Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 14, 2009 4:12 pm 
Vassal

TH poate sa bata AW si PW dar trebuie sa fie foarte bun jucatoru'
Ah ce rau sunt

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 14, 2009 5:55 pm 
Viscount

Zmeu wrote:
Ah ce rau sunt

TH are 2 skille de remove target,are Critical Blow sau cum io zice,deci daca te sti cu el poti rupe orice,mai ales ca are con si dex mai mare si e mai usor de jucat ca restu cutitarilor.
AW si PW deasemenea pot bate TH,si invers,jucatorul conteaza.
Personal imi place TH mai mult,da am vazut si playeri care nu se descurcau cu daggereri,da asta nu inseamna ca nu exista balans intre clase sau ca nu poti invinge cu un TH un AW sau PW.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 14, 2009 6:45 pm 
Count

PhantomBlade wrote:
Zmeu wrote:
Ah ce rau sunt

TH are 2 skille de remove target,are Critical Blow sau cum io zice,deci daca te sti cu el poti rupe orice,mai ales ca are con si dex mai mare si e mai usor de jucat ca restu cutitarilor.
AW si PW deasemenea pot bate TH,si invers,jucatorul conteaza.
Personal imi place TH mai mult,da am vazut si playeri care nu se descurcau cu daggereri,da asta nu inseamna ca nu exista balans intre clase sau ca nu poti invinge cu un TH un AW sau PW.

are o pula dex mai mare :)

[quote="Nekys"]I have seen l2j servers with a lot of people, 5000+ and no lag.[/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 16, 2009 8:21 pm 
Vagabond

Zmeu wrote:
Ah ce rau sunt

Si vin din nou si postez , a juca cutitar inseamna un anumit skill de targeting ... cam cat de retardat ca dagger sa fii sa nu poti pune tinta pe TH ?

Th > pw ? poate dak dai lethal in rest tati dodge > mirage mai ales vs th blow land rate care e lol .

TH > AW ? poate aici sa ai noroc cu bluffu in rest 1 backstab pe 2x de la AW face cat 4 blowuri de ale tale, in tot conu ala al tau uber godly iti tremura caracteru din rarunchi.

Ow and btw dak esti bot si n-ai habar de targetting google l2radar ;) asa k mirage e doar ceva de povesti care suna frumos dar defapt s-a fumat destul de demult.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 18, 2009 6:19 am 
Vagabond

-4 str +4dex/ -4 str +4 con !!!nu scazi con fanica din porumb . www.pvparena.net (search) scrii gustav ..te uiti..si apoi nu mai postati niciodata ms

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 1:16 pm 
Vagabond

ma nu are prea multa relevanta intrebarea th vs pw vs aw, ca doar nu exista servere pe care sa fie numai alea 3 clase.

cand te bati cu alti daggeri e mai mult de noroc pe skile, parerea mea, potzi sa fii tu monstru, daca are ala noroc e gg.

nu am mai jucat dagger de ce ct1 deci nush cum stau acum lucrurile pe gracia final, dar atunci lucrurile stateau cam asa(si aici vorbim de end-game cu end-game gear nu de un distrus de nivelu 70, nivelu 79+) :

th - e cel mai usor de jucat , dar e si cel mai slab pe blowuri, recomandat daca esti incepator, marea lui slabiciune e lispa focus death-ului.

aw - fragil, tre sa ai experientza, recomandat daca nu ai boss jewels(aq+baium), datorita dmg lui mare pe skille.

pw - cel mai echilibrat si daca ai aq+baium este si cel mai puternic. nu faci la fel de mult dmg cum ar face un aw cu aq si baium dar concluzia e aceeasi : asa si ? si ce daca aw face 10k si eu 8k, roba tot din una pica :P, s asta este adevarata meserie a daggerului, sa pice healerii. de ce zic ca e cel mai puternic, simplu : run speed , evasion , dodge , supravietuieste mai bine ca awu cand e luat in target, rezista mai bine la stunuri, si sa nu uitam de faptul ca elf female dagger arata cel mai bine :P

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 1:33 pm 
Elder

nimeni nu e contra th, are plusurile lui dar in acelasi timp si minusuri. Dar daca dmgul awului sau pwului se duce "rocket high" la 78 thul nu cistiga la fel de mult. Adica pina in 78 pwul e chiar ghimp tre sa dea 2 back cel putin ca sa dea jos un mag si nici nu apuca.... La 78 cu dansuri e 1 hit (din spate ofc). Thul da ceva mai putin. Eu de ex prefer pw pt f mult speed e aproape perma dash daca e sa facem o comp. Aw e insane dmg. Nu crd ca e mag care sa nu pice din un crit pe back la 78 din aw si criturile curg ca..

I never spam.
By sextoy :) .

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 6:19 pm 
Vagabond

thu e un caracter mult mai accesibil incepatorilor, are cel mai mult cp/hp dintre cei 3, si are dash :) care pt un incepator e mult mai util decat blinding blow. dar da din pacate la 78 devine cel mai slab dintre cei 3 datorita dmgului sau mic pe skile comparativ cu ceilalti 2

totusi este destul de tare vs alti daggeri indiferent de ce zic altii :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 8:10 pm 
Duke

Nu stiu daca ati luat in calcul cum se comporta hexul pe langa critical wound si expose weak point. Hex scade pdef si implicit mareste capabilitatea critical wound-ului.

Ca oly fight, aw-ul e cel mai bun vs non-nukers doar pentru hex. Pw o arde frumos ca anti-mage pentru ca are mbarrier3.
Sa nu mai zic ca hex + power break pe archer = gg.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 29, 2009 11:21 pm 
Viscount

Icarus wrote:
Nu stiu daca ati luat in calcul cum se comporta hexul pe langa critical wound si expose weak point. Hex scade pdef si implicit mareste capabilitatea critical wound-ului.

Ca oly fight, aw-ul e cel mai bun vs non-nukers doar pentru hex. Pw o arde frumos ca anti-mage pentru ca are mbarrier3.
Sa nu mai zic ca hex + power break pe archer = gg.

Bla bla bla,io cu Advenureru meu (Thunder lvl 85 L2 Laguna) am omorat o gramada de nukeri si AW,AW e fix pix,hex,bla bla bla,la ce folos ca are Focus Death cand are un con de to kk si pica usor,ca sa nu zic ca ciu ciu S grade ca iei stun ca naiba de usor.
Adevaru e ca fiecare clasa depinde de playeru respectic,dvp avea TH si batea orice pe Teon,AAO avea AW si batea orice pe DEX.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 07, 2009 9:15 pm 
Elder

bub si ce ai vazut in acele filme cu Gustavs ? In mare parte face pk cu oameni afk / boti si PvP'ul e kinda lame . Vrei sa vezi dagga check Zeruina sau Amadeus . Cat despre acest Adv am vazut ca multi care au postat pe aici habar nu au pe ce lume traiesc cand se refera la Lineage , multe referiri la acel Critical Blow ... pai tocmai acela este un dezavantaj al Adv dar voi in loc sa faceti niste research despre game mechanics jucati pe 2 lolservere unde xmlurile sunt distruse si credeti ca aceasta clasa e zomg wtf ub3r . Dar toti Adv de pe retail au spus ca este foarte stresant sa te duci in spatele unui caracter si sa dai tot setul de blowuri pe langa . De ce se intampla asta ? Pentru ca GH / WR au Mortal Strike timp de 2 min pe cand Adv are Critical Blow timp de 10 secunde . Dashul e frumos dar in PvP ca dagger ideea este sa dai damage nu sa fugi de playeri ... nu stiu cine naiba o fugi de tine cu toate party ud'urile si ally invulurile care se folosesc mai nou dar ma rog la experienta voastra nu ma mira . Si acel ub3r l33t Mirage il poate avea orice Light user folosind PvP Armor asa ca mates mergeti voi si alergati de nebuni pe camp cat timp lumea imparte 15k-20k pe BackStab . Imi pare rau ca numai am o poza de pe Teon cu un GH care a day 15k unui Hero fara sa aiba Cat Buff si VS sau DoF parca . Cand o face asta Adv ....
p.s. retail speaking nu lolservers cu idiotenii de custom items sau mai stiu eu ce

Cheers !~

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 07, 2009 9:50 pm 
Count

Sasha_ wrote:
bub si ce ai vazut in acele filme cu Gustavs ? In mare parte face pk cu oameni afk / boti si PvP'ul e kinda lame . Vrei sa vezi dagga check Zeruina sau Amadeus . Cat despre acest Adv am vazut ca multi care au postat pe aici habar nu au pe ce lume traiesc cand se refera la Lineage , multe referiri la acel Critical Blow ... pai tocmai acela este un dezavantaj al Adv dar voi in loc sa faceti niste research despre game mechanics jucati pe 2 lolservere unde xmlurile sunt distruse si credeti ca aceasta clasa e zomg wtf ub3r . Dar toti Adv de pe retail au spus ca este foarte stresant sa te duci in spatele unui caracter si sa dai tot setul de blowuri pe langa . De ce se intampla asta ? Pentru ca GH / WR au Mortal Strike timp de 2 min pe cand Adv are Critical Blow timp de 10 secunde . Dashul e frumos dar in PvP ca dagger ideea este sa dai damage nu sa fugi de playeri ... nu stiu cine naiba o fugi de tine cu toate party ud'urile si ally invulurile care se folosesc mai nou dar ma rog la experienta voastra nu ma mira . Si acel ub3r l33t Mirage il poate avea orice Light user folosind PvP Armor asa ca mates mergeti voi si alergati de nebuni pe camp cat timp lumea imparte 15k-20k pe BackStab . Imi pare rau ca numai am o poza de pe Teon cu un GH care a day 15k unui Hero fara sa aiba Cat Buff si VS sau DoF parca . Cand o face asta Adv ....
p.s. retail speaking nu lolservers cu idiotenii de custom items sau mai stiu eu ce

Cheers !~

http://www.wegame.com/player/video/Last_Run/

gustavs e unul din cei mai buni jucatori de pe retail , asta e ultimul lui video inainte sa ia ban .... se poate spune ca foloseste strategii de pvp care ii aduc in cele mai multe din cazuri victorie : combinatiile de trick/switch/bluff + blow il face un player foarte periculos ... poate dobori orice clasa indiferent de gear ... se poate vedea in orice video al lui , eu personal cred ca are de a face cu experienta jucatorului nu cu clasa pe care o joaca pt ca Gustavs si alti jucatori ... pot omori alte clase cu un dezavantaj in echipament si in buffe

daca crezi ca gustavs e praf si ca th e o clasa slaba cum spui tu atunci fa tu un video pe orice server l2off arata ca ai dreptate

[quote="Nekys"]I have seen l2j servers with a lot of people, 5000+ and no lag.[/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 09, 2009 10:45 am 
Knight

WaZaWanGa wrote:

la 1:00 cand incearca sa pice magu ala in dc are nevoie de 10 sec :P Asta e cam rau...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 09, 2009 12:59 pm 
Count

BasicBasics wrote:
WaZaWanGa wrote:

la 1:00 cand incearca sa pice magu ala in dc are nevoie de 10 sec :P Asta e cam rau...

nu e vina lui ... e dat miss la 2 blowuri si magu a mai primit si COV

uitate la 4:00 el cu un aw vs 1 party de arcasi ..... pur si simplu flawless

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 23, 2009 12:42 pm 
Vassal

Ravenheart wrote:
aditzu wrote:
Eu zic ca TH e cel mai bun dintre cutitari :) nu numai din cauza mirageului ci si din cauza CONului foarte misto pentru ca ai ce scadea din el pt dex dyes :P are land-rate foarte bun, are DASH care te ajuta foarte mult in pvp, si e aproape invulnerabil daca ai experienta cu el :wink:
bai frate...shi ce dak ai ce scadea pentru a pune dex?ai doar 30 dex la el deci cashtigu nu e foarte mare....in schimb elfii shi dark elfii....cu dexu 34 respectiv 35,pfoai de mn....dar de fapt nici nu are rost sa ne certam...fiekre joaca cu ce-i place!

Ai ce pune ma , am Adventurer lvl 85 si i am dus dex ul pana la 37 si mai merge pana 41 ,la , hp = 7566,pune u pe gh si pw sa vedem ce hp ai , p def , m def ?asa ca cerceteaza apoi vb :?: :?: :?: :idea:

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next

All times are UTC + 2 hours