Post new topic Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 3:34 am 
Count

aquaa wrote:
si nu`mi spune tu mie de newbie guide pt ca atunci cand jucam eu L2 tu jucai mario .... joc p oficial si p alt server low rate 5x si oriunde in olimpiada TE BATI CU BUFELE TALE maaaa .... ai voie doar cu weapon skill ... si serveru ala a tau e varza daca in 4 luni faci maj jewels lvl 78 si duale de A

e varza pentru tine :D da se vede nici o treaba
una e sa faci A grade cu gladiator , alta cu nuker
eu am facut som si tallum robes in 4 luni si majestic jewels .......... cuu bufferii si puterile mele proprii
conteaza si cum joci , eu am avut demonic set pana la 78 :D pentru farmat , tallum robe erau pt pvp , si som-ul l-am facut cu magic empower tot pt farmat si facut lvl

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 7:59 am 
Baron

:?: :?: :?:

Last edited by raash on Thu Nov 01, 2007 8:03 am, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 8:02 am 
Baron

raash wrote:
BeAGentleman wrote:
@raash A trecut pe dracu oficialu la Kamale. Esti prea prost sa citesti PREVIEW SITE Ce morti vietii inseaman preview dac anu ceva care va veni. Esti un prost atunci.

bah smortule... vezi in primul rand ca nu e rubrica de flame war si asta aviz tutror ce au postat off topic... si de cand am inceput sa postez pe acest forum nu am jignit pe nimeni si daca ai citi pe alt topic ai vedea ca miam cerut scuze pt post ca nu am fost atent si am postat aiurea despre kamael... am specificat dupa asta ca e preview site asa ca tineti gura

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 5:47 pm 
Count

OL in mass pvp nu'i asha bun..
Adik ii bun.. printre cele mai bune charuri atata timp cat il tzine mana..
OL este facut sa reziste shi la 5 charuri.. repet : "atata timp cat are mana"
De'aceea la Mass PVP nu este folosit ca atare.. este folosit ca CP restorer in genere , iar in PvE ii urat de jucat atat cu el cat shi cu WC'u..
Steal Essence acela consuma la mana de-abea respiri... pe c5+ a fost shi skimbat mp consumption la el adik de fapt la toate life drainurile..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 7:19 pm 
Vassal

wazawanga esti un prost care habar n`are de l2..daca din puterile tale fac parte bufferii atunci date`n mortii matii de imbecil ..si cu asta pot lua ban ca la p**a ma doare ca oricum m`m lamurit acum... e plina tara de retarzi si de incepatori care se dau mari pe serverrele P**ii...

WaZaWanGa.....dute`n mata si invata l2 de la cineva in mortii tai de imbecil buffat

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 8:12 pm 
Vassal

KentZ0ne wrote:

Adik ii bun.. printre cele mai bune charuri atata timp cat il tzine mana..

am vazut pvp OL v (dont remember.....parca mag) self buf........ sau bufat amandoi si au fost numarati.......OL a incasat ostaseste pana a ajuns la ala..ia dat un stun.... si a inceput sa dea sealuri.....adica sealu...ca na avut mana decat de 1 root...dupaia alerga ca prostu sa isi incarce mana......guess what....a murit

aquaa wrote:
wazawanga esti un prost care habar n`are de l2..daca din puterile tale fac parte bufferii atunci date`n mortii matii de imbecil ..si cu asta pot lua ban ca la p**a ma doare ca oricum m`m lamurit acum... e plina tara de retarzi si de incepatori care se dau mari pe serverrele P**ii...

WaZaWanGa.....dute`n mata si invata l2 de la cineva in mortii tai de imbecil buffat

+111111111111

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 8:31 pm 
Vassal

waza asta zice ca joaca pe 7x, hmm cine stie, la cat e de magar poate e 700000x si el nu vede ca`i curge prostia in ochi :)

VA ROG MULT SPUNETI PARERILE VOASTRE DESPRE PvP ADEVARAT:

SELF BUFF sau FULL BUFF pt ca cretinul asta e prea prost sa`si dea seama ca daca il pun sa se bata cu cineva cu puterile lui il face pana si un spoiler.....NECRO = pet dependent fara pet e mai varza ca varza

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 8:55 pm 
Count

Dak ar fi sa luam real pvp ar fi cel din olympiad system

Fara blessed spiritshots numa cu spiritshots ,self buff shi fara hero weapons ..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 9:29 pm 
Vagabond

am citit vreo 7 post`euri si toate am vazut puteri... ce pana mea e asta bai? pokemoane sau lineage ce puetere vrei? si cand faci pve te bati numai cu rapidshot+hawkeye+viciousstance+accuracy? O_o(ma refer la he.. ca exemplu)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 9:39 pm 
Vagabond

auzi mah el tine OL pt empower lvl 3 =)))))))))))))))))) cea mai mare prostie pe care am auzito =)))) nu cred ca esti in masura sa dai sfaturi la alti =)))))) ol pt empower LMAO =))

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 6:58 am 
Count

aquaa wrote:
waza asta zice ca joaca pe 7x, hmm cine stie, la cat e de magar poate e 700000x si el nu vede ca`i curge prostia in ochi :)

VA ROG MULT SPUNETI PARERILE VOASTRE DESPRE PvP ADEVARAT:

SELF BUFF sau FULL BUFF pt ca cretinul asta e prea prost sa`si dea seama ca daca il pun sa se bata cu cineva cu puterile lui il face pana si un spoiler.....NECRO = pet dependent fara pet e mai varza ca varza

bai cretinule tu habar nu ai nimic de pvp adevarat

nici o parere a ciuva de aici nu conteaza despre cum ar fi pvp adevarat atata timp cat nu e oficiala

pvp ala pe self-buff nu poti sa vezi niciodata care e mai bun ...... eu imbracat in S nebuffat si tu in B buffat ma bati pai cum pula mea ???

si pvp nu trebuie sa fie neaparat organizat ......

pvp = player versus player

pot oriunde sa vin cu bufferi sa ti-o dau la caca atata timp cat e pvp

si o sa te duci sa plangi ca ai luat bataie cu OL :)))))))

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 7:02 am 
Count

Margelatu wrote:
auzi mah el tine OL pt empower lvl 3 =)))))))))))))))))) cea mai mare prostie pe care am auzito =)))) nu cred ca esti in masura sa dai sfaturi la alti =)))))) ol pt empower LMAO =))

se vede ca nu ai jucat in viata ta cu OL

macar ai verificat daca are buff de empoer lvl 3?

cica cea mai mare prostie si defapt tu esti un prost :)) cea mai mare prostie auzita de un prost lol ^^

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 10:57 am 
Vassal

Margelatu wrote:

Ce nu iti convine la OL daca da emp 3? Am in clan un OL 77 si el da acu' emp, nu mai da se-ul. Si treaba merge foarte bine.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 12:15 pm 
Count

Pff OL'u nu se face pt EMP3 .. are 52zerk2 are 56 acumen 3 are 77 emp3.. shi ce? k cel care joak cu OL ca main cu sigurantza nu l'o fakut pt aia .. pt k sa faci lvl 77 pe un WC/OL pe un LR sau pe offie tzi'ar lua mintzile..
Margelatu s'a referit k faci SE pt EMP + k mai ai shi WM shi ce'i mai important recharge'ul ..

Eu pe orice srvr low rate (~5x) ce admite dual boxu/triple boxu.. dak imi fak nuker imi fac SE + nuker mai intai dupa aia BD shi PP shi SWS impreuna pana pe la 56..

Dupa aia cand ii vba de PvE sau farm singur.. loghez bd shi se shi depinzand de locul unde merg.. loghez shi pp'u.. Dar de'obicei fak partyuri shi avem full buff.. iar cand e vorba de arena/war/siege sws este ashteptat shi el..

Normal k ash dori OL 77 shi dupa aia sa fak direct EE (WM / Recharge cu casting de elf mage / PoWater) sa nu ma mai complic.. dar crede'ma k lucrurile nu stau chiar asha simplu.. meri pe retail shi inceark sa faci un ol 52 macar sa vezi cum ii.. k cu sigurantza dupa posturile voastre chiar se vede k nu atzi jucat cu asha cva cel putzin pe c4 k de c5+ nu mai vbesc.. unde pierzi timpul cu pana la 30% mai mult..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 3:06 pm 
Count

KentZ0ne wrote:
Pff OL'u nu se face pt EMP3 .. are 52zerk2 are 56 acumen 3 are 77 emp3.. shi ce? k cel care joak cu OL ca main cu sigurantza nu l'o fakut pt aia .. pt k sa faci lvl 77 pe un WC/OL pe un LR sau pe offie tzi'ar lua mintzile..
Margelatu s'a referit k faci SE pt EMP + k mai ai shi WM shi ce'i mai important recharge'ul ..

Eu pe orice srvr low rate (~5x) ce admite dual boxu/triple boxu.. dak imi fak nuker imi fac SE + nuker mai intai dupa aia BD shi PP shi SWS impreuna pana pe la 56..

Dupa aia cand ii vba de PvE sau farm singur.. loghez bd shi se shi depinzand de locul unde merg.. loghez shi pp'u.. Dar de'obicei fak partyuri shi avem full buff.. iar cand e vorba de arena/war/siege sws este ashteptat shi el..

Normal k ash dori OL 77 shi dupa aia sa fak direct EE (WM / Recharge cu casting de elf mage / PoWater) sa nu ma mai complic.. dar crede'ma k lucrurile nu stau chiar asha simplu.. meri pe retail shi inceark sa faci un ol 52 macar sa vezi * ii.. k cu sigurantza dupa posturile voastre chiar se vede k nu atzi jucat cu asha cva cel putzin pe c4 k de c5+ nu mai vbesc.. unde pierzi timpul cu pana la 30% mai mult..

initial am facut OL-ul ca buffer pt clanul meu si alianta .... nu pentru empower ... si nu ca main
am zis doar ca nu o sa mai folosesc pentru mine ca necromacer victories of paagrio de la el pentru ca tine doar 4 minute .. pff si cooldownu mai mare ..... ci am zis doar ca o sa il pastrez pentru bufful acela care da empower de lvl 3 ..........

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours