Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 

Cel Mai bun Warrior
Poll ended at Sun Oct 14, 2007 1:52 am
Gladiator 33%  33%  [ 5 ]
Warlord 0%  0%  [ 0 ]
Paladin 0%  0%  [ 0 ]
DarkAvenger 27%  27%  [ 4 ]
TempleKnight 7%  7%  [ 1 ]
ShillienKnight 20%  20%  [ 3 ]
Destroyer 0%  0%  [ 0 ]
Tyrant 7%  7%  [ 1 ]
BountyHunter 7%  7%  [ 1 ]
Total votes : 15
Author Message
 Post subject: cam ce carater ar fii bun asa in mod general ?
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 1:52 am 
Vagabond

dupa voi si experienta voastra care credeti ca este cel mai bun warrior
si de ce
exlud :Overlord ,Warcryer ,SwordSinger ,BladeDancer ,cutitarii si arcasii.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 3:03 pm 
Vagabond

ink putin si ii excludeai p toti...uite kum sta treaba :
arcasi>magi>fighterii>arcasii(cutitarii)

deci cel mai bun caracter e p aici undv...daca vrei sa joci cu cinev care cat d cat face fata recomand DA. Mie mi s pare cam plictisitor sa fac lvl si sa lupt cu el desii este cel mai bun dup parerea mea...Imi place cev mai rapid un DD (arcas) :roll:

/edit SirAdrian : NU MAI FACETI RECLAMA LA SERVERE.ESTE FORUM SEPARAT!!!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 3:42 pm 
Duke

Din cei listati e bine sa ai un tyrant. Rapid, incapatanat de rezistent, iar damage destul de bun, iar la pve... Un vampiric rage te ajuta imens. Gladiator este cam slabut la lvl mic. Pe la 78 cand ii da sonic rage iese bataie mare, la fel si tyrantu cand primeste raging force.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 26, 2007 12:14 pm 
Vagabond

Un gladiator la lvl 78 rupe fashu la tyrant si la oricare alt warior ... mergi pe glad ca mergi bine ;)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 26, 2007 6:02 pm 
Duke

Tin sa te contrazic, nu ii rupe neaparat fasu, avand in vedere ca la 78 sunt amandoi o putere de pvp. Eu tot as merge pe tyrant, deoarece un duelist are tendinta de a sacrifica con uneori pentru dex, desi este destul de gresit. In fine, tyrant se descurca mai bine contra daggers si mages deoarece are stun. Slow foarte bun de asemenea. Este foarte agil, poate fugi bine de alte clase. Eu zic ca in pvp tyrantul are sanse destul de mari. Putin mirat? Zealot rings any bells? ;) Bison totem la fel, tot pentru low hp.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 6:38 pm 
Vassal

Eu cred ca destroieru ii unu din cei mai buni ii PvP indiferent ca ai bigsword sau bigblunt ii la fel.....ii adevarat ca pe sword ai crit mai dese dar pe blunt ai stun si ii de ajutor. in frenzy zelot rage am culcat un party de magi pe un server de 15x si eu eram A iar vreo 3 magi aveau arcana mace :>
eu unu vitez pt destroier

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 03, 2007 2:08 am 
Count

Stelistu tu zici k ii destroyer.. nu te contrazic .. dar nu are nici un vot .. tu ce'ai votat atunci? :))

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 03, 2007 2:35 am 
Count

cu destroyerul oricum tre sa umbli cu vreo 3-4 arme la tine

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: O mare problema la destroyer
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 1:17 pm 
Vassal

se spune ca destroyeru` rupe tot mai ales cu frenzy rage zealot si battle roar si lionheart activ. eu nu am reusit sa fac nici un pvp sau nu mai zic de pk. ieri m`am batut cu un sps si mi`a dat`o pe cap, dar in ultimu hal. am lvl 75 sunt la questu de clasa 3-a, sunt echipat cu tallum heavy set si dragon slayer, degeaba, e drept ca nu am un blunt la mine pt stun dar la clasa a 3-a am armor crush care da stun cu sabia de doua maini. oricum nu am dye-uri pe mine am avut un +4 dex -5 con care imi scadea hp simtitor poate o sa`l repun pe mine stiu ca aveam un atack speed destul de ridicat cu el. dar totusi aveti vreun hint pentru mine? vreao alta strategie de joc? ca nu stiu cum sa mai abordez situatia. plzz help

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 21, 2007 5:40 pm 
Vassal

KentZ0ne wrote:
Stelistu tu zici k ii destroyer.. nu te contrazic .. dar nu are nici un vot .. tu ce'ai votat atunci? :))

cand am vazut topicu deja era inchis POLLul si nu am mai putut vota.

si pt werato: Eu la lvl 79 am deja 70 pvp si 50 pk si asta doar intr-o luna pt ca pana la lvl 70 nu am prea facut pvp/pk deoarece nu am avut clan si nu am avut enemy.Eu am pe destro +5 dex-2str-3con si is foarte multumit de cum bat.Poate o sa ai o impresie ca nu ii bun -2str dar Patk ii afectat cu doar 40 in schimb primesc cam 50 la crit rate si inca 45 la atkspeed.Ii imposibil sa nu poti bate un mag cu destro pt ca doar din 2 doom crusher il pui in cur aproape mai ales ca 80% dintre loviturile ce urmeaza dupa doom crusher is critical. Un singur char nu am putut sa bat in pvp DA am luat-o de la DA de nu mi-o venit sa cred in rest am batut tot ce se putea bate.Poate ca tu nu folosesti RAGE din cauza ca iti scade Pdef dar iti da 50%Patk si ii mult mult mai bine eu unu full bufat cu dragon slayer si MJ heavy cu frenzy zelot si rage activat ajung la 13k Patk si 1k atkspeed la lvl 80 cat is acuma.Deci ca si concluzie destroyeru ii cel mai bun warrior dupa DA cel putin asta cred eu :roll: :roll:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 2:02 pm 
Vassal

Salut

Ms stelistu pt sfat, dar de rage zealot frenzy battle roar vicious stance lionheart toate le folosesc am vazut ce fac pe mobi si stiu ca pe alt player face damage si mai mare, dar ... in fine. ma duc cu prietenii in arena si mai exersez ca nu am nimik de pierdut, chiar mi`am facut un skill bar ordonat cu toate skillurile de mai sus inlusiv war frenzy si accuracy special pt pvp

cat despre dye`uri .... am avut si eu din greseala pus sau din prostia mea e acelasi lucru un +4dex -6 con se misca repede e drept si cred ca am sa pun un +4 dex -5 con fiindca oricum skillurile mele care dau cel mai mare damage se acctiveaza cand HP e sub 30 %, lucru ce abia de curand l`am obesrvat.
Are vreo importanta ga joc pe Max sau pe alt server?
Ms mult de sfat si am sa vad ce poty face

dar am mai citit ca pot pune dye cu Men,Wit,Int pentru ami mary casting speed`ul pt activarea skilului, oricum in acel timp pot sa mor odata si imi poate si intrerupe castingul... nu?

aveti grija si Ba`bye!!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 07, 2007 10:31 pm 
Viscount

[quote="Huligan"]ink putin si ii excludeai p toti...uite kum sta treaba :
arcasi>magi>fighterii>arcasii(cutitarii)

deci cel mai bun caracter e p aici undv...daca vrei sa joci cu cinev care cat d cat face fata recomand DA. Mie mi s pare cam plictisitor sa fac lvl si sa lupt cu el desii este cel mai bun dup parerea mea...Imi place cev mai rapid un DD (arcas) :roll:

deci vrei sa zici k un gladiator ia bataie de la un mag...k asa reiese din clasificarea ta

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Distroyer
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 5:58 pm 
Vagabond

Eu mias face un destroyer ; dupa parerea mea in pvp 1 la 1 ar invinge oricare alta altaclasa ... Doar sa indeplineasca cateva cerinte , cum ar fi : sa aiba buffe ; neaparat si un arc la el ; o sabie buna ; dye bune puse ; SI Cel Mai IMPORTANT Lucru : Sa stii sa joci cu el .... (parerea mea) Sa nu mai vorbim caci daca e sa mearga la lvl cu un healer ( si un songer ) dupa el chiar nu ai mai avea cei face...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 2:06 pm 
Vassal

eu astept sa dea drumu la un server nou si ma apuc din nou de destro pt ca ii characteru cu care poti creste singur de la 1 pana la 80 si cred ca ii singurul care o poate asta......si in plus in oly daca ai un arc la tine cam greu mori....pt ca ai viatza enorm de multa fatza de un nuker......si de pvp nu mai vb......singurul care o reusit sa ma omoare pe oficial o fost un glad deoarece o prins un critical pe triple sonic......in rest daca ai un arc bati pe oricine

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 11:58 am 
Vagabond

Parea mea e ca tre sa ai si un buffer de unde sati dai bufe ... Si daca mai faci rost si de un arc... Bafta la PK ... :twisted:

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours