Post new topic Reply to topic  [ 214 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: SH ili Necro ?
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 2:37 pm 
Knight

Zna4i iskam da popitam koe da subna SH ili NEcro ... Poneje ne sum igral s magove zatova pitam igraq fighter class po princip

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 2:49 pm 
Marquis

Necroto vdiga po byrzo, po-silno e na visok lvl i e po-zabavno za igra.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 2:59 pm 
Vassal

SPS :) ina4e ot tez 2-ta necro za solo SH za party

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 3:33 pm 
Baron

Breal wrote:
Necroto vdiga po byrzo, po-silno e na visok lvl i e po-zabavno za igra.

tva be6e nai golqmata glupost koqto sam 4el...1vo SH diga mn po burzo ot necro(osven ako ne ti se mukne pp i se da prai6 tripple box v cata s tupite zombita),a na 1x mobs SH gi bie mn po dobre ot sme6niq necro...2ro necroto ima samo dark magic a SH ima i dark i wind koeto go prai po dobar...izvinqvai kakvo e po zabavno na tupiq necromancer?4e ima6 2 magii ili kvo?....na visok lvl necroto ne e po silno ot SH i 6ti kaja za6to...na 3ta proff na dark vortex kvo pravi osven da ti namalq ressist?ne se pulni6 ot playeri s nego i mn gi boli za taq mana v burzoto pvp a STS vortexa -30 % cast -10 % speed -10 % atk.speed.STS vinagi 6te srita zadnika na sme6niq soultaker....vs figheri kat dagger kvo moe naprai necroto?da po izdurjlivo e s transfera ama kvo ot tva pak 6te te susipe,dokat SH ima slow i kakto i drugite magove bezcenniq aura flash...pravi SH mani tva necro nai smotaniq char v celiq L2,Breal i 3te ne6ta det kaza sa absolutna glupost!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 3:55 pm 
Marquis

Glupost sa za teb. Ako iskash mojem da premerim koi ima pove4e debuffove ? I ako iskash mojem da vidim koi igrae na CDL po lesno ? Tva 4e si fen na SpellHowlera ne me burka men, az sym bezpristrasten - igral sym i s dvata geroq - i dvata ne struvat. I oshte neshto zabravqsh. S dark atakite si SPH ne pravi dmg kolkoto edin necromancer, zaradi curse gloom. Moje bi ne si 4uval za Mass Warrior Bane, Mass Mage Bane, Curse of Abyss ? I da ti kaja dosta po izdrujliv e Necromancera, zashtoto 30% ne sa malko a koito trugne da bie zombito necromancera shte ima shans da si vkara si4kite debuffove a uverqvam te - ne sa malko.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:05 pm 
Baron

mn si tup zaklevam se tiq debuffove sa na 600 range a na visok lvl s tts bijuta i mental shield da te fane 6te e strahoten kusmet...mn si smotan moa ti kaja 4e STS e nai dobriq mage ...tva 4e ti ne si mogal da go igrae6 ne go pravi po slab ot necroto puk STS prai poe4e dmg 6toto gloom=surrender to wind,mn si tup i prost i -30 % cast e mn ...a za CDL uspeh necroto da bie po lesno kat SH prai poe4e dmg s 3-4 int otgore e koeto izob6to ne e malko...a con razlikata m/y 2mata e 1,taka 4e kato ne znae6 po dobre mlukni!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:07 pm 
Marquis

Abe laino, kogato se nau4ish da igraesh togava ela pak da si govorim. Nali znaesh 4e na hellbound skilovete ot 3rd class se enchantvat. Nali znaesh 4e toq curse gloom sy6to se enchantva i toq gloom ne e raven na surrender to wind zashtoto toi ti uveli4ava dmg-a na vsichki magi4eski skilove i kogato vleze imash dosta po-golqm shans da vkarash debuff. za CDL - razbira se 4e e mnogo po-lesno kato imash summon da tankva i da pravi dosta golqm dmg . Kogato si gotov da vodish smislen razgovor togava pak shte te nau4a kak se igrae l2.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:25 pm 
Forum Troll

Breal wrote:
Abe laino, kogato se nau4ish da igraesh togava ela pak da si govorim. Nali znaesh 4e na hellbound skilovete ot 3rd class se enchantvat. Nali znaesh 4e toq curse gloom sy6to se enchantva i toq gloom ne e raven na surrender to wind zashtoto toi ti uveli4ava dmg-a na vsichki magi4eski skilove i kogato vleze imash dosta po-golqm shans da vkarash debuff. za CDL - razbira se 4e e mnogo po-lesno kato imash summon da tankva i da pravi dosta golqm dmg . Kogato si gotov da vodish smislen razgovor togava pak shte te nau4a kak se igrae l2.

breal.. ne si prav! v pve ti kakvo izpolzvash osven DS?vqrno! cdl!
q kaji kvi debuffove fkarvash ti?maximum gloom v pve.. ostanaloto ako si srachen.. pazish si manata!poradi po golemiq si INT de ima mnogo po visok spell dmg!taka 4e sh tuk bie..vtoro summon--->toi ti to4i exp..oshte vednaj greshish
3to!po vreme na pvp sled surender+vortex... em nqma si golqm gazar!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:28 pm 
Marquis

e az shte mu sedq li prez ostanaloto vreme ? i vuobshte ne si me razbral za kvo ti govorq. Koi po - lesno shte polzva CDL ? Dark elfa shte mi sedi na 100 hp, na 1 plunka jivot ot mob, dokato az shte si izpolzvam summona i shte gi tankvam s nego - ne e li po hitro ? I nqma li da se radvash na mass pvp kato vkaram mass curse gloom ili pyk mass slow ? i drugo neshto - nali se seshtash 4e toq summon kolkoto i da e pomaga na pvp ?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:44 pm 
Forum Troll

summona ti e na 1 secunda pat..1 erase.. ta dori banish undeada go spira tapiq ti summon
2ro sh shte izpolzva mnogo po dobre svoq cdl zashtoto +int +magical pwoer setove vinagi mu pasvat po dobre i bonusite ot tqh sa mnogo po golemi...
3to->ako si dostata4no umen otivash pri mobs koito padat ot 1 hit i nqmash nujda ot tankvane..ako si dostata4no umen i se oglejdash she zabelejish kvo stava naokolo
4to v mass pvp trqbva da vlezesh v range i da kastnesh... tam sashto nikoi nqma da spi..shte te rootnat,she te prispqt..
kakto kaza mibustas aura flash sashto pomaga na sh po vreme na pvp
dobavi oshte empowering echo na koeto protivostoi necromancy:)
e hubu kat protivostoi otnovo vortex-a na sh e mnogo polezen:) namalq casta na protivnika ti pri koeto tvoq nisak cast se uravnovesqva ot negoviq nisak sled effecta na vortex
sledvashto-vortex slug.. oshte 1 kup dmg .. e?!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:47 pm 
Marquis

vij sega, ne vijdam SH da ima erase, ne vijdam da ima i banish undead... Ne vijdam sy6to taka kyde mi otiva summona i kak dmg-a na SH-ra e po-golqm ot moq sled kato sym si pusnal transfer pain. Ne vijdam sy6to taka zashto da ne moga da vlqza v range 600. Ne moga i da razbera kak si predstavqte masovoto pvp kato voinite po filmite. Dvete strani sedqt i se cepqt s lukove..... I po nqkoe vreme si4ki ska4at. E bravo geroi sa.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:49 pm 
Vassal

:) na necro summon e mn silen :) towa 4eti zima 15% .... em struva si :) dori i da zima 30% diga6 dosta po b1rzo s nego ;) na 70+ lvl wadi nad 2kp.atk pod buff :) na pvp e dosta interesen :) zaradi stuna si :) ako stuna fani nqkoi dr mage :> gg :) oba4e za oly e useless za6tot nqma ot kade da zeme6 corpse tam :) :>

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:50 pm 
Forum Troll

Breal wrote:
vij sega, ne vijdam SH da ima erase, ne vijdam da ima i banish undead... Ne vijdam sy6to taka kyde mi otiva summona i kak dmg-a na SH-ra e po-golqm ot moq sled kato sym si pusnal transfer pain. Ne vijdam sy6to taka zashto da ne moga da vlqza v range 600. Ne moga i da razbera kak si predstavqte masovoto pvp kato voinite po filmite. Dvete strani sedqt i se cepqt s lukove..... I po nqkoe vreme si4ki ska4at. E bravo geroi sa.

as ne moga da razbera tvoqta ideq za pvp?mass pvp e pvp v koito ne u4astva nito 1 class sposoben da protivostoi na necro li?nqma da ima summoneri?nqma da ima bishopi?elven elder?ave ludak.. prestavi si kartinata
tanka poli4ava celestial shield otiva v redicite na vraga,mass hate,mass shackle pri tova se nabohva s UD.. ili bladedancer kastvash medusa?ima mnojestvo na4ini da se spre necro... da ne govorim kakvo she stane ako te naceli 1 archer ili dagger..v mass pvp edinstevnoto neshto koeto shte ti e neosporimo e day of doom.. ina4e kogato se podgotvqte za pvp nacelvate targeti.. nikoi ne e kazal 4e nikoi nqma da bie po tbe..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:51 pm 
Marquis

RusNak wrote:
:) na necro summon e mn silen :) towa 4eti zima 15% .... em struva si :) dori i da zima 30% diga6 dosta po b1rzo s nego ;) na 70+ lvl wadi nad 2kp.atk pod buff :) na pvp e dosta interesen :) zaradi stuna si :) ako stuna fani nqkoi dr mage :> gg :) oba4e za oly e useless za6tot nqma ot kade da zeme6 corpse tam :) :>

i vse pak na oly moga da vlqza s drug summon, ne undead :) i pak da si polzvam transfer pain, dori i da go ubiqt na cast - az shte imam preimushtestvo.
godsend - nali govorim za SH vs Necro. Ti sega shte me izkarash i mage fanboy vupreki 4e s takiva geroi nai mrazq da play. I kak da ti go obqsnq - Necroto si ima nai golemi shansove v PVP srehsut drug nuker.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:55 pm 
Forum Troll

xhah... obqsni mi go de.. izloji faktite!
as ti kazah sled vortex kasta ti e mizeren:)aura flash moje da ti mahne targeta dokat kastvash po baven spell oshte suma ti neshta

vseki mag moje da e oponent na vseki.. kakvo she pravi koraviq ti summon v oly kogato izqde freeze?a kogato ti izqdesh freeze?i kat ne mojesh da kstvash cursove?e?!a?!

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 214 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next

All times are UTC + 2 hours