Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 7:34 am 
Count

Lokia wrote:
KentZ0ne .. man postu trecut nuti era adresat......era pt PRO-u de WaZaWanGa .... care incepe PvP-u direct cu CDL.....oare tipu face misto sau el crede ce scrie?

de ce sai mai folosesti gloom bei rablo cand esti VS un SPS :))))) ca moare din cateva bucati ... daca nu il termina Cursed man ... ii mai da si stun
Tu faci asa > dai gloom .... iti iei sleep ... si dupaia sugi pwla BB cursed man ... BB buffs .... si mori ca pwla :) nimic nu stiti

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 7:37 am 
Count

Lokia wrote:
WaZaWanGa wrote:
APUC SA ITI DAU VREO 2 CDL 2 DEATH SPIKE ->

BAI COPIL...TU STI CE ESTE CDL?.....

citeste
www.Lineage2.com wrote:
Transfers one's pain to the enemy. The lower one's HP, the greater its power.

nu stii despre ce e vorba aicea . ... esti si tu f varza .
ideea este sa faci cat mai mult damage
Pe unele server CDL da acelasi damage ca death spike cand sunt full HP
, pe altele doar jumatate , care este la fel super bine
cand esti under 500 HP te gandesti doar sa te reincarci

aaa ... si poate voi va mirati de strategia asta ... dar nu joc pe servere dealea unde ai Dansuri si Songs ... acumen de lvl 4 ... la NPC pt 3 ore
asa da nor,mal ... cu un casting speed mare DC ROBE , si dansuri .. berzerk acumen lvl 4 ajung pe la 1200 casting speed ..... atunci da
gloom > death spike .. V claw .. Dark vortex ( asta doar cand nu am viata full )

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 11:24 am 
Duke

WaZaWanGa wrote:
MDA FII ATENT AICI CE SE INTAMPLA :
APUC SA ITI DAU VREO 2 CDL 2 DEATH SPIKE -> INCERC UN STUN CU CURSED MAN .. CARE O SA MEARGA SIGUR ... EL TE ATACA CALUMEA ... |CAM PE AICI MORI TU| GLOOM.. CDL .. DEATH SPIKE .. DARK VORTEX(DACA IL APUC 2000 HP + :d) .. SI UN VAMPIRIC CLAW ASA DE FINAL

...... PANA DAI TU DEBUFF SI TOATE PROSTIILE PE MINE ESTI DEJA MORT CU TOATA TACTICA TA VARZA
APROPO JOC PE SERVER DE 7X DEOCAMDATA .. AM JUCAT SI 1X .. 5X .. 200X .. DETOATE

Bai taran. Sps are cel mai mic cooldown la skille. Daca tie nu iti incape creierul in cutia craniana asta e. REPET: TANGENT CU CASTING SPEED-UL UNUI SPS, COOLDOWN-UL ESTE FOARTE MIC. STII CE E AIA TANGENT COPILE?

Nu deci asta e bou-vagon. Imi absorbi tu MIE, care sunt mage, cu mdef mare aproape cat un overlord, 2000 hp? Scuza-ma ca zic, dar esti un idiot complet care nu a jucat lineage in viata lui.

In alta ordine de idei:

1. daca dai cdl cu hp-ul ala esti cel mai mare idiot
2. pana ajunge cursed man la mine moare
3. dark vortex nu il vei apuca de 2000 hp. Poate pe mobi, dar nu pe mine
4. in timpul in care eu ti-am dat ice vortex si cancel, tu ma lovesti o data sau de 2 ori
5. NU ai jucat pe 1x, 5x NU MAI MINTI. Daca jucai pe un server decent stiai ce zic eu.

Vad ca imi eviti intrebarea, o repet: PE CE SERVER JOCI? Si spune-mi si nick-ul. Da frate, ai necro esti tare. Vin cu sps VEDEM CE IESE, vedem tactica mea de RAHAT ce face.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 12:24 pm 
Count

wazawangsta sau cum iti zice.scrii prea mult cu caps lock si ai facut triple post de 2 ori.foloseste dracului butonul edit ca iti sterg toate posturile.ai o zi

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 12:40 pm 
Vassal

WaZaWanGa wrote:

sfatul meu e sa lasi drek l2j ala basit si sa incerci un l2off...o sa ai o revelatie

WaZaWanGa wrote:
berzerk acumen lvl 4

:shock: :shock: :shock: :? :?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 2:02 pm 
Count

Icarus wrote:
WaZaWanGa wrote:
MDA FII ATENT AICI CE SE INTAMPLA :
APUC SA ITI DAU VREO 2 CDL 2 DEATH SPIKE -> INCERC UN STUN CU CURSED MAN .. CARE O SA MEARGA SIGUR ... EL TE ATACA CALUMEA ... |CAM PE AICI MORI TU| GLOOM.. CDL .. DEATH SPIKE .. DARK VORTEX(DACA IL APUC 2000 HP + :d) .. SI UN VAMPIRIC CLAW ASA DE FINAL

...... PANA DAI TU DEBUFF SI TOATE PROSTIILE PE MINE ESTI DEJA MORT CU TOATA TACTICA TA VARZA
APROPO JOC PE SERVER DE 7X DEOCAMDATA .. AM JUCAT SI 1X .. 5X .. 200X .. DETOATE

Bai taran. Sps are cel mai mic cooldown la skille. Daca tie nu iti incape creierul in cutia craniana asta e. REPET: TANGENT CU CASTING SPEED-UL UNUI SPS, COOLDOWN-UL ESTE FOARTE MIC. STII CE E AIA TANGENT COPILE?

Nu deci asta e bou-vagon. Imi absorbi tu MIE, care sunt mage, cu mdef mare aproape cat un overlord, 2000 hp? Scuza-ma ca zic, dar esti un idiot complet care nu a jucat lineage in viata lui.

In alta ordine de idei:

1. daca dai cdl cu hp-ul ala esti cel mai mare idiot
2. pana ajunge cursed man la mine moare
3. dark vortex nu il vei apuca de 2000 hp. Poate pe mobi, dar nu pe mine
4. in timpul in care eu ti-am dat ice vortex si cancel, tu ma lovesti o data sau de 2 ori
5. NU ai jucat pe 1x, 5x NU MAI MINTI. Daca jucai pe un server decent stiai ce zic eu.

Vad ca imi eviti intrebarea, o repet: PE CE SERVER JOCI? Si spune-mi si nick-ul. Da frate, ai necro esti tare. Vin cu sps VEDEM CE IESE, vedem tactica mea de RAHAT ce face.

Ia aici un server fain de

Last edited by WaZaWanGa on Wed Jan 02, 2008 2:49 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 2:17 pm 
Count

WaZaWanGa wrote:
BTW ai spus ca scade rezistenta la dark atacks ... daca pt asta folosesti tu dark vortex > VARZA TATI

Se vede k nu ai ajuns tu un mass pvp de 400 la 400 la vreun siege cva..
cand 200-300 dmg in plus conteaza.. 200-300 de la tine ; 200 - 300 de la altu shi tot asha..
Nu'mi spune tu mie k nu shtiu ce inseamna k shtiu foarte bine ce inseamna Dark Vortex c4 shi Dark Vortex c5(lifesteal + 20%;PwR - 10% fatza de cel de C4)

WaZaWanGa wrote:
, pe altele doar jumatate , care este la fel super bine
cand esti under 500 HP te gandesti doar sa te reincarci

Poate in capul tau , pe unele srvre.. eu vbesc de retail sau retail setup pe priv srvrs..
Shi itzi garantez k nici unde nu vei putea da la full hp cat death spike cu el
pt k shtiu ce inseamna sa setezi un srvr, putand modifica powerul la skile , neputand modifica modalitatea de dipunere a damage'ului in cazul de fatza la CDL sau Fatal Counter ..

WaZaWanGa wrote:
aaa ... si poate voi va mirati de strategia asta ... dar nu joc pe servere dealea unde ai Dansuri si Songs ... acumen de lvl 4 ... la NPC pt 3 ore
asa da nor,mal ... cu un casting speed mare DC ROBE , si dansuri .. berzerk acumen lvl 4 ajung pe la 1200 casting speed ..... atunci da
gloom > death spike .. V claw .. Dark vortex ( asta doar cand nu am viata full )

Acumen lvl4;Zerk lvl 4 lolz..
Se pare k nu ai ajuns sa vezi tu posibilitatzi de 1700 casting speed pe srvre de 1x-5x knd un buff setup suna cam asha
EE78 + ES + PP + SE + EE + BD + SWS , desigur la limita celor 20 de bufe stacate.. cel putzin dak skapi de c4/c5 shi ajungi la un interlude
atunci itzi vei putea staca pana la 24 dar ma indoiesc k vei ajunge sa potzi face rost de catzile alea, poate de prima k o cumperi cu 450k dar de restu..
Edited : Sa nu uitam shi de Malaria care dak o faci de lvl 4 om eshti :)

Last edited by KentZ0ne on Wed Nov 28, 2007 5:58 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 4:38 pm 
Duke

Doamne pe ce server joaca si asta. Tu ai vazut in cat timp se casteaza cancel? Pana il castez mor de 10 ori. Dupa 5 minute de jucat m-am speriat. Auzi uite un server bun: www.l2gold.org

Ajungi aici la lvl 78 si daca o sa spui tu ca esti tot asa tare cu necro te voi respecta. Scuza-ma dar e diferenta mare intre servere. Joaca pe ala ca sa INVETI l2. Si vei vedea ca un sps te face muci daca stie sa joace.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 5:42 pm 
Count

Cancel 10 sec auch :) ..
klr
WazaWanga vrei sa invetzi? tzi greu 12-13 $ pe luna la un retail..
Vrei sa faci lvl rapid 52+ sa ajungi sa testezi ? cam 20-25 $ cu tot cu walker..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 7:13 pm 
Duke

Cu ban inclus. :D
Asteapta o versiune noua de l2walker, incepe sa fie sesizabil.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 11:07 pm 
Vassal

Lokia wrote:
Aerondir wrote:
mda....sps>necro ...si cand teai trezit era dimineatza
nu? necro>all mages in pvp.PUNCT

just LOL.....
uite * e de fapt.....

un noob necro > orice alt mag noob

de acord

un noob necro cu un sps pro...iese urat de tot...necro se lasa de L2

da am batut si eu multi necro cu sps ....(necro noob.....eu nici pro nici noob :)) )

un pro necro cu un sps pro.... 60 - 70 % bate sps.u

eu zic 70% in favoarea necro..... :) IMO..dont flame me :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 12:13 am 
Count

Depinde cine va juca..
Adik dak eu voi fi necro cu sigurantza necro va avea 70% shanse de cashtig
:)
glumesc.. dar orikum am mai zis shi voi mai zice PvP = 50% playerul ; 50% clasa..
Multzi mai nubi de felul lor in ceea ce priveshte pvp'ul in sine.. le este mai ushor cu necro , pt k este ushor de jucat cu el la PvP atata timp cat ai summonul acela dupa tine.. dar lucrurile nu stau chiar asha knd vine unu Pro shi ii arata k iaca cu clase uneori de nik .. il face pe unu necro de n'are aere..
Lineage = Tactici de jucat, organizare 100% , shi ideea de clan shi ally omogen , k apoi sa urmeze clasele in sine.. A cashtiga un PvP inseamna a fi inteligent in ceea ce faci.
Lineage = Mass PvP ce presupune Waruri , Siege'uri , Olympiad System shi pt a ajunge la nivelul acela printre primii tre sa shtii joaka.
Vreti sa shtitzi cu m? formatzi'va un grup de 20 ,intratzi pe TeamSpeak non'stop , facetzi'va un clan shi pe langa CL , gasitzi'va altzii doi membri de baza.. adunatzi'va, facetzi'va un forum al vostru, facezi'va cate un program
ca de ex zilnic partyuri de farm, zilnic partyuri de lvl, zilnic 15 raizi,sau zilnic ora de war, dar mai intai vedetzi'va de iteme shi lvl shi mai apoi datzile replica la restul de pe srvr prin waruri,siege'uri .. La inceput , farmatzi,vindetzi,cumparatzi prindetzi un CH in goddard.. shi dupa aia vetzi avea tot timpul din lume cu subclasele sa va distratzi.. Asta inseamna lineage.. nu mishmacurile alea k ma duk singur la lvl.. k m'o omorat unu shi dupa aia @venitzi totzi.. se gasesc 3.. i'am omorat .. gata noi suntem un clan bazat.. tampenie, sau ca am status de 1k de PvP pt k am jucat 16/24 shi k am avut shi cate 10 walkere deskise.. shi am fakut lvl shi iteme inainte la totzi.. iee eu sunt cel mai bun. Prostie de'asemenea..
GL & HF

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 3:57 pm 
Baron

si cu asta leai inkis gura hehehe gg man asa da stil de joc .... nu 16/24 nu hit and run .. cand unii aveam 3 subclase si noblessu unii abia faceau questu de 40.
nu stiu copkii astia decat pvp pvp???? sau lvl 40-50 ma duc sa dau pk in EG pfff..... si se cred artisti in ale L2-ului ...
Auzi hai sa iti propun un pvp mai frumos Necro 78 cu ce vrei tu pe el vs DWarf 78 cu bassalt hammer, eu zic ca te omoara de 2 ori pana ii iei tu cp-ul

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 4:16 pm 
Count

Sa shtii k mie imi plak dwarfii :D .. am inceput sa jok l2 printr'un spoiler :P

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 9:10 pm 
Vassal

raash wrote:
Auzi hai sa iti propun un pvp mai frumos Necro 78 cu ce vrei tu pe el vs DWarf 78 cu bassalt hammer, eu zic ca te omoara de 2 ori pana ii iei tu cp-ul

:lol: :lol:

nul faci..... citeste cea scris pana acum......omu a fost newbie cu MULTAAA vreme in urma.....orice mag v un pitic = slow + DOT si te tine asa freo 4-5 min (pitici au o tona de viata)...la final probabil spargi monitorul de suparare :twisted: :twisted:

PS: DWARFS ARE EVILL!!!!! moamaaa ce imi place stunu ala

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 2 hours