Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Official
PostPosted: Sun May 23, 2010 5:33 pm 
Vagabond

Hi guys.lew na xekinisw official...Epeza arketo kairo se private servers!!!!An kapoios pezei Off as mou pei ti ginete sxetika me ton off...Axizei apo to 0? bot=ban?exei kosmo?greek clans?8a mporesw na epiviosw me main kai ena bot?kapoioi den theloune na akoune gia off kai alloi lene kala pragmata alla den mporw na mazepsw plirofories gia ton off! pezei ligos kosmos apo ellines.Enas empeiros apo off mporei na mou pei??? i oti allo ginete ekei pera :P ThnX :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Official
PostPosted: Wed May 26, 2010 8:59 pm 
Vagabond

tora OFF? asto re mastora na bgi to l3 kalitera.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat May 29, 2010 2:21 am 
Elder

1.l3 8a argisei kairoooo na vgei ,kapou meta tis diakopes 8a vgei to kainourio update
2.to megalo + ston off einai oti o,ti kaneis menei,dil de 8a ksupniseis 1 mera kai de 8a uparxei o private server pou epaizes gia ton x,y logo= xamenos olos o kairos pou asxoliosoun
3.to megalo - ston off einai i sundromi...gia na tin palepseis meta ta 78 (i kapou ekei konta) 8eleis sigoura 2 account pou simainei alla 13 evropoula to mina
4.nai arxizeis apo to 0 ,to xp einai x1, an paikseis me bot uparxei kindunos na fas ban=diagrafi tou account
5.ston server pou eimai egw (devianne) to 90% einai ellines alla kukloforei polu bot-ligos kosmos kai sxedon anuparkto pvp..episis DEN einai europaikos server pou simainei siege 4-6 to prwi kai tetoia...

opote 8a sou sunistousa 1 europaiko server me kala war kai arketo arketo kosmo (teon).gnwmi mou einai na paratiseis ta private server an 8es na paikseis kanoniko l2...ok oloi lene siga mn plirwsw afou borw na paiksw kai tsaba alla alli einai i gluka tou off(an beis 8a katalaveis)

ps1-->allo 1 - einai to e-bay pou paizei arketa...px kserw atoma pou exoun dwsei polla xiliarika(NAI XILIARIKA)gia na ftiaxtoune in game

ps2-->kserw episis atoma pou botaroun 1 xrono kai einai koble kai allous pou botaran kai sto 2mino eixan faei ban...einai an s katsei,an se karfwsoun,an prokaleis kai polla alla...

TELOS an arxiseis amesa pane gia tank i dagger -einai ta top class auti tn epoxi....kai gia kanena logo archer

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sun May 30, 2010 2:20 am 
Vagabond

Swsta ta les !!!!! den exeis adiko tzaba to liosimo stous private servers!!! oso gia ta ban exw akousei pos plironeis to bot xoreis na fovase...alla me 2 acc+bot den paei ligo poli gia ena game?????an isxi auto pou lew

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Jul 27, 2010 1:31 pm 
Vagabond

Ston Official 8es toulaxiston 2 acc. Ton main sou kai ena buffer.
Kapoia stigmh omws mporei na skefteis oti 8a eixes xreiastei kai trito... Toulaxiston afto synevh se mena.

Oson afora to ebay p leei o sirkostas, pragmati yparxei kosmos p exei vgalei xiliarika. Kai gw ston Devianne epaiza kai xerw gia poious leei ;)

Oso gia to bot, oi pi8anothtes na fas ban einai elaxistes ews mhdenikes. Proswpika mporw na s eggyh8w oti me 2 chars party gia xp me bot ban den yparxei periptwsh na fas.

Oso gia tis syndromes axizei pistepse me.... Ston Off 8a deis pws pragmatika einai to L2...

Kai btw... An 8es na anoixeis mono 2 acc (main kai buffer) tote 8a exeis 2 epiloges gia na nty8eis:
1) Na vreis Clan pou 8a se ntysei kai 8a se yposthrixei, h
2) 8a prepei na liwseis sto ebay na agorazeis adena apo ta analoga site gia na pairneis ta items sou. Kai ennow items A/S Grade. Giati na dwseis evrw gia gia adena gia na agoraseis S80 xexna to :P Pane pare kana aytokinhtaki kalytera.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours