Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Pe servare ca dex sau wrat exzista zona de pk
PostPosted: Sun Jan 13, 2008 8:58 pm 
Vagabond

Am o nelamurire un prieten care avea un pp pe wrat statea in shop seal of shilen fostul fg si vindea buffe ,la un momendat a aparut un pk lvl maxim cu a treia clasa si a culcat toatre caracterele de suport care erau in shop .Prietenul meu a vorbit cu gm-ul iar acesta ia zis ca e ok sa ii dea pk acol chiar daca era in shop deoarece se afla in zona de pk ce zicetzi gm a procedat corect ?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 13, 2008 9:13 pm 
Count

da

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: pentru ca.....
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 12:09 am 
Vagabond

Da,pentru ca ........ ?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 8:30 am 
Baron

citeste regulile serverului mai intai pe urma intreaba ...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: pentru ca.....
PostPosted: Thu Jan 31, 2008 3:51 pm 
Vagabond

diesel_ro wrote:
Da,pentru ca ........ ?

fostu fg este considerata zona de war si PK . deci ai voie sa omori pe cine vrei tu . nu e limita de lvl acolo sunt si mobi lvl 55 si 70 deci...ai grija:D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 6:25 pm 
Vassal

Hahahaha zona de pk :))). Ai iesit din oras, stai cu ochii'n patru :P

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 10:56 pm 
Marquis

nu este considerat low lvl pk deoarece acolo se duc playeri care au deja a 2 a clasa deci au trecut de lvl 20 limita la care se considera low lvl pk

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 10:40 am 
Duke

Fg este war zone. Acolo se macelaresc aia, se aduna pt pvp, etc. Iar la lvl 70 inca poti lvlui acolo, fara sa mentionam ca sunt 3 rb in zona. Poti intra in pk frenzy acolo. Dar NU in cemetery. Daca din fg ai urcat scarile, se considera cemetery, asadar fa pk acolo si ai incurcat-o.

Am luat si eu odata pk in cemetery, eram lvl 48 si vine la mine un a-grade. Imi da pk, chem un prieten, il omoara ala scapa dual kesh +5. :lol: Se ruga sa-i dea inapoi, nu i-a dat. Am postat screen, a luat si ban dupa ce ca si-a pierdut dualele.
Prostia omeneasca... Sa faci pk in cemetery a cel mai aiurea pentru ca e posibil ca cineva sa vrea sa fuga din fg de war si sa dea peste tine.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 11:35 am 
Vassal

Icarus wrote:
Fg este war zone. Acolo se macelaresc aia, se aduna pt pvp, etc. Iar la lvl 70 inca poti lvlui acolo, fara sa mentionam ca sunt 3 rb in zona. Poti intra in pk frenzy acolo. Dar NU in cemetery. Daca din fg ai urcat scarile, se considera cemetery, asadar fa pk acolo si ai incurcat-o.

Am luat si eu odata pk in cemetery, eram lvl 48 si vine la mine un a-grade. Imi da pk, chem un prieten, il omoara ala scapa dual kesh +5. :lol: Se ruga sa-i dea inapoi, nu i-a dat. Am postat screen, a luat si ban dupa ce ca si-a pierdut dualele.
Prostia omeneasca... Sa faci pk in cemetery a cel mai aiurea pentru ca e posibil ca cineva sa vrea sa fuga din fg de war si sa dea peste tine.

Ce porcarie, numai pe serverele pirat iei ban ca faci pk. Mi se pare o tampenie sa iei ban ca faci pk. Esti in war zone, ai grija frate ca doar joci L2.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 8:52 pm 
Duke

Pk nu e problema, dar low lvl pk e altceva. Poti sa faci un dagger si sa iei daggerul din dotare, o tai in talking island si faci masacru fara consecinte.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 9:19 pm 
Viscount

eu zic k nu se merita ban nici pentru asta pt k riscul de a dropa ceva e si mai mare in orasele de inceput pt k nu ai unde sa scapi de karma...tu alegi unde faci karma si esti constient daca poti scapa de ea la timp...acum exista un blesing de la newbie guy care te protejeaza de chaotic characters deci pk in newbie vilage nu prea se mai poate

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 6:46 pm 
Duke

Da, e bine cu blessul ala. Ncsoft au gandit de data asta.
Dar totusi, se manifesta, inca nu avem srv ca lumea, deci nu merge chestia in majoritatea.

Si apropo, poate sa isi faca un char, lvl 80 100%. Baga totul in wh si sta cu daggerul din dotare... Macelareste si apoi scapa de karma.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 20, 2008 4:46 pm 
Baron

Da da newbie protaction parca era de la lvl 1-40 nu? ca eu eram in EG cu zariche pe server pirat la lvl 51 si nu i puteam kilari :((

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 2 hours