Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: th pe il
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 4:53 am 
Vagabond

Ce parere avetzi de cutzitari pe il ? ( vorbind in special de wrath)

Mie unul mi se pare corect sa nu mai de atitea missuri dar nu mi se par corecte loviturile letale erau destul de buni si fara ele orcum daca incepetzi sa va batetzi de aproape ,70% sanse de cistig le are deja cutzitarul voi ce zicetzi ce caracter lar putea opri dac ar incepe lupta de aproape :?:

|Edited by KentZ0ne|

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 7:57 am 
Baron

hmmm lar putea opri un OL un WC kiar si un AW sau PW lar mai putea opri orice clasa de tank

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 5:01 pm 
Vassal

@motorina dude poti scrie tot intr-un singur post, te intelegem vrei 99999999 posturi ( mai bine vorbesti cu un gm sa iti scrie n sute de posturi si macar nu mai spamezi zona ), ai buton de edit.

@on topic
din cate am vazut, citit, discutat si jucat, IL este epoca cutitarilor si a tanchistilor, magii au fost temperati din c5 deja dar in IL s-a exagerat la capitolul cutitari. Totusi fata de c4 unde necro facea legea cutitarii vor avea bataie de cap cu tanchistii. Gladi e destul de promitator.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 8:43 pm 
Vassal

parerea mea ca TH ii printre cei mai buni ...........si pot sa spun ca cele mai bune charactere pe IL sunt cutzitarii ....tankeri..... Gladu si destroieru.....asta ii parerea mea ..... am jucat cu toti aproape .....mai putzin glad ca nu imi place....si is buni toti ....oricum cutitari au de lucru si cu un destroier pt ca are viatza multa si la un AW sau PW prinde stun destul de repede .....cu TH ii mai greu...... my opinion :roll: :roll:

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours