Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: SK
PostPosted: Sun Jul 27, 2008 11:19 pm 
Baron

mi sa sam 73 lvl SK s tallum hvy set i aoba(haste),nqma drugo dobro orajie...ta s buff dokarvam 710 atk speed i 661 p.atk(zerk su6to)ama puk bez buff mn slaba kruv - 3400,do predi karah s doom hvy i aobata na health i imah 5k hp unbuffnat ama puk si gubq vsqkakuv dmg...ta vi pitam ima li smisal SK na tank ?ili po dobre da si go igraq na dmg skoro moe se opitam ne6to s po dobar crit rate ot aoba si namerq...ta SK stava za dmg dealer s takuv set ama ne stava za tank puk i 30 con stava zaradi talluma ama puk dobre si perda6a...SK dd ili SK (skapan tank...) :) tva mi e vuprosa,spored mene SK ne e tank i ako iskah tank po dobre da beh naprail human ili TK det za ni6to ne stavat v pve osven v pt(paladina stava s leathal) ama...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 7:44 am 
Marquis

ako si glaven tank na clana ti mn qsno shte igraesh na Health. I zabravi za toq tallum set, mn si se precakal na DArk Elf nikoga ne se slaga -CON. 1vo 4e mn mlako stun resist shte ima, 2ro 4e shte mu namalish mnogo weight limita i shte teji na 3k shota. Seta za vseki Dark Elf nosesht heavy armor e NM, i MJ light za daggeri i archeri. Ot druga strana kato si solo i na kruv ne mojesh da napravish nikakuv dmg. Moq suvet e kogato uspeesh da si zemesh neshto na Crt Dmg - Dark legion primerno i NM heavy i da dyrjish HEX cubica vinagi gore i da igraesh na hex i drainove. S crt dmg sword shte im pravish mnogo dmg

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 9:51 am 
Baron

ma servera e nov i o6te nqma mj ili nm heavy/puk i tallum dava weight limit bonus a az vinagi sam party a za ally-to imame DA i paladin det sa dosta po dobri za tankvane-50 con imat + dyes est a puk az si hodq s ressist shock ot clan halla i nqmam mn problem s stuna puk i da ti kaja kat bqh s 35 con nqma6e golqm efekt pak tolko si me stunvaha...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 12:47 pm 
Marquis

mibustas wrote:
ma servera e nov i o6te nqma mj ili nm heavy/puk i tallum dava weight limit bonus a az vinagi sam party a za ally-to imame DA i paladin det sa dosta po dobri za tankvane-50 con imat + dyes est a puk az si hodq s ressist shock ot clan halla i nqmam mn problem s stuna puk i da ti kaja kat bqh s 35 con nqma6e golqm efekt pak tolko si me stunvaha...

razlika v pve ne se use6ta po-prostata pri4ina 4e stun-a na mobovete raboti po suvsem razli4na formula ot tazi na geroite i ima dosta po-golqm shans da vleze. I spored men se lyjesh 4e edin DA pazi pove4e ot teb. Kruvta mu ne e ot mnogo golqmo zna4enie dokato ti sus SK imash pove4e defense imash i pove4e shield block rate ot nego i +tova shtita ti pazi na 360 gradusa dokato negoviq samo kvoto bie pred nego. DA -ra e nai slab za tankvane na raid bosove ot vsi4ki drugi tankove.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 2:29 pm 
Forum Troll

as si spomnqm c4...to si4ki tankove beha ebanite im DA... as se ne razbirah shto.. i dosega ne razbiram shto...
da naistina e nai kofti za tankvane.. nai dobre e TK,posle SK/pala

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 10:23 pm 
Baron

na C4 praiha DA 6toto ima6 hubavo kombo stun+hamstring i magovete sa piece of cake bez aura flasha :D,puk i do kolkoto si spomnqm shield basha nema6e hubav CD...ne pomnq dali paladina leathalva6e s banisha,be DA glavno zaradi pve-to ...ne 4e za pvp nqma hubavi raboti :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 10:38 pm 
Viscount

Breal wrote:
DA -ra e nai slab za tankvane na raid bosove ot vsi4ki drugi tankove.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 10:56 pm 
Vassal

Dusk Kat ti skivah posta re6ih seregna tuka :D i malko da pospamq :>>

Breal ... 1-wo e osnoven tank na klan :D ne 4e tankva ma ... :>
2-ro koi ti kaza 4e na SK ne slagat -con ? ako si sheavy MJ i prai6 STR bild ... to +str - con si e idealno :)
3-to DA si e mn dob1r tank za RB ako e dostato4no opiten .. tr prosto da darji raida i fighterite w 180 gradusniq si shield :) + towa za shield rate-a ... ako ima6 eno PP w party .. Bless shield 6 lvl dava 80% chance :) + tova basoviq shield rate na DE e 25% a na Human e 24% :) Guard Stance mn rqdko se puska na RB high lvl 6tot qde mn mana :> tei 4e golqa razlika w shield rate nqa :)
Nqa Tankove ne za RB :) wseki staa ) stiga da moej6 da go igrae6 :>

BTW SK na dmg bild moje da diga solo ako ima party dual boxove do gaza si :) ( eno SE i eno PP stigat :D ) :> za6tot s Damaskus na 70 lvl s MJ heavy i na tatoo +str wadi nad 800 p.atk :) a twa hi4 ne e malko za Solo farming :D kogat pere6 na krit nad 1,5k :>

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 1:00 am 
Baron

e te taka malko support :P/mi to i az sa imam blizo 700 p.atk i imam atk speed 710 a plainswalkera ni ima 715 s dagger ...tva 4e ne stavam za tank mn me boli 6te si napraq 1 delusion s health za rbp,puk i sum re6il glad da subclassna imam i destro i prosto talluma e nai dobrata opciq

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 9:43 am 
Vassal

Em da e :) Tallum e idealno opciq pari/ka4esto :>

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 10:19 am 
Marquis

RusNak wrote:
Dusk Kat ti skivah posta re6ih seregna tuka :D i malko da pospamq :>>

Breal ... 1-wo e osnoven tank na klan :D ne 4e tankva ma ... :>
2-ro koi ti kaza 4e na SK ne slagat -con ? ako si sheavy MJ i prai6 STR bild ... to +str - con si e idealno :)
3-to DA si e mn dob1r tank za RB ako e dostato4no opiten .. tr prosto da darji raida i fighterite w 180 gradusniq si shield :) + towa za shield rate-a ... ako ima6 eno PP w party .. Bless shield 6 lvl dava 80% chance :) + tova basoviq shield rate na DE e 25% a na Human e 24% :) Guard Stance mn rqdko se puska na RB high lvl 6tot qde mn mana :> tei 4e golqa razlika w shield rate nqa :)
Nqa Tankove ne za RB :) wseki staa ) stiga da moej6 da go igrae6 :>

BTW SK na dmg bild moje da diga solo ako ima party dual boxove do gaza si :) ( eno SE i eno PP stigat :D ) :> za6tot s Damaskus na 70 lvl s MJ heavy i na tatoo +str wadi nad 800 p.atk :) a twa hi4 ne e malko za Solo farming :D kogat pere6 na krit nad 1,5k :>

hah otidi se skrii po dobre. shte slaga MJ na Dark elf. 1vo 4e dava 50% Stun resist dobre - zatva te razbiram qko e, hubavo e. Kvo stava posle ? seta ti dava STR build - bravo pro si. A gledash li kvo ti zima. Shte slojish MJ shte stanesh -2 CON< posle shte slojish oshte -CON i stun resista ti go nqma nikakuv i imash po malko kruv i CON ot jenski kamael. A na oniq deto se izsmq, ako mi kajesh s kakvo DA prevuzhojda drugite tankove moje i da se suglasq s teb

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 10:35 am 
Viscount

Breal wrote:
otidi se skrii po dobre. shte slaga MJ na Dark elf

АХАХАХАХАХАХААААААААААААХАХАХАХАХАХХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 11:09 am 
Marquis

Azure wrote:
Breal wrote:
otidi se skrii po dobre. shte slaga MJ na Dark elf

АХАХАХАХАХАХААААААААААААХАХАХАХАХАХХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne ti seriozno si bolen 4ovek. Obqsni mi kak shte slojish MJ heavy i shte igraesh s -CON.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 11:16 am 
Vassal

Breal ti qvno si PRO kakto i dr powe4eto BG-ta :> L2 e raznobrazna igra i wseki si igrae Chara kakto si poiska :)
Ne sam kazal 4e DA prev1shojda drugite tankove na RB .. ma da kazva6 4e e nai zle pak ne e raota :) 4eti malko :> az vi dadoh dokazatelsva 4e DA ne e po lo6 ot drugite za RB :) stiga da moje6 da igra6 s nego
Izvinqvai oba4e SK ne e PW 4e da e na 1 stun jivot .... ne zabravqi 4e wseki s ima style na igra :) ti ako haresva6 da si bronirana konserva ... mi tak1f ti e stila ;) az sam wijdal dosta dobri SK-ta s Con bild :) s16to taka sam wijdal SK-ta i s STR bild :) i dori sam wijdal WL sDEX bild ( koito razviva6e atk.speed powe4e ot 800 ) Bild tova ne e na4in da napravi6 SUper neubivaemo hero koito rulira wsi4ko v PVP PVE AOE I MASS PVP ... ne :) towa e nai to4no otobrojavane na stilla na igrata ti :) az haresva da moga ne samo da premam dmg a s16to taka da pokazvam z1bi i da udrqm ne slabo :)
BTW ne zabravqi 4e DE-- > STR rasa i CON otricatelna :) demek tatoo i set koito 6e sloji6 na nego i koito 6e davat plusove sa po razli4ni ot humani naprimer :> za6toto + k hp se dava ot bazoviq con
Naprimer na HUman +1 con mu dava +3% hp :) na DE 6e m udava +2,5% hp :) oba4e p.atk koito dava 1 STR na human dava +3% a na DE +3,5% :) taka 4e ... horata 6es re6avat sami :>

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 11:20 am 
Marquis

za po princip ne igraq s tankove, igraq si s Gladiator/Destroyer/Tyrant - vse klasove koito sa s mnogo CON i mnogo str, no s lipsa na dex. Predstavi si slednata situaciq. Dark Avenger na CON Sreshtu SK na STR s MJ. Predstavi si i Shield Stun +10. Dali nqma da vliza 1 ot 3 stuna ? i tova nai go mrazq, ako shte imat da kazvat neshto horata da go kajat kakto ti go napravi, no da se smeqt i da se pravqt na neshto pove4e, emi mnogo greshat. Nqkoi klasove ne sa syzdadeni za -CON i edin ot tqh e Dark Elfa. Lovi me stun kato sym s Ripostate i War Frenzy na gladiator a ostava toq mizeren Dark elf da ne go hvane... I shte si mahnesh sumati CON i shte nosi6 2k shota i ostanalite v boxnatiq ti prophet ili SE ili tam s kvoto igraesh. Nqma smisyl 4ovek.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours