Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 04, 2008 2:23 am 
Marquis

Depinde de server... Dar in general noaptea nui lag mai mare ca ziua.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 04, 2008 7:25 am 
Viscount

nonelikeme wrote:
gizzzmondo wrote:
fiecare isi organizeaza timpul liber si cel petrecut pe L2 * vrea. poate omul sta in joc noaptea cand " nu e lag" iar ziua se odihneste urmarind "preturile" si forumul.
cat despre cei care viata lor este numai L2 fratilor => get a life

Im a gamer i hav lot of lifes:)))(gluma);noaptea e lagu mai mare omule

Bai...aia se zice I'm A Gamer,I Have Lots Of Lives:)) shi nu te mai lua dupa mine:)) On topic:dimineatza merge cel mai bine orice server!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 04, 2008 9:27 am 
Vagabond

va inteleg ca stiti celebra replica.......ma refeream "get a life" in cea reala de zi cu zi nu in cea virtuala de gamer. evident ca depinde de server la faza cu lagg-ul. cel putin pe dex noaptea si dimineata joci de placere.
In sfarsit.
Vreau daca se poate sa nu incepem sa ne contrazicem atata timp cat e un subiect pt sfaturi. Pt cei care au jucat pe dex si stiu care e treaba pe acolo un sfat daca se poate si o lista incepand de la 52 pt spoil sau drop cu mats care se stiu ca se vand. Eu cel mai mult ma axez pe iron ore. Va intrebati de ce ? pt ca se vinde sincer. In 2-3 ore de spoil scot 20-25kk. Dar la preturile care sunt in zilele astea ca spoiler ai de muncit..... nu gluma. Tooata lumea vinde cbp si sop. dar cand gasesti pe cineva caer vrea cate 8k de i. ore deja nuj de unde sa mai scot.
Astept raspuns

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 04, 2008 2:09 pm 
Vagabond

dupa parerea mea cel mai bun loc de spoil si DROP este in pavel ruins. La bloodthirsty ginzu golem VII am si spoil si drop 20% de i ore de la 1 la 80
nu mai zic de asofe.
de ex daca stau 10 zile si spoilez acolo cate 10k pe zi, fac 100k le vand si imi scot 500kk sau 600kk depinde cu ce pret le dau. inca cu piticul este cam greu aici. la un rand de bufe scot 500-600 i ore./ cu arcasul este cel mia bine. bate si repede si scote cam 900-1000k i ore. atata timp cat scot si sen eater -ul ca sa nu primesc exp, fac si q de pavel ruins :D :D :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 05, 2008 8:19 pm 
Vassal

Eu nu inteleg, de unde plm 1-80 iro ore cand am vayut la toti maxim 2-11!!! Pls da si mie oleak mai mult detalii !! uitate pe search --Horrifying Ginzu Golem VIII -- asta avea drop 2-11 !! (imi pare rau.. tastatura e F---- si nu am semnu intrebarii ) :oops:

I'm the butt cracker !!

http://www.youtube.com/watch?v=O48JcMprgUg

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 06, 2008 10:23 am 
Vagabond

Moobul este Bloodthirsty Ginzu Golem VII. Are drop de i. ore de la 1 la 80. Ai drop de i.ore aproape la fiecare moob. Crede-ma ca mi-a picat si 1 i.ore si 80. De asemesnea are si drop de stem la fel. Tot ca drop asofe de la 1 la 16. Tot i. ore poti lua si de la spoil. Dar nu prea pica cum ar trebui. Cauta pmfun Bloodthirsty Ginzu Golem VII.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 26, 2008 9:05 am 
Vassal

Am fost pavel ruins ! Doamne, locu e groaznic.... unde is mobi care ii omori din 2-3 shots de spoiler unde is altii care ii omor din 4-5 shots de Necro(2,2k DMG necro 61). Pe bune acolo fara un destro bufat nu faci nik !! Sau dak nu destro macar un amarat de Tyrant. Recunosc drop e grozav dar omori un mob/1min. :evil:

I'm the butt cracker !!

http://www.youtube.com/watch?v=O48JcMprgUg

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 26, 2008 12:14 pm 
Vassal

Prodigy Golem X 1-80 Varnish
ala cu 80 de iron ore am uitat cum il cheama
si ma este ala de afara care zboara 1-50 Mithril Ore...iei Sin eater si un spoler si vin materialele non-stop

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours