Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Help - буфове
PostPosted: Sat Mar 03, 2012 4:48 pm 
Vagabond

Одавна не бях играл е сега започнах един PVP сървар, отначало играех много за да напредна и така стана много бързо направих weapon-a на 16 а в тоя сървар не е много лесно сега почти имам армор all +16 lvl7 и настина сървара не е много балансиран и някои герои са доста по силни от други но като се сбия с някой смешник с армор на +0 най вече гладиатор или дуалдагер те са най бъгнати и ме пречукват без проблем. Играя за пръв път с Титан кажете схема буфове за PVP и за FARM и какви deys ?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Help - буфове
PostPosted: Sat Mar 03, 2012 10:17 pm 
Viscount

kaji kva hronika e. Puska6 guts i zealot i sled tova elixiri cp/hp + battle roar. Ako ti gi napada6 puska6 frenzy predi da gi napadne6 ako igrae6 na H5 hronika moje6 da mahne6 frenzito ot skill bara ti poneje e po4ti bezpolezno

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Help - буфове
PostPosted: Mon Mar 05, 2012 4:48 pm 
Heir

Нямате ли нпц буфер на този сървър. То по принцип си има за магове и файтъри кво да земеш. За титана e важно да си по бързак и като ти падне на 30 % хп пускаш бързо френзи -зеалот - батле роар двата елексира за хп и цп и им цепиш главите.Ако има допълнително да се бъфаш с некви други бъфове искай парти с некой здрав титан и му разгледай буфовете - кви е зел. Някой си правят ботове буфери и от трите суба и от мейна си вкарват бъфф - чант оф виктори + 15 - резистите от профета и т.н. BTW на кой сървър цъкъш , може и аз да съм там да ти хелпна :lol:

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours