Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 6:53 pm 
Forum Troll

Breal wrote:
GoDs3nD wrote:
berserka ne samo 4e e +7 speed no i atk spd i fafli mafli
a vampa da mnogo e vajen
tai i tai digash sas bison(pone az)
a kogato doide vreme za zealot prosto sabirash 4ast ot staqta v katakombata otgore si i taka pak si na okolo 30%
v martyrdom vdigah prosto kato raketa
e razbira se posle wc>se no vse pak az imam i spoiler i mag i SEto obslujva vsi4ki
daje i krafterite na priqtelite mi

az sym digal samo do 68 s wc, posle samo prophet i BD bez vamp. V MOS bez vampiric dyrjim cqla staq 2 GK-ta...kato sloja epicite q dyrja sam. V smisyl ne na vednyj, no te mobovete sami si idvat do teb.

az dignah za 0 vreme do 72-3 nqkade kato se prizemih v martyrs sas SEto
posle SE+BD buffs solo 2 golqmata i malkata staq v DO
24/7 bison
mnogo sam dovolen ot SEto do sega.. 76.. oba4e 4uvstvam 4e veche e vreme za WC..4isto i prosto greater might/shield(t.e earth chant i war chant) dosta po polezni ot naprimer recharge-a
naprimer ako imash CH na hubavo mqsto(naprimer v goddard i ti si pucash vav varka) pp e dosta dobre
tai i tai si imash clanhall s vamp 4
ima mnogo razli4ni kombinacii

btw ti s NM leka li digashe?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 6:55 pm 
Marquis

s nm light do 76, posle draco, sega sym s IC vremenno. CH v goddart ama buffove zimam samo s cardinala, BTS, GR Conc, Bless SHield... Vuv varka boxvam edin HIerophant i si pucam na pof i BD i Gr healing potions, kat me murzi s bow biq na bison

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Apolo_13
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 10:08 am 
Vassal

Добре мисля да пробвам СЕ да видим докъде ще стигнем:)).Избрах го и поради причината че аз имам 27лвл дарк лизард.Та въпроса ми е може ли да си сменя професиата и ако да как става или дали си заслужава да се почва.:))

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 12:31 pm 
Knight

за боец винаги предпочитам Вампирика пред останалите буфове които можеш да си купиш под формата на колби и слагаш 1 оръжие със СА Blesed body и ПП никога няма да ти трябва (освен ако не си дагер или арчър но ти не си) идеален е за всичките ти герои и като седнеш да ковеш ще има да си пълниш мана

Quote:
kato sloja epicite q dyrja sam

мдаааа много помагаш човека съмнява ме да има епици, а и аз като ида на пвп сървъра с аллбуффс в играта по 5 от всеки райд джелел на по +200 и оръжие на +250 сам бия валакас ама тва са лайна и на никой не му дреме

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Apolo_13
PostPosted: Fri Apr 17, 2009 8:37 am 
Baron

Apolo_13 wrote:
Добре мисля да пробвам СЕ да видим докъде ще стигнем:)).Избрах го и поради причината че аз имам 27лвл дарк лизард.Та въпроса ми е може ли да си сменя професиата и ако да как става или дали си заслужава да се почва.:))

Не вдигаш си нов герой. На 20 ниво се решава дали ще си Елдър или Маг/Съмонър .

Ти цъкаш с файтъри - първо ти препоръчвам СЕ понеже ще получиш макс бъфове на по-нисък левъл , това ако си на сървър под х10 и не ти се занимава да вдигаш по няколко героя , макар че ако имаш малко повече търпени вдигни си ВЦ , ако си на Грациа ПП-то става абсолютно безсмислено , освен ако не си стрелец , а ти не си :)
Ако ти се занимава малко повече дигни ВЦ няма да съжаляваш , по-късно взима бъфове (спрямо се-то и пп-то) , но си заслужава.. вярно на 1 бъф остава без мана :) без значение дали бъфи 9 или 2ма :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 17, 2009 12:14 pm 
Marquis

No Connection wrote:
за боец винаги предпочитам Вампирика пред останалите буфове които можеш да си купиш под формата на колби и слагаш 1 оръжие със СА Blesed body и ПП никога няма да ти трябва (освен ако не си дагер или арчър но ти не си) идеален е за всичките ти герои и като седнеш да ковеш ще има да си пълниш мана

Quote:

мдаааа много помагаш човека съмнява ме да има епици, а и аз като ида на пвп сървъра с аллбуффс в играта по 5 от всеки райд джелел на по +200 и оръжие на +250 сам бия валакас ама тва са лайна и на никой не му дреме

no v moq post stava vupros za napylno normalen server s rate x9... epic bijutata ne sa nai trudnoto neshto v igrata.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Apolo_13
PostPosted: Fri Apr 17, 2009 12:28 pm 
Vassal

Mерси пинко за отговора .Ми ще трябва отначало за СЕ да почвам ама няма проблем щом се налага ,все пак това е игра и е направена за забавления.:).Иначе играя в един румънски сървър DEX x4, и нее много лесно да се правят мангизи.Аре лек ден на всички и весели празници:))))

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 18, 2009 11:58 am 
Forum Troll

Breal wrote:
No Connection wrote:

Quote:

no v moq post stava vupros za napylno normalen server s rate x9... epic bijutata ne sa nai trudnoto neshto v igrata.

ne sa kogato si s horata koito kontrolirat samite raidove na epic bossovete
probvai da se premestish v nqkoe dr ally/clan i stava po trudno;]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 3:01 pm 
Knight

Quote:

стане ли всички ламери да са със тия лемави джеъели сървъра си е отишъл и е 1 лоу реит пвп сървър, а аз мразя пвп сървъри и хай рейт сервъри много обичам да бия лапетата със валхала на +4 А грейд сетяе и А/еС бижута а те да са фулл S и лайнени джеуели обичам често да почвам на нови сървъри и на сиидж да гледам хора с Б грейд некога преди тъпата грация да имаш А беше нещо нежероятно сега на грация герои се дига за 3-4 седмици по 3-4 часа на ден макс

виж тук е това е красотата на играта и затова играя: http://pvparena.net/video/Power_OF_Aden

да имам яки итеми и да влизам само за да ги показвам - това не е за мен и не ме интересува

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours