Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: ABYSS 7X MOLQ ELATE DA STANEM POVECHE FULL GRACIA
PostPosted: Fri May 01, 2009 12:36 pm 
Vagabond

az jitkam lichno tam ima dosta bg i sarvar e na 3 godini veche e full graciq ima absolutno si4ko kato v ofito fire stone questove za dinasti si4ko camon items nai veche nogo bg i nogo funn zapovqdaite ako iskate nqma da sajalqvate sarvar e nai dobriq koito e izlizal ishte izliza
http://la2.theabyss.ru/
ima dosta bg taka che shte vi e veselo sarvar 7x abyss
ABSOLUTNO SICHKO RABOTI KATO V OFITO 1 KAM 1

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 01, 2009 1:27 pm 
Knight

Хм, аз играя на Abyss х3, и мога да кажа, че не е Gracia, не е Interlude, ми е нещо като смес от двете с далечен привкус на C4. Така е и на x7 предполагам - просто сървъра загуби много от това прибързано преминаване на "Gracia". Единствено все още високата посещаемост държи Abyss в челото на руските сървъри :? дано по-бързо да работят по скрипта, защото хората искат нещо максимално близо до оригинала.

ПП: Има още доста до 1 към 1 с официала. Никога не сме играли там пълен Interlude, а ти го изкара пълен Gracia. :) :) :) . Бъди коректен.

Image
Servent In Heaven - King In Hell
Abyss x3

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: ham
PostPosted: Fri May 01, 2009 1:44 pm 
Vagabond

mi v moemta nogo neshta sa pusnati graciata si raboti normalno novite zemi si pada drop kakto mu e reda za dinasti kakto i questa si raboti
nebish kazal che e interlude palna graciq si e az pone moga go sravna igral sam i v ofito i v abyss sarvar si e naistina dobar

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: ABYSS 7X MOLQ ELATE DA STANEM POVECHE FULL GRACIA
PostPosted: Mon May 04, 2009 11:00 am 
Knight

mirela wrote:
az jitkam lichno tam ima dosta bg i sarvar e na 3 godini veche e full graciq ima absolutno si4ko kato v ofito fire stone questove za dinasti si4ko camon items nai veche nogo bg i nogo funn zapovqdaite ako iskate nqma da sajalqvate sarvar e nai dobriq koito e izlizal ishte izliza
http://la2.theabyss.ru/
ima dosta bg taka che shte vi e veselo sarvar 7x abyss
ABSOLUTNO SICHKO RABOTI KATO V OFITO 1 KAM 1

Poigrai 1 sedmica na ruskoto offi s nqkoi koito igrae tam smisal da znae neshtata i togava mi gi sravnqvai ...!

Kato poigraesh pishi pak da se izvinish za smeshnoto sravnenie ...

I da karash nqkoi da po4va na server na 3 godini bez poznati e glas v postnq kato se ima predvit 4e ima besplatno offi i supreme x7 na 20 dena .....! GL

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: 7x abyss
PostPosted: Wed May 06, 2009 10:33 am 
Vagabond

mi imam geroi v ofito imam geroi i v 7x na abyss ma si me kefi v abyss poveche shto ima qko bg v momenta sme se sabrali dosta bg dobri party
seki den si pravim rift +80 ima qko destro geroi s koito si hodim na rb i e super veselo skoro fire stone shte raboti i vaprosa e da sme poveche4ko da moje da pravim i sige sreshto rusnazite inache nqma kak da se opravim v momenta koito sme 30 40 bg v sarvara

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours