Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: L2DIVINITY = XEFTILES
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 5:09 am 
Vagabond

Den ftanei pou exoun ginei plousioi ta theloun k ola dika tous les kai einai exousia!
Posa paidia exoun plirosei ekei mesa gia na paixoun kai otan anakalipsame oti kapoioi GM paizoun san kanonikoi members, mas evalan jail kai mas ekanan kai Ban!
Tora aneta pisteyan tha koroidevoun tous ipoloipous members.. alla distixos o server k to site.. pane off :P
GL GM PEACE.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: L2DIVINITY = XEFTILES
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 10:59 am 
Vassal

File mou xairomai kai ego mazi sou kai as min exo paiksei ston divinity meta to wipe,giati oi typades einai kariolides moneymakers kai tipota allo.
Epaiza ston palio divinity kai iksera pollous pou eixan dosei polla lefta kai ta exasan gia plaka kai fisika oi GM paizoun actives kai eixan kai heros ;) ti nomizes?
Mono 1 aporia exo toso kairo "signomi gia sena alla opos diapistoses einai alitheia" pia anidea zoa paizoun ekei kai exoun kai 2k community?

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 1:08 pm 
Vagabond

dld re paidia ekleise o server twra den tha ksana anoiksei?

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 1:23 pm 
Vagabond

An kserete pios GM epeze active kai me ti nick peite to k emas,mpas kai ton sinantisoyme poythena to mlkistiri...

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 2:06 pm 
Vassal

Everlast wrote:
An kserete pios GM epeze active kai me ti nick peite to k emas,mpas kai ton sinantisoyme poythena to mlkistiri...

Den paizo meta to wipe alla prin o GM itan clan member ton 300 clan kai eixe to maestro hero me sub necro owning everything ;) ( female dwarf itan den thimamai nick )

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 10:00 pm 
Vagabond

Ereshkigal wrote:
Everlast wrote:

Den paizo meta to wipe alla prin o GM itan clan member ton 300 clan kai eixe to maestro hero me sub necro owning everything ;) ( female dwarf itan den thimamai nick )

ta idia skata file mou kai twra efaga ban epidi den eimai newbie kai tous pira grami kai tous ta exosa metallian=gm peace h filos tou kati tetio gt me to pou tou ekana pm me ebale gm peace jail lol ase pou eixan 6-7 party etoima sto spawn antharas 1 min prin bgei kai egw eixa char ekei 4 wres tuxaio den nomizw ase pou to paradextike kai enas apo gf me to pou alakse server oti kai mena mou legane wres spawn oi gm se epic epidi ekana KALO DONATE katalabes etsi?

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 10:08 pm 
Vagabond

Thnx pou apantisate paidia , epeza se poio low servers paliotera proth fora mpika me full buffs klp.. den perimena tetoia koroidia apla.. to katalabame vasika otan to war mas ekane 6 party gia spawn tou Antharas 1 lepto prin vgei!! O leader mou emathe oti o metallian einai o Gm peace h meson tou.., to eixame psiliastei omws kai apo Frintezza polles fores pou ekane spawn etsi!
Simperasma.. pigenane aytoi na kanoun ta spawn na min prolavainei kaneis na mpei kai na agorazoun oloi ta epic h apo metallian h apo ton server.. oraios?:/
Kai to reziliki tous htan pou otan to eipame sto shout oti to katalavame oti o metallian einai mallon o GM mpikame kateytheian jail posa atoma k o leader mas kai to ally leader (sub etc..!!!)
Ego oti eixa k den eixa kai o sintrofos mou ston char ta xasame kai den eixame kanei donate.. mas ekanan ban otan tous eidopoihsa oti an den mas vgaloun tha tous ton kleisoume ton server!
Telika tin allh mera evale osous eixan kanei donate k osous den eixan kanei den mas xanavalan!
Ta simperasmata dika sas paidia.. allh mia fora apogoiteytika apo kapoious pou vgazoun lefta eis varos athwwn kai mi.
Ego signwmh paidia donate den mporo na kano edo den exoume na fame k paizoume opote mporoume na xehasoume ta provlhmata mas, oxi na mas stenaxwroun k apo pano.. oxi tin xarh den tous tin kanoume.

eyxaristo osous me katalabainoun k apantoun sovara.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Feb 08, 2011 10:23 pm 
Vassal

lorencia wrote:
Thnx pou apantisate paidia , epeza se poio low servers paliotera proth fora mpika me full buffs klp.. den perimena tetoia koroidia apla.. to katalabame vasika otan to war mas ekane 6 party gia spawn tou Antharas 1 lepto prin vgei!! O leader mou emathe oti o metallian einai o Gm peace h meson tou.., to eixame psiliastei omws kai apo Frintezza polles fores pou ekane spawn etsi!
Simperasma.. pigenane aytoi na kanoun ta spawn na min prolavainei kaneis na mpei kai na agorazoun oloi ta epic h apo metallian h apo ton server.. oraios?:/
Kai to reziliki tous htan pou otan to eipame sto shout oti to katalavame oti o metallian einai mallon o GM mpikame kateytheian jail posa atoma k o leader mas kai to ally leader (sub etc..!!!)
Ego oti eixa k den eixa kai o sintrofos mou ston char ta xasame kai den eixame kanei donate.. mas ekanan ban otan tous eidopoihsa oti an den mas vgaloun tha tous ton kleisoume ton server!
Telika tin allh mera evale osous eixan kanei donate k osous den eixan kanei den mas xanavalan!
Ta simperasmata dika sas paidia.. allh mia fora apogoiteytika apo kapoious pou vgazoun lefta eis varos athwwn kai mi.
Ego signwmh paidia donate den mporo na kano edo den exoume na fame k paizoume opote mporoume na xehasoume ta provlhmata mas, oxi na mas stenaxwroun k apo pano.. oxi tin xarh den tous tin kanoume.

eyxaristo osous me katalabainoun k apantoun sovara.

+1000 se kathe leksi pou eipes !!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat Feb 19, 2011 5:06 pm 
Vagabond

Mouse/Dexter aka 50% owner apo ton divinity eitan leader tin clan 300 prin 1-2 xronakia
episis eixe allous 3-4 server tous opious gnwrizw k ektos apo ton divinity exei allon enan o opios trexei k twra

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours