Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Cel mai bun buffer pentru : Arcas / Nuker
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 9:45 am 
Vagabond

Care este cel mai bun buffer pt Arcas? De ce?
Ma refer in special la HawkEye.

Dar cel mai bun buffer/suport pt Nuker? De ce?
Ma refer in special la Spellhowler.

Merci.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 12:00 pm 
Count

PP for Archers(for all those buffs/Some heals/ressurection ,unholy resist 58+ etc.

SE for Nukers (EMP3/Recharge/Concentration6/WM2 and some other buffs mental/shield/ww2/resist wind(almost all mobs have wind atacks between those with magic atacks) + Greater Heals <=1k hp and Resurection2

If u can make triple box or more.. u can go for a pp(nukers) and a bd eventually if dances duration is more than 2min

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 12:08 pm 
Count

si de ce vorbesti in engleza?e sectiunea romana si a intrebat baiatu in romana :lol:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 12:31 pm 
Heir

*jos palaria* :)

Am scris un post mai indelungat dar mi-a cazut netu inainte sa apas Trimite si acum nu o mai iau de la capat.

PP este cel mai complet buffer, este clar. Mergi cu el pentru Arcas, nu o sa te dezamageasca. Ai Might, Shield, Focus, Greater Might, Death Whisper, Guidance, Menthal Shield, Windwalk, Bless the Body, Bless the Soul, Haste, Elemental Protection + Protectie Wind/Fire/Earth/Water si la final ai Prophecy of Fire.

Pentru mag stiu ca multi folosesc SE dar eu personal am inceput cu EE. Cu atat mai mult cu cat folosesti un SH cu magic attack bun. Ce are EE diferit de SE? cateva buffe doar. Are Clarity in loc de Empower in rest are tot ce are si SE. Dar cand ajungi la Profetii, EE are Prophecy of Water care iti creste cast speed, magic attack, critical magic rate, etc. SE are Prophecy of Wind, care e mai mult pentru AW/PW/TH pentru ca iti creste viteza, viteza de atac s.a.m.d.
Pe langa asta, KentZ0ne a mentionat si healurile. Pai EE vindeca mult mai mult ca SE, pentru ca are Major Heal de level identic cu cel de pe un Bishop, si vindeca aproape dublu decat un SE, si nu numai ca vindeca mai mult, dar si mai repede pentru ca este Elf si din start are casting speed mai mare. La fel si cu Recharge-ul. EE reincarca mana mult mai repede.

Ar fi bune mai multe pareri, asa se formeaza ideile.

RESpecT

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 1:31 pm 
Count

Oricum tre sa ai macar vreo 2 bufferi pt o anumita clasa daca vrei sa fie utila si anume: (voi enunta doar buffurile importante,fara ww,shield etc)

nuker : Acumen3(pp), Berserker Spirit 2(pp), Empower 3(se), Wild Magic (se),Clarity (ee) .pentru rezultate optime: Dance of Concentration (bd) , Dance of Mystic (bd), Dance of Siren (sd), Song of Meditation (swm) , Song of Renewal (swm), Prophecy of Water (eva saint)

arcas : Haste2(pp), Focus3(pp/se), Death Whisper3 (pp/se), Berserker Spirit 2(pp) cele mai importante.pentru imba archer : Dance of Fire,Dance of Fury,Dance of Warrior(toate de la BD), Song of Hunter (Sws), Prophecy of Wind (shillien saint) si desigur cel mai tare buff pentru toti DD : Blessing of the Queen 3 (Warlock)

Last edited by SirAdrian on Wed Nov 28, 2007 11:48 am, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:13 pm 
Count

pentru arcas sunt perfect de acord cu BladeReaper

pentru nuker:

buffer pt PVP :
PP- ACUMEN(casting speed) , Berzerk(cast speed+m atk);Unholy rezistance,Holy resistance, GREATER SHIELD( foarte bun vs fighteri)

buffer pentru farm:
EE - foarte bun pt orice mag !
Clarity - nscade consumul de mana
Recharge - te incarci la mana
POW - m atk , magical critical rate , casting speed ( ceea ce este f bun si la PVP)

Buffer FOARTE BUN pentru farm si PVP!!Le are pe toate frate
Sword Singer!!
Song of vitality - HP 15% parca nush sigur .... dar e super ownage CDL dai mult mai mult damage cand esti sub 300 HP .... asta daca mai ai si un PP pe langa cu Bless the body!

Song of meditation- Creste calumea Mp regen rate ceea ce este super pt un SH care are si Clear Mind ( Mp regen rate cand mergi sau stai in picioare)
Song of Renewal - Scade costul de mana la vraji si SCADE TIMPUL DE REFOLOSIRE A VRAJILOR!!! SH are deja damage mare ... cu songul asta poate avea sanse cu orice alt mag in pvp

Cand il aduci la lvl 77 nu mai stai pt regen aproape deloc!
Cel putin eu nu am prea stat ..... la lvl 77 omoram mobii in Hot Springs din 1 lovitura cu CDL sub 300 HP ....

Alte songuri bune pt pvp
Song of Warding - creste m def
Song of invocation - creste rezistenta contra dark attack ( bun vs necro)
Song of wind - creste speed
Song of earth - creste p def
Song of water - creste evasion
Song of flame guard - creste rezistenta fire attacks ( bun vs sorc )
Song of storm guard - creste rezistenta la wind attacks
Song of vengeance - reflect damage

Sa cresti un sws in party pana la 77 chiar se merita! mai ales daca ai un clan pe care sa il ajuti

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 6:08 pm 
Count

SirAdrian wrote:
si de ce vorbesti in engleza?e sectiunea romana si a intrebat baiatu in romana :lol:

Mdea looool :lol: Chiar atunci m'am culcat shi probabil la cat de obosit am fost.. nu vazui bine :)))

Shi on topic.. mdea deci se vede WazaWanga/BladeReaper atzi jucat vreodata pe low rate cu un nuker <5x ? Va zic raspunsul de pe acum .. nu.
Sau dak atzi jucat , ma indoiesc k atzi ajuns la 3'rd shi sa'i facetzi subclasa, noblessu etc..
Shi k shi SWS/BD ma refer la un setup de 2min pt k nu ash dori la nimenea sa aiba asha ceva pe'o sesiune diferita de cea principala.

Dak ar fi sa alegetzi un al 3lea box alegetzi PP in nici intr'un caz EE, pentru k asha putem zice.. pentru arcash WC shi pt magi OL (la 77 ai EMP3).. dar pana la lvlu ala pe 1x,2x,3x,4x ce faci? freci menta? nu cred.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 11:06 pm 
Heir

KentZ0ne, eu joc pe Teon cu Bishop amice. e 1x, nu 5x.
Eu te inteleg, dar eu asa am jucat si asa mi-a mers bine. Si nici acum nu as schimba. Si SwS chiar face minuni pt PVE cu un mag, dar eu am zis ca e mai bun EE.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 28, 2007 12:19 am 
Count

Te'am intrebat dak ai jucat nuker pe extreme low rate, k asha shi eu pot zice k am SwS 76 pe Franz tu in cazul de fatza bishop pe Teeon , asta nu va arata k shtiu juca cu un nuker.
Gandeshte'te la un lucru in PvE healurile shi rechargerurile de SE itzi sunt de ajuns. Pt recharge macro cu 3 rachargeuri. /target/recharge /target /recharge /target /recharge /target.
Mai mult de 800-1k hp/heal nu ai nevoie, nu ai nevoie de casting mare pe box knd ai acel EMP3 care modifica mult soarta jocului . Solo .Oricum sunt convins k pe oficial nu duci lipsa de party .. adik full buff.

Shi aa da Wazawanga oare itzi va ajunge toata mana aia? pt toate songurile alea?
Song of Warding
Song of invocation
Song of wind
Song of earth
Song of water
Song of flame guard
Song of storm cguard
Song of vengeance
Song of Renewal
Song of meditation
Song of vitality
Itzi voi raspunde eu : nu categoric.. shi tre avut grija sa nu le combini cu dansurile , la raizi sau la pole party deshi atat bd cat shi sws sunt in acelashi party, nu ia nici unu dansuri/respectiv songuri : unu intr'o parte unu intr'alta.. de'obicei la big boshi se marcheaza zonele unde ishi are locu fiecare cu adena k shi in cazul de fatza :

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 28, 2007 1:01 am 
Count

Da mai nene kentzone am jucat si pe extreme low rate cum le zici tu
am evas saint la lvl 76 pe oficial

ce pwla mea te crezi ma atat de imba ca te joci pe 5x :)))

EU am cel mai tare clan de pe un server de 7x,am castelul Giran , joc cu soultaker am lvl 79 ( Sunt nobless daca atat te tii tu sa te lauzi ca stii sa faci q de nobles LOL ... si l-am facut si in 3 zile daca asta mai vrei sa stii) , asa mai am si un SwordMuse de 78 si evas saint tot de 78

Si legat de treaba cu songurile... ca nu imi ajunge mana pt toate

pai tu le dai pe toate si vs fighter si vs nuker ma ?

esti beton ! :)) hai ca imi place de tine mai da-mi niste sfaturi deaste super cool sa mai invatz si eu cum sta treaba cu lineageu asta ca plm... e grele frate ^^

si daca chiar vrei sa stii mie imi ajung absolut toate songurile si mai si raman cu ceva mana daca dau inainte clarity :) si renewal si daca e vreodata sa raman fara ... mai bag cate un recharge ^^^^^

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 28, 2007 1:17 am 
Heir

Hai ca nu are rost sa ne certam. La noi cere omu' un sfat, una, doua, se ia lumea la bataie. Fiecare cu parerea lui, isi alege omu' de acolo.

Eu raman la ideea mea dintai, si anume ca PP este cel mai complet buffer singur. E bun si pentru magi si pentru fighteri. Si nu te contrazic KentZ0ne, o fi asa cum zici tu si o fi mai bun SE decat EE dar eu iti zic ca mai in toate party-urile in care am fost cand urcam nukerul (da, am un Necromancer, lvl 69 pe subclasa) am fost cu EE pentru ca ii prefera lumea pentru Clarity sau POWa (mai gasesti si din astia maricei :p).
Cum am zis si mai inainte, nu te contrazic, asta e doar parerea mea.

Sunt de acord cu tine in legatura cu mana la SwS care poate fi o problema. De aia nici nu am zis nimic de War Cryer ca buffer pentru ca desi imi place si este bun, prezinta aceeasi problema.

Si ca sa vezi ca ai dreptate, da..e foarte usor sa gasesti full party pentru un bishop, ca e cerinta mare. Dar joc si cu nukerul ;)

Eu cand discut de l2 aici pe forum ma refer strict la experientele mele de pe oficial, desi mai joc si pe un server privat de 1an acum, cu niste prieteni unde am si eu 2 eroi, desi nu are rost sa ma leg de asta, dar asa ca sa iti faci o idee ca nu sunt chiar un incepator.

Respectele mele.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 28, 2007 11:47 am 
Count

eu nu stiu de ce nu intelegeti ca nu exista un buffer complet?
la orice party pvp exista cam 4 max 5 fighteri/nukeri.restul bufferi.
uite party de DD (PVP) : 4 arcasi, bd , sws , ol , EE , se
si party de nukeri (PVP) : 4 nukeri, se , ol , bd , sws , EE

in ambele party-uri se pot inlocui SE dupa ce bufeaza(powind/emp/wm) cu un Elemental Summoner cu poneiul roz(gay) ca sa scoata stun daca trebuie.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 28, 2007 1:49 pm 
Heir

Adrian, stim ca nu exista buffer complet. Aici era vorba de altceva, cred ca nu ai inteles. Intrebarea este, daca ar fi sa alegi unul dintre toti, pe care l-ai alege?
Asa i-am fi spus si noi lui ktistai de la inceput, ia-ti PP, SWS, BD, EE si SE si gata-i baiul.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 28, 2007 6:18 pm 
Count

Deci ma indoiesc de retailu tau WazaWanga..
Shi mda tu la 77 cu songuri culci din prima mobii din Hot Springs la CDL sub 300hp. Cu criticala shi eu culc :D
Poate pe srvrul tau ala magnific de 7x de care ai mai pomenit intr'un topic.. k shi la PvP la full hp CDL = Dmg cat shi death spike etc.
WaZaWanGa wrote:
Lokia wrote:
WaZaWanGa wrote:
APUC SA ITI DAU VREO 2 CDL 2 DEATH SPIKE ->

BAI COPIL...TU STI CE ESTE CDL?.....

citeste
www.Lineage2.com wrote:
Transfers one's pain to the enemy. The lower one's HP, the greater its power.

nu stii despre ce e vorba aicea . ... esti si tu f varza .
ideea este sa faci cat mai mult damage
Pe unele server CDL da acelasi damage ca death spike cand sunt full HP
, pe altele doar jumatate , care este la fel super bine
cand esti under 500 HP te gandesti doar sa te reincarci

aaa ... si poate voi va mirati de strategia asta ... dar nu joc pe servere dealea unde ai Dansuri si Songs ... acumen de lvl 4 ... la NPC pt 3 ore
asa da nor,mal ... cu un casting speed mare DC ROBE , si dansuri .. berzerk acumen lvl 4 ajung pe la 1200 casting speed ..... atunci da
gloom > death spike .. V claw .. Dark vortex ( asta doar cand nu am viata full )

Shi Icarus park o mers pe srvru ala pe care joci tu shi s'o speriat dupa 5min dar nah :P ,Apropo du'te pe un srvr apropriat de retail shi joak SWS + Nuker cea mai buna combinatzie de dual pt "farm"

Shi ai mai presupus k dak ai mult hp dai mai mult dmg la low hp la CDL.. Nu este asha .. Oricat HP ai avea 2k sau 10k damage'ul se dispune sub 35% viatza. Am testat, la 1hp dadeam acelashi damage shi dak aveam BTB6 + Vitality sau fara .

ON TOPIC

Alegerea este a lui ktistai.. shi mai repet ink o data k poate l'am incurcat cu totul pe bietul om:

Arcash: PP
Nuker: EE cum a zis BladeReaper sau SE cum am zis eu. Alegerea lui. I'am dat argumente shi contraargumente.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 29, 2007 11:24 am 
Count

si daca ar fi sa alegi unul pt amandoua clasele, wc desigur.are si acumen,are si focus/dw/haste

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours