Post new topic Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 9:55 am 
Duke

redpill wrote:
@ICARUS:
man, sorry ca tio zic dar ce ai zis tu pana acum ar presupune ca OL sa aiba toate buffurile de mana posibile. am jucat cu OL mult ( cam un an jumate) si OL termina mana rapid. si in special impotriva unui destro!!! credema, cel mai bun lucru pe care il poate face e sa treaca pe guts si sa te astepte pana iti termini tu mana. soul guard... ala te rupe si mai tare. btw, pt un destro cu 2handed sword + focus PoWind e bestial!!! dc? din cauza plusului de viteza( nu scade speedu ca pof sau cov) si crit. destro are destul p atack si def. viteza ii trebuie carca. mai ales la oly, cu destro tre sa ai grija... eu unu daca nu am peste jumate mp chiar si full buffed, nu prea ma bag la pvp... dau sleep si hold si astept sa mi se incarce mana, cu poturi, recharge de la bufferi... destro e un character potrivit sa duci o lupta de uzura ( sa il seci pe altu de mana, hp) daca stii *... in schimb OL trebuie sa isi duca luptele destul de rapid ca sa salveze mana.

In oly o arzi in arc pana il slabesti bine. Dureaza ceva pana da un skill, deci ai cam o secunda si ceva sa activezi soul guard. Eu destro il ard de la inceput cu arcul, si vezi ca majoritatea isi activeaza frenzy. Atunci soul guard on, si faci tot posibilul sa ii dai sleep sau root. Scoti arcul frumos, continui. Se elibereaza, mai incerci o data.
Daca ol ar fi avut buff de atk speed, ar fi fost cel mai bun. Insa are empower si wind walk.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 1:42 pm 
Marquis

Pai cand destro are frenzy , zelot etc... activate , nu o sa se uite la tine , sau o sa fuga dupa tine cu sabie , isi scoate arcu frumos , si isi da lionheart , si din 2-3 hits te rupe...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 4:31 pm 
Duke

Da esti inteligent si tu. Frenzy ii da doar +50% patk daca o arde pe arc. In timp ce cu 2h sword/blunt primeste +300%. Mai documenteaza-te si tu...

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 4:31 pm 
Count

Icarus wrote:
Da esti inteligent si tu. Frenzy ii da doar +50% patk daca o arde pe arc. In timp ce cu 2h sword/blunt primeste +300%. Mai documenteaza-te si tu...

oricum te rupe din 2-3 hits

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 10:57 pm 
Marquis

Poate ca arcul are mai mult P atk decat sword 2h :roll: :roll:
Sa nu mai vb de crit hit...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 11:37 pm 
Duke

Crit rate e f mic cu arc... Cu 2h sword/blunt e cel mai bine, crede-ma. Un destro rareori isi scoate arc cand e in frenzy. Pierzi foarte mult, pentru ca ai si speedul de la zealot, deci targetul il prinzi oricum. Singura problema este sa nu iei ceva paralizie/sleep/root.

@Waza, tu nu te baga pentru ca habar nu ai.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 11:47 pm 
Marquis

Eu ziceam vs OL , in cazul in care ajunsesei tu...
Sa fim seriosi , ca orice destro nu o sa alerge dupa tine cu 2h in mana ...
Critical , nu am zis cai mare rata ; ma referisem la crit dmg , care face destul dmg cu frenzy+zelot activate.

(Nu crecd ca waza nu stie dinastea , am jucat alaturi de el , am vazut ce poate , cred ca se pricepe :wink: )

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 12:42 am 
Count

Icarus wrote:
Crit rate e f mic cu arc... Cu 2h sword/blunt e cel mai bine, crede-ma. Un destro rareori isi scoate arc cand e in frenzy. Pierzi foarte mult, pentru ca ai si speedul de la zealot, deci targetul il prinzi oricum. Singura problema este sa nu iei ceva paralizie/sleep/root.

@Waza, tu nu te baga pentru ca habar nu ai.

man eu prefer WC in oly pt ca are aura sink pt fighteri , un destro nu va avea niciodata mana sa activeze frenzy :P il las sa se agite el cu skilluri sa futa mana aiurea , sa mai adaug si frost flame care are 70% base land rate , chiar daca apuca sa activeze frenzy am COV si o ard pe
steal essence , crede-ma ca inca imi ramane mana sa il termin

WC pentru mine e cel mai bun in oly in continuare , daca OL-ul ia sleep s-a dus pe pula si el

@mariolinho cine esit? o.O

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 12:00 pm 
Marquis

Hmmm , * ziceam : frenzy+zelot+rage+battle roar+lion heart => o sa fuga cu sabia 2h dupa tine pana face un range mai mic , daca nu are sanse sa dea cu sabia(nu te ajunge) , scoate arcul

(pana atuncea tu nu o sai mai ajungi nici macar pana la 30%)

si moare si wc din 2-3 hits.

(sau daca ai echipament mai bunicel si faci mai mult dmg sa zicem destro activeaza si parry stance pana ajunge mai aproape sa poata da cu arcul)

Nu am inteles exact ce face Over the Body !!!! (dar am auzit ca primeste si mai mult power destro :twisted: )

@Am jucat in clan cu tine , dar nu era clanul tau , pe tehgamers.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 12:32 pm 
Count

mariolinho wrote:
Hmmm , * ziceam : frenzy+zelot+rage+battle roar+lion heart => o sa fuga cu sabia 2h dupa tine pana face un range mai mic , daca nu are sanse sa dea cu sabia(nu te ajunge) , scoate arcul

(pana atuncea tu nu o sai mai ajungi nici macar pana la 30%)

si moare si wc din 2-3 hits.

(sau daca ai echipament mai bunicel si faci mai mult dmg sa zicem destro activeaza si parry stance pana ajunge mai aproape sa poata da cu arcul)

Nu am inteles exact ce face Over the Body !!!! (dar am auzit ca primeste si mai mult power destro :twisted: )

@Am jucat in clan cu tine , dar nu era clanul tau , pe tehgamers.

over-the-body ii da speed calumea

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: pai
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 1:13 pm 
Knight

pai si atunci....cu over the body, war frenzy, batleroar, frenzy, zealot,leonhart si rage...ce il mai poate oprii pe destro de la victorie?
Skilurile...nu neaparat in ordinea asta si presupunand ca destro mai are destul MP sa le dea.... :wink:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 1:32 pm 
Duke

Despre mana... Pai gandeste-te ca over the body se da la inceput, deci exclus. Frenzy ia 25 mana... Tu daca te apropii de el risti. Asa ca el de la inceput va scoate arcul si va da in tine. Nu isi risca el mana pentru fundul tau. Orice destro ar trebui sa urmeze tactica asta. Asta il va forta pe wc sa tina soul cry on, in cazul in care nu si-l tine sa conserve mana. Daca se apropie de tine, scoti un blunt si ii dai stun, deci nu il lasi sa casteze aura sink. Apoi ii frigi doua si o sa se retraga de frica sa nu piarda prea mult hp. O arzi tu in drainuri, dar tot ramai fara mana pentru ca mai are un battle roar pregatit. E foarte greu sa bati un destro care stie sa joace. Tine minte ca un singur aura sink nu ii ia toata mana. Trebuia sa dai cel putin 2 aura sinkuri, fara sa mentionam ca spre sfarsit el mai si regenereaza mana, cu alte cuvinte, cand este pe langa 30% hp, trebuie neaparat sa ii dai un sink si sa il lasi 10 secunde, apoi sa-l termini.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 2:17 pm 
Count

Icarus wrote:
Despre mana... Pai gandeste-te ca over the body se da la inceput, deci exclus. Frenzy ia 25 mana... Tu daca te apropii de el risti. Asa ca el de la inceput va scoate arcul si va da in tine. Nu isi risca el mana pentru fundul tau. Orice destro ar trebui sa urmeze tactica asta. Asta il va forta pe wc sa tina soul cry on, in cazul in care nu si-l tine sa conserve mana. Daca se apropie de tine, scoti un blunt si ii dai stun, deci nu il lasi sa casteze aura sink. Apoi ii frigi doua si o sa se retraga de frica sa nu piarda prea mult hp. O arzi tu in drainuri, dar tot ramai fara mana pentru ca mai are un battle roar pregatit. E foarte greu sa bati un destro care stie sa joace. Tine minte ca un singur aura sink nu ii ia toata mana. Trebuia sa dai cel putin 2 aura sinkuri, fara sa mentionam ca spre sfarsit el mai si regenereaza mana, cu alte cuvinte, cand este pe langa 30% hp, trebuie neaparat sa ii dai un sink si sa il lasi 10 secunde, apoi sa-l termini.

in primul rand nu il bag sub 30% hp fara sa ii iau mana , si in al doilea rand o ard mai mult pe arc cu soul cry cand am dat cov , iar la sfarsit magnus si drainuri

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 10:12 pm 
Marquis

Oricum e foarteeee greu sa bateti destro cu wc sau ol...Depinde mult de:

-jucatori (mai ales ala care joaca pe wc/ol)
-armuri+arme
-buufs (daca nu e in oly)
-situatia (pvp 1 vs 1/ mass pvp / oly)
-poate si putin noroc...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 9:12 am 
Duke

WaZaWanGa wrote:
in primul rand nu il bag sub 30% hp fara sa ii iau mana , si in al doilea rand o ard mai mult pe arc cu soul cry cand am dat cov , iar la sfarsit magnus si drainuri

De ce o dai in magnus? E aiurea. Imi explic ca o dai pt mana regen? Oricum mcrit nu dai. Ai sansa de 1.8% sa dai crit. Chiar si pt mana regen nu merita. Cum sa sacrifici pretiosul pdef, cand ai un destro in fata ta?

Si apropo, aici un ol are avantaj asupra wc-ului. Tu nu iti permiti sa dai cov de la inceput, pentru ca nu ai speed. Un ol are paagrian haste si isi permite. Daca alege sa il dea mai tarziu, tu stii ce frumos face kite pe destro cu speedul ala?

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours