Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Rec me!
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 9:18 am 
Vagabond

Rec - ommend, evaluation score.
Numerul de rec (in consecinta eval score) ce influenteaza?
Sansa de drop item upon death? indiferent de faptul ca este pk/pvp/death from mob....avand un eval score mai mare, ai o sansa mai mica de a dropa?

Exista vreo legatura intre Karma si numarul de eval score? Care?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 9:24 am 
Baron

de unde le scoateti mah?
250 de recuri = nickul albastru .. e o kestie de culoare (lol) adica ti se va colora nickul si atat nu va mai fi alb nimic altceva de unde naiba scoateti astea?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 9:42 am 
Vagabond

raash wrote:
de unde le scoateti mah?
250 de recuri = nickul albastru .. e o kestie de culoare (lol) adica ti se va colora nickul si atat nu va mai fi alb nimic altceva de unde naiba scoateti astea?

mai studiaza : www.vreausamaiinvatL2.ro/suntzlab.php

astept provincia, eventual posturi avizate.

eu stiam ca la 200 rec ti se face numele albastru...ai sanse mai mici de drop cand mori si, dupa unii, iti creste mai incet karma la pk.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 10:24 am 
Baron

atunci mai invata L2 daca esti zlab.ar iar cu karma nu inteleg la ce te referi fii mai explicit...la 1 pk ai karma mai mica (referitor la karma points) cu cat ai mai multe pk-uri creste karma, mai multe pk sanse mai mari de drop de pe tine si sincer ce ai auzit tu de la altii cu recurile ce influienteaza karma atunci recomandale acel link.
Apropo stiu cazuri in care :3 pk si au dropat arma armura si 10 pk in care nau dropat nimic eu la 10 pk aveam aproape 2k de karma si nu am nici 50 de recuri ca nu ma intereseaza recurile si tot nam dropat
cunosc ppl cu 250 recuri din clan si la 7 pk au dropat arcul si armura si helmetul si inca cateva kestii infime din inventor altcineva tot cu 7 pk-uri a dropat numai gloves explica tu ce legatura are una cu alta ca eu nu ii vad sensul....

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 10:58 am 
Vagabond

raash wrote:
ar iar cu karma nu inteleg la ce te referi fii mai explicit...

long story - short ver = daca ai numar mare de rec, ai mai putine sanse sa dropezi ceva cand mori.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 11:16 am 
Vassal

Rec=nume albastru si atat. Nu are legatura cu cat/ce dropezi sau karma(din pacate :D )

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 11:25 am 
Baron

da mah multa lume stie asta dar vin niste newbie de astia si zic niste fenomene de te da pe spate si nu poti sa le scoti asta din cap deloc ...
ce zice omu asta e aceasi kestie cu faza cu overenchantu:
ce se facea pe un server : vine unu mai mare si ii zice lu asta newbie ca daca merge in gludin la nush ce npc in afara orasului si arunca de 3 ori arma jos a 3 a oara cand o ridica este de grad superior si cu enchant +10 si nu stii cati au muscat asta si se plangeau... genul asta de oameni nu ma face decat sa spun o faza din reclame :BE MY FRIEND, BE MY FRIEND daca intelege ironia cuvintelor

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 11:26 am 
Baron

ktistai wrote:
[mai studiaza : www.vreausamaiinvatL2.ro/suntzlab.php

astept provincia, eventual posturi avizate.

eu stiam ca la 200 rec ti se face numele albastru...ai sanse mai mici de drop cand mori si, dupa unii, iti creste mai incet karma la pk.

long story - short ver = daca ai numar mare de rec, ai mai putine sanse sa dropezi ceva cand mori

tu deja ai ideea formata si din ce ai zis aici nici nu vrei sa auzi altceva decat ca ajuta nu stiu de ce mai postezi

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 11:44 am 
Vassal

So, nu influenteaza nik rec-urile(decat numele=albastru).
Asta e.Poti sa probezi dc tii neaparat.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 1:54 pm 
Vagabond

nope. astept pareri.
pana acum se pare ca ceea ce stiam eu privitor la aceste rec-uri....era gresit. Ok, accept asta.
Se ridica, in capul meu cel putin, o intrebare : ok, care mai este rostul rec-ului? (Of course beside blue fucking name....a thing that i just don't really care about).

Just asking....

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 10:50 pm 
Count

interesant limbaj corcit intre romana si engleza.
ontopic : recomandarile nu fac nimic altceva decat sa iti faca numele albastru.daca vrei poti crede ca face si alte lucruri dar vei ramane dezamagit(a)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 9:07 am 
Vagabond

1.nickul albastru nu influenteaza cu nimic,e doar ca sa arati mai altfel decat ceilalti
2.sansa de drop in karma e cu atat mai mare cu cat ai mai multe pk(stati pana in 5 pk si nu veti dropa lucruri semnificative - daca depasesti 5,poti sa ai in vedere articolele de armura care vor dropa de pe tine ,arma are cea mai mica sansa sa iti dropeze)

concluzie pentru voi toti :nu e nici o legatura intre karma si evaluation score

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 16, 2007 6:41 pm 
Duke

Mdeci creati confuzie totala. Unii stiu ceva, ca ai sanse mai mici dar cei care nu au jucat c3 prea mult nu au idee.

In c3 a fost implementata chestia ca cu cat mai multe recs cu atat ai sanse mai mici sa dropezi iteme cand esti omorat de un mob, de un pk, sau cand esti omorat in pvp, insa daca esti pk dropai normal, adica cu penalitati de pk. Ei bine, in c4 nu stiu daca mai este, dar stiu ca in c5 a fost abandonata. Va amintiti in c3 cand nu aveai soe si te sinucideai la un mob si dropai ceva si mureai de draci? Ei bine in c5 a fost eliminata, cand esti omorat de un mob, de un pk sau cand mori in pvp nu mai dropezi nimic, deci odata cu chestia asta din rec a ramas doar culoarea numelui.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 16, 2007 6:48 pm 
Count

inclusiv C4

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 1:15 pm 
Count

mai spun o data: RECOMANDARILE NU FAC NIMIC ALTCEVA IN AFARA DE A INALBASTRI NUMELE JUCATORULUI.NU AFECTEAZA SANSA DE DROP SI NICI PROCENTAJUL DE XP PIERDUT CAND CRAPI!

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours