Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Shillien Knight!!!!
PostPosted: Sat Nov 03, 2007 6:07 pm 
Viscount

shtiu ca v-am batut mult la cap zilele astea...dar am shi io o intrebare...ce ar trebui sa port...shi ce tatuje sa-mi pun!!!!plssss help...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 03, 2007 10:14 pm 
Duke

Maj heavy la a-grade. +5 con -5 str. Daca mergi anti-mage go nm set. Dar tot maj merge mai bine e cat de cat universal. Nu iei stun, asta e important si iti da si ceva accuracy care ajuta contra daggers.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 10:01 am 
Viscount

Shi la celelalte grade ce ar trebui sa port????

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 11:29 am 
Vassal

mah esti belea sa mor de nu :) pai la C sls +focus +composite /Fp la B damascus +focus +doom heavy la A Nm heavy / maj heavy + dle +health si la S IC + forgotten blade +focus (am zis ca e mai bn sword pt a putea da si sting )

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 11:45 am 
Duke

Este foarte important sa intre in b-uri la timp desteptule. Isi creste bh, face bani, doom set + dama focus sau cd pentru farm, dar nici haste nu e rau, in ciuda faptului ca consumi mai multe ss overall, dai mai repede aggress, si physical skills, ceea ce poate conta. Dar eu tot zic sa mergi pe focus. Black ore set. La a-grade, iti iei doar un maj heavy si mergi in party-uri ca tank (logic). Cand ai bani iti iei un dle health daca vrei pvp. Daca mai poti rabda, mai stai, creste-ti dwarfu pana faci bani cu ochii inchisi si iti iei forgotten blade cu health. Si cu setul asta ramai. Iti iei si un ic shield, sa ai si un scut bun.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 1:32 pm 
Viscount

fara dwarf nu ma pot descurk???tare is nashpa questurile!!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 3:44 pm 
Count

daca vrei pve mergi -str + con.daca vrei pvp mergi -con +str +dex.oricum ai pdef si mdef mare si arma cu focus.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 4:33 pm 
Viscount

pentru a face bani...trebuie neaparat un dwarf sau pot face bani shi din farmat???dupa ce imi raspundetzi la intrebarea asta putetzi sa inchidetzi topicu!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 4:37 pm 
Duke

SirAdrian wrote:
daca vrei pve mergi -str + con.daca vrei pvp mergi -con +str +dex.oricum ai pdef si mdef mare si arma cu focus.

Adrian vrea sa zica exact invers cred.

Iti trebuie dwarf neaparat daca joci pe low rate. Spune ratele serverului adica xp, sp, adena, drop, spoil.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 6:16 pm 
Count

nu conteaza ratele serverului.daca vrei bani tre sa faci personaj de produs,adica dorf sau buffer

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 7:08 pm 
Count

Il vei folosi des la raizi pana la 61+? (SK'u)

Deci knd tu intrebi ce vrei, ce dye'uri, ce armuri , arme shi asha mai departe.. da-ne mai multe detalii..
Uite domnle vreau sa'l folosesc pt PvP ; vreau pt PvE sa cresc rapid.. sau vreau sa'l cresc din raid in raid.. etc.

Equipments

PvE: la C grade incontestabil Composite/Full Plate + Delusion/SLS+Focus
B grade Doom dar aici tzin sa subliniez faptul k ash lasa bootsii sau gloves'urile sealed dak lvl'ezi solo'ing sau BW hvy..sau setul complet de Avadon dak stai mai prost cu banii
shi un Kesh/Damascus + Focus.
la A grade poti Maj Hvy sau Tallum Plate .. dar ash merge pe Majestic shi avand in vedere k ai fi la un nivel (sa zicem tank 68+) ash merge pe DLE +Health.

PvE la raizi
la C grade de preferat ar fi Full Plate + War Axe / Yashka Mace + Health
la B grade Avadon Hvy sau Doom Hvy de preferat este doomul + AOBA+Health sau Deadman's Glory+Health
la A grade fie ash ramane pe DooM un OE Doom mai degraba fie ash trece pe DC heavy.. DC hvy este destul de bunicel la raizi.. shield p def rate + 2 con + heal un pic mai mare de la healeri.
Nu zic .. potzi merge pe Nightmare sau Maj.. dar eu k tank tot spre DC m'ash indrepta.. shtiind k am mai putzin p def.. k nu'i top A .. dar in plus ii mai ushor de facut. La arma am zis mai sus DLE + Health.

PvP

Aici iarashi potzi alege mai multe variante.. SK poate fi folosit la PvP atat pt debuffurile lui k shi un "nuker :)" , sau ca tank cat shi ca shi un DD..
Avand in vedere k ai Hex; Powerbreak; sting;freezing Strike,lightning strike, judgment, arrest shi poison.. shi un fel de wind shackle.. il potzi folosi pt debuffuri..
Asha k la C ash merge pe un Composite/Full Plate + un Homu Acumen + Delusion/SLS + Focus ;
la B ash folosi Avadon/BW sau Doom de preferat + un Homu Acumen/SoV
Acumen + Kesh/Damascus + Focus la A Majestic/Nightmare + Homu Acumen / SoM Acumen + DLE Focus..
Exista foarte multe posibilitatzi de interpretare a SK'ului la PvP de'aceea este frumos de explorat

Dyes

PvE
+4 Str + 5 Dex - 10 con pt solo'ing dar fiind SK totushi +4dex - 4Con ar fi mai adecvat

nimik sau un dex - con pt partyuri mici

sau +CON+DEX - STR pt partyuri mari(acesta ar trebui sa fie setul de tatoouri pt SK intr'un clan bun)

PvE la raizi

+5con +4dex - 9 Str

PvP

+4CON -4str
+4Dex -4str
+4WIT - 4int (sunt conshtient de faptul k debuffurile vor avea un land rate mai mic .. dar vor avea un cast destul de potrivit -> sau dak preferi sigurantza in mana(MP) shi eshti bine organizat atunci ai putea merge pe +4INT - 4WIT + Magic Power Weapon)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 9:13 pm 
Viscount

aha ms mult...putetzi inchide topicu!!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 3:45 pm 
Duke

Da, dar la a-grade as tine la mine un som magic power. Really pays off. Cand am auzit de faza asta prima data am zis ca e nebun cel care a zis-o. Dar este chiar foarte eficient. Ce, ca dai putin mai putin dmg? Asta nu o simti. Dar drains si debuffs de 2 ori mai eficiente... Scuza-ma... Acel 15% mp consume este nimic pe langa ce da sabia asta.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: sacramento
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 4:46 pm 
Vagabond

симеда нодапо
дотосе таледи
конепа кедики

Last edited by LsdAddicted on Wed Nov 25, 2009 9:44 am, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 9:02 pm 
Viscount

shi mie NM mi se pare cel mai fain....plus ca eu dau mare pretz pentru look!!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours