Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 5:10 pm 
Baron

aditzu wrote:
Eu zic ca TH e cel mai bun dintre cutitari :) nu numai din cauza mirageului ci si din cauza CONului foarte misto pentru ca ai ce scadea din el pt dex dyes :P are land-rate foarte bun, are DASH care te ajuta foarte mult in pvp, si e aproape invulnerabil daca ai experienta cu el :wink:

land rateu' ii cel mai mic, are CON mare, DEX mic, deci daca te uiti asa -5con +4dex e ca si un AW cu -6 con
mda are dash :D gg , poti sa fugi cat vrei :)
FIECARE CARACTER E INVULNERABIL DACA AI EXPERIENTA LA EL
logic wtf :P

"The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his" - General George S. Patton

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 05, 2008 12:23 am 
Count

nu chiar fiecare char e invulnerabil.ce faci tu cu summoner vs arcas la mass pvp ? esti oneshot ;)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 10:39 am 
Knight

SirAdrian wrote:
nu chiar fiecare char e invulnerabil.ce faci tu cu summoner vs arcas la mass pvp ? esti oneshot ;)

nu te bagi? (aka fugi)

porti light armour?

ai TP on?

mass pvp=queen

nu 1 shot, 4-5 normal shot sau 2 crit

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 2:57 pm 
Viscount

hm, ai fi surprins ce ar putea face un summoner la mass pvp, chiar si impotriva arcasului... tiar da o bataie de cap, poate ceva mai mult chiar.

mare pacat k nu e nici un servitor arcas :D

"take the REDPILL and I'll show U how deep the rabbit hole goes."

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 5:26 pm 
Vagabond

md wrote:
SirAdrian wrote:

bsoe ftw :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 6:32 pm 
Vagabond

TH cu maj armor + zaken + AQ iti bate cam tot ...

referitor la TH vs DA/paladin ... poate sa il bata numai cu backstab :P ii da 1 si fuge ... si tot asa :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 20, 2008 11:08 am 
Vassal

roket wrote:
TH cu maj armor + zaken + AQ iti bate cam tot ...

referitor la TH vs DA/paladin ... poate sa il bata numai cu backstab :P ii da 1 si fuge ... si tot asa :D

Daca sti sa joci cu tank-ul niciodata nu iai bataie de la un cutitar.....eu joc TH si paladin .....is preferatii mei ....dar cu Paladinul niciodata nu am luat bataie de la un cutitar......iar cu TH niciodata nu am batut un tanker(care stie sa joace)........faptul ca de pe interlude TH a luat Mirage.....ii un mare + pt el....cu toate ca are -8 evasion........dar la pvp 90% din playeri nu observa imediat ca nu mai au target .......ceea ce ii foarte important pt TH ..........

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 20, 2008 1:32 pm 
Count

Cam speriati de bombe aia 90% , sincer :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 20, 2008 2:53 pm 
Knight

TorQue wrote:
md wrote:
SirAdrian wrote:

bsoe ftw :)

cred k te iau la bataie :P

bsoe? lol

mass pvp >> sumoneru are probabil pet de suport pt k e MASS nu?

si eu nu am vazut pana acum.. poate imi arati tu sumoner care sa te atace cu ala.. de ex cu queen/seraphim care nu au cine stie ce dmg

eu joc AL asa k iti spun ce fac eu.. scot queen si stau cuminte in spate eventual mage/warrior bane+arcane disruption cand e cazu da in rest nu ma bag la bataie k sunt suport nu?!

si nu prea vezi bish cu duale atacandute in mass pvp?! lol

poti sa joci si ofensiv cu poneiu/catelu de bataie da e mai dificil si la mass pvp e si mai greu

in "small" pvp, pet de atac, heal si assist altai situatia

gl

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 21, 2008 10:41 am 
Vassal

KentZ0ne wrote:
Cam speriati de bombe aia 90% , sincer :D

nu ii adevarat ca la pvp multi nu obsrerva timp de cateva secunde ca nu mai au target ?????

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 21, 2008 1:39 pm 
Count

O persoana care detine "self controlul" nu va avea probleme de genul.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 21, 2008 9:23 pm 
Duke

In special cutitarii, care se presupune ca au o atentie sporita. La asta ma refeream cand spuneam ca dvp face clasa de rahat.
WaZaWanGa wrote:
Ravenheart wrote:
shi ce-i cu mirage?th nu are hex,blinding blow.....deci....varza:))

habar nu ai ce face mirage

Uimeste-ne cu cunostintele tale. Stim foarte bine ce face mirage.
aditzu wrote:
Eu zic ca TH e cel mai bun dintre cutitari :) nu numai din cauza mirageului ci si din cauza CONului foarte misto pentru ca ai ce scadea din el pt dex dyes :P are land-rate foarte bun, are DASH care te ajuta foarte mult in pvp, si e aproape invulnerabil daca ai experienta cu el :wink:

Da dar, cand vine vorba de damage dealing in mass pvp (siege de ex) ai cacat drapelul.

Mdeci, sa fim seriosi si sa luam cap la cap: fake death nu te ajuta in pvp in niciun caz. Stealth te ajuta la fugit printre mobi. Nu mai spuneti voi ca th e mai bun datorita chestiilor astora.
Th este o clasa cu hp mare, blow land rate mic, pasivele facand totul pt el. La damage dealing nu chiar bun, la pvp varza daca nu te incadrezi in cele 10 secunde de ms effect ale critical blow-ului si daca nu stii sa folosesti trick si switch. Mirage nu este atat de stralucit, evade sau counterattack sunt mai eficiente daca stii sa le folosesti. Mirage iti ia targetul cu o anumita sansa cand ataci, mare lucru, de parca in pvp nu stai cu pointerul pe el.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 26, 2008 4:10 pm 
Marquis

Icarus wrote:
In special cutitarii, care se presupune ca au o atentie sporita. La asta ma refeream cand spuneam ca dvp face clasa de rahat.
WaZaWanGa wrote:
Ravenheart wrote:
shi ce-i cu mirage?th nu are hex,blinding blow.....deci....varza:))

habar nu ai ce face mirage

Uimeste-ne cu cunostintele tale. Stim foarte bine ce face mirage.
aditzu wrote:

Da dar, cand vine vorba de damage dealing in mass pvp (siege de ex) ai cacat drapelul.

Mdeci, sa fim seriosi si sa luam cap la cap: fake death nu te ajuta in pvp in niciun caz. Stealth te ajuta la fugit printre mobi. Nu mai spuneti voi ca th e mai bun datorita chestiilor astora.
Th este o clasa cu hp mare, blow land rate mic, pasivele facand totul pt el. La damage dealing nu chiar bun, la pvp varza daca nu te incadrezi in cele 10 secunde de ms effect ale critical blow-ului si daca nu stii sa folosesti trick si switch. Mirage nu este atat de stralucit, evade sau counterattack sunt mai eficiente daca stii sa le folosesti. Mirage iti ia targetul cu o anumita sansa cand ataci, mare lucru, de parca in pvp nu stai cu pointerul pe el.

daca nu stai cu pointerul sigur ai macro sau ceva de genu :)
th e f bun ptr pve
in pvp e mai slab fata de aw si pw dar sincer
TOTUL conteaza de cum stii sa manevrezi charul :)
am vazut th facnd varza party0uri intregi
si nu nu mah refer la cp pot master dvp
am vazut pe dex
ce fel daramau glazi tankuri titani arcasi etc etc etc
asta dovedeste faptul ca si thul e bun doar daca stii sa joci cu el

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 12, 2008 9:15 am 
Baron

Cand e vorba de rata/sansa de criticale ...e clar ...dark elf ftw

Cei ce aleg TH-ul sunt de obicei novice in ale l2 .Aleg TH -ul ptr CON pe care-l are...
Dupa 78 ..cum a spus si Icarus...TH ajunge pe ultimul loc...e lasat mult in urma de DE si Elf - Focus Death -FTW
Daca stii sa joci cu un cutitar...nu ai nevoie de hp mare...doar de speed si sansa mare de criticale /land rate - exact ce nu are TH-ul

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 26, 2008 12:20 pm 
Baron

Multi aleg th-ul pentru ca farmezi f bine cu el :P Credema aveam Th de 80 full S cu PP buffs si m-am batut cu un AW cu maj light si AS si de 3 ori ne-am incis 2-1 for AW :( eh TH-ul rupe tata pana la lvl 78 pe DE si elf numa de la 78 se schimba roata

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 2 hours