Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 1:18 pm 
Duke

Ai avut macar ideea sa incerci ceea ce am spus? Nu. Daca enchantezi rapid ai sanse mari sa crape. Daca enchantezi mai rar vei vedea ca ai sanse mai mari. Cei care au luat masuratoarea aia? Probabil a fost conincidenta sa obtina 66.6%. Este ilogic. Dar merge. Ori am avut eu noroc imens in tot acest timp.

Te contrazic si eu: la baza enchanturilor exista un algoritm prezent in datele serverului. Algoritmul se aplica pe tot serverul, nu per player, si functioneaza random, asa cum a zis si kent: ok/failed/failed/failed/ok/failed/ok/ok/failed/ok/ok/failed/failed/etc.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 8:46 pm 
Count

voi intelegeti ce inseamna sansa de 66%?
nu inseamna ca e un algoritm
nu inseamna ca la intervale mai mari cresc sansele
nu inseamna ca daca ai lvl mai mare ai sanse mai mari.
spun o data sa inteleaga toata lumea care joaca pe servere normale(retail/low)
Safe enchant inseamna +3 la toate armele si armurile/bijuteriile/manusile/paupucii/caschetele in afara de armurile fullarmor adica cele care ocupa ambele sloturi de la armura ( full plate armor, avadon robe, doom plate armor etc) unde inseamna +4.
tot ce trece de safe enchant are aceeasi sansa sa se cristalizeze item-ul de la +4 pana la +20.
tot ce spune lumea despre bug-uri / ritualuri voodoo etc sunt doar tampenii.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 9:30 pm 
Count

Ok is curios cum am fakut pe dex dark screamer de +13 un demon fang de +15 chiar atunci la inceput... shi ink altzii dark screamere de +16 , crystalized +16 ., va aducetzi aminte acel timp?
chiar atunci la o luna doua dupa ce a inceput ultimul dex asta,,
Era cva exploit cu enchant tokenuri shi cu black marketer of mammon.. shi te ajuta sa vezi ce'ar fi fost dak ai fi bagat enchant.. dar de fapt tu nu bagai nik,,
shi itzi faceai o idee cam care ar fi algoritmul.. shi bagai ..
rezultat dark screamer +13 dintr'o arma , pana atunci cred k am tunat vreo 20.. toate .. shi demon fang +15 tot dintr'o singura arma..

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 12:36 am 
Count

eu zic acum,pe servere normale,nu pe c1 sau c2 sau cand a fost exploit-ul ala.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 7:15 am 
Baron

DECI, pe DEXTERNET C4 nu exista in momentul de fata nici un exploit ce tine de overenchant, cum am mai zis mai sus in C4 cei mai puternici sunt magii ca urmare armele de magi crapa cel mai repede ... pana si un homulunkus de c grade crapa de la 3 la 4 dar daca pui pe un dagger, sabie de c ai sa vezi ca se duce la enchant pana la 10 usor... (de obicei la arme de fighteri creste riscul sa se sparga de la 7 in sus in C4) , la b grade daggerul il duci daca te tine inima la 6 usor (aseara 8 octombrie a facut un amic un demon sword +8) deci eu nu vorbesc despre ce a fost odata c1..c2..c3.... ci vb despre dexternet c4 ce este acum la noi in romania cel mai popular server de low(oarecum low) cunosc playeri cu Som ce leau crapat de la 3 la 4 si aveau cate 10 somuri in clan pt asta pregatite.., acum daca voi vorbeati despre official... mea culpa .... acolo nu cunosc...

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 2:19 pm 
Count

Nici eu nu vbesc de c1,c2.. vbesc despre anul trecut cam prin iunie cand s'a dat wipe la dex, knd era inca c3.. shi crede'ma k erau o multzime de exploituri pana knd o reushit sa bage full c4..
erau shi exploiturile alea in ancient battleground.. k dak farmai o zi itzi picau DC robe shi Demon's Sword etc..
Akuma intr'adevar la dex s'o muncit , dar orikum inceputul a fost infernal..
Ex: Chiar in prima luna drop de phoenix ring de pe conjurer bats din bs l'am vandut cu 100kk dupa doar 5 min de stat in shop.. sau Tallum Leather Armor
350kk , pai normal totzi cu Hlapex..

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 2:32 pm 
Duke

SirAdrian wrote:
voi intelegeti ce inseamna sansa de 66%?
nu inseamna ca e un algoritm

Exista un algoritm de enchant. Stii tu atat de bine ce contine un datapack?

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 2:36 pm 
Vassal

BladeReaper wrote:
Krizza wrote:
Pe original rata de succes este de 1/3 nu 2/3 si creste in functie de lvl-ul caracterului cu care faci enchant.
Caracter lvl 1 -> iti crapa aproape orice. La ultimul event "zaken curse" rata de succes la enchant a fost undeva la 3/4 sau chiar mai mare, pt ca am adus 2 tarbarduri la +15 consecutiv, deci 24 de enchanturi puse unul dupa celalalt cu succes (au crapat ambele la +16 :(( )

Te contrazic. Rata este de 2/3 si nu se modifica. Este constanta. Singurul lucru care te ajuta pe tine atunci cand pui enchanturi pe arma este norocul. Nimic altceva. Nici un algoritm, nici o formula matematica.

Si la level 1 poti sa pui enchanturi si ai aceasi rata ca la level 80. Depinde doar de noroc daca reusesti sau nu. Am dus intr-o zi un Homunkulus de la +4 la +13 direct folosind doar EWC fara sa ma opresc. Acum am level mult mai mare si am un SoM care mi-a dat deja failed de cel putin 5 ori la rand la mergand de la +3 la +4. Apoi mi-a mers pana la +8. Totul tine de noroc. Cred ca tine cineva evidenta a cat timp nu enchantezi? Astea sunt inventii si e ca si * ai crede in Zana Maseluta :p
Este o rata de 2/3 si norocul tau daca prinzi in 66% sau 33%. Succes :)

joc pe Teon (retail)

Scuze, ai dreptate cu 2/3 rata :) my mistake
Image

mult succes :P

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 26, 2007 3:43 pm 
Vassal

Bah Kentzone, cand ziceai ca a fost ultimul wipe pe dex????

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 26, 2007 7:09 pm 
Duke

Vezi ca mai jos este un forum special pentru dex. Ultima oara a fost wipe pe dex cand era lupul catel. (49856734895 ani) Stiu eu, nu am prins un asemenea wipe, dar a fost acum foarte mult timp.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 27, 2007 5:20 pm 
Vagabond

deci tokmai vroiam sa deschid un thread pe tema asta..tokmai ce am spart un Homu la +5 (e al 3-lea care se sparge la +5) cuum drq de reusesc altii sa faca +10 +11 si mie imi pica chiar si la +5?????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 27, 2007 5:30 pm 
Count

bulan

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 27, 2007 6:41 pm 
Count

Ynky wrote:
Bah Kentzone, cand ziceai ca a fost ultimul wipe pe dex????

Anul trecut dupa pashti dak nu ma inshel.. shtiu k am fost ink din prima zi..
era inca c3.. shi prin august park o bagat full c4 nu mai tzin minte.. exact

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 8:22 am 
Baron

BladeR wrote:
deci tokmai vroiam sa deschid un thread pe tema asta..tokmai ce am spart un Homu la +5 (e al 3-lea care se sparge la +5) cuum drq de reusesc altii sa faca +10 +11 si mie imi pica chiar si la +5?????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

enchanteaza pe un dagger dupa asta skimbal la mamon ... stii ca nu tre sa aiba SA pe arma ca sa il skimbe .. se pastreaza numai enchantul

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 31, 2007 1:51 pm 
Vagabond

dak ar fi avut cineva curiozitatea sa se uite la tips,in momentul in care se incarca jocul dupa character sel screen, ar fi vazut ca acolo scrie ca safe ench e +3, tot ce este peste are o sansa de fail se 1/3, ceea ce dupa matematica mea inseamna app 66,66666666666666%, mai exact 66,(6)%, pe servere private safe ench poate fi de oricat,

eu personal am incercat in felul urmator

Fighteri.....+1 pe fiecare lvl si am ajuns la duale +8,s-a dat wipe si am plecat
Magi.....+1 pe zi si de la +9 cate 1 pe zi/lvl care venea primul, am ajuns pana la +11homu, la +12 am beneficiat de niste cry-C,

concluzia....cunoasteti limita/bulanul........am ramas la lvl 72 cu homu gol, de la un SoM +4 cat e un homu+11

OfflineProfile  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours