Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Nuker vs. fighter pe IL
PostPosted: Mon Dec 31, 2007 12:06 pm 
Vagabond

nu e un topic capcana , dar pur si simplu ink nu m-am prins de ce toti considera k fighterii detin suprematia pe interlude si nukeri nu mai sunt buni , iar daca intrebi ti se raspunde 90% cu "nukerii nu mai dau sleep rapid" de park pe ala se bazeaza cand e vorba de pvp , in schimb au slow care ii ajuta mult in pvp , fear si restul e dmg pur. Eu personal deabia astept sa se dea drumul la DEX 4x si sa dem tuturor k u este asa , akolo am un Sh de lvl 64 si cred k pot sa ma bat cu oricine de la egal la egal (range lvl). Cine are nuker stie despre ce vb si sigur sunt de acord cu mine.doar daca odata cu interlude un fighter primeste un skil sau 2 in plus asta nu il face invincibil in fatza unui mag(app si magii au primit skile noi).comentati va rog.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 31, 2007 4:19 pm 
Baron

nu prea mai dau dmg nukerii in IL ...nai vazut? serios...
nuker vs dagger ... eu pariez pe dagger si nu cred ca pierd daca pariez pe dagger..
singura kestie desteapta ce mai au nukerii e skilul de fear .. daca a prins ai sansa sa castigi acel pvp ..
cel putin asta e parerea mea si nu am sa vin cu diverse teorii

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 2:45 am 
Vagabond

raash wrote:
nu prea mai dau dmg nukerii in IL ...nai vazut? serios...
nuker vs dagger ... eu pariez pe dagger si nu cred ca pierd daca pariez pe dagger..
singura kestie desteapta ce mai au nukerii e skilul de fear .. daca a prins ai sansa sa castigi acel pvp ..

nuker vs. dagger nuker slow apoi din 4 lovituri il doboara:)

intradevar si flash-ul ajuta mult dar trebuie echipament bun , k si la fighteri , o chestie interesanta am obs,eu joc pe DEX si de cand cu IL lumii nu ii mai pasa de jwls...mai bine...si impotriva arcasilor...nu am ce zice..da parerea mea este in continuare k cel putin cu fighterii close range attack se descurca bine...bafta

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 12:22 pm 
Count

nukerii au acelasi damage in interlude.doar ca sleepul nu mai e la fel de eficace din cauza ca au marit casttime la vreo 7 s si 3 s buffat.sau ceva de genu.iar fighterii sunt mai puternici acum pt ca pt folosi soulshots la skilluri + critical la skilluri + skilluri noi

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 12:53 pm 
Count

Sleepul nu se simte la peste 1300 Cast Speed.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 1:56 pm 
Vassal

KentZ0ne wrote:
Sleepul nu se simte la peste 1300 Cast Speed.

se simte....fata de C5 in IL castezi mult mai greu si la 1500 cast

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 2:49 pm 
Vagabond

sleep sleep sleep...tot la sleep ajungem...sleep-ul nu isi are rost la 1vs1 si la 1500 cast.speed nu mai stai sa dai sleep..treci direct la fapte si omori respectivul inainte sa faca 2 pasi , eu nu am vazut sa fis schimbat ceva la dmg , doar k au adaugat cateva skill-uri , si cum joc pe dex , m-am informat despre schimbarile de la c4 la c5 si de la c5 la IL , si nu vad sa zica ceva de modificarea dmg-ului,apropo...nu mai laudati daggerii atat de mult , sunt facuti praf de orice dwarf de lvl asemanator ;) , bafta

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 6:25 pm 
Baron

pai pana mea daggeri nu sunt facuti ca sa incaseze dmg ci sunt pt hit and run ... un pvp cu un dagger vs nuker nu il faci de la distanta.. ci tu ca dagger cauti sa fii mereu in range .. sa fii mereu aprope de nublete ...nu? ca de asta e dagger .. iar pvp dagger vs dwarf ... nu compara daggeru cu dwarfu...numai diferenta de cp si hp a dwarfului spune tot pun pareu ca dwarfu iti omora si nukeru tau .. ..am dwarf de 79 si iti spun ca fara btb bta cov-- hp+cp = aproape 12.000 ... ce vrei de la un dagger ce are 4-5k hp+cp cu btb cov ...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 11:30 pm 
Count

dwarf powa!
piticii sunt foarte tari daca stii cum sa joci (stun si attack :mrgreen: ) cel putin maestro cu summonul

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:00 pm 
Vagabond

Asa as zice si eu , ca daca stii sa joci cu un dworf ; mai ales si cu sumonul , e bun ... :wink:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:21 pm 
Vagabond

raash wrote:

In primul rand orice parere daca nu e argumentata e degeaba si mai bine o ti pentru tine.
In al doilea rand daca o prins fear nu are sansa nukerul sa castige, castiga garantat! Sau poate tu ai impresia ca un cutitar are la hp si cp cat un tank sa reziste ...

Last edited by NightRider on Sun Jan 06, 2008 1:52 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 1:29 pm 
Vagabond

Asai e NaightRider :)) !!! Ai dreptate , dar daca e a venit langa tine un cutitar si are si bulan la critical ... e cam naspa ! Oricum , cine stie sa joace cu un nuker ar putea sa scoata cam orice alt caracter ... Dar si invers !!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 1:44 pm 
Vagabond

Vulkano wrote:
Asai e NaightRider :)) !!! Ai dreptate , dar daca e a venit langa tine un cutitar si are si bulan la critical ... e cam naspa ! Oricum , cine stie sa joace cu un nuker ar putea sa scoata cam orice alt caracter ... Dar si invers !!!

Da stiu daca e langa tine nu ai ce sa faci. Eu nu comentam care e mai bun ci era un coment la ceea ce zicea raash ... nu is deloc de aceeasi parere cu el !

Si un suport te poate bate daca stie sa joace ;)

PS: NightRider nu "NaightRider" :P

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 11:17 am 
Baron

pai daca am jewels de raid boss +4 ... mai prinde fear pe mine la p...ii vara nu crezi?
iar ca dagger nu e vb de bulan la critical ... ca un dagger nu va da cu normal hit ci cu skill si cum lethal acum intra si ia max 5000 cp sau hp cred ca se debalanseaza treaba ... dar totusi un nuker si cu karmian pe el la 79 va face un dagger cu armura de a pe el totul e sa il tina la distanta ...
iar despre suport char... bishop ..Se .. pp.. EE garanatez ca pot face un pvp frumos si kiar sa il castige

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 2:30 pm 
Vagabond

eu zic k rasele au ramas totusi destul de echilibrate si pe IL da unii sunt prea orbi sa vada asta , ce-ar fi sa ne facem toti fighteri , te duci la raid cu fighteri , in rift cu fighteri .... sa fim seriosi nu ati trece cu fighteri in rift nici de prima camera , bine dak ar fi arcasi s-ar descurca mai bine da nu bag mana in foc , fiecare tip de caracter e facut pt un scop anume nu toti sunt pt pvp. Eu ramn de parte nukerilor si cum am jucat cu ambele tipuri stiu de ce raman aici:) respect

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours