Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Cel mai bun mag.....
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 7:56 am 
Viscount

cine imi spune da shi mie informatzii despre totzi magii???ca vreau sa-mi aleg shi io unu!!!!va rog sa-mi datzi date cat mai amanuntzite!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 9:01 am 
Vagabond

necromancer cel mai bun
daca il faci lvl 77 bati orice cu curse of doom plus ca are transfer pain

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 10:46 am 
Count

Necromancer e cel mai bun... nici un alt caracter nu poate bate un necromacer la 1vs1 ... cel putin daca stii cum sa il folosesti

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 2:43 pm 
Duke

Serios niciun caracter nu-l bate? Dintre magi presupun ca zici. Ia hai, tu necro eu sps vedem ce se intampla. Ice vortex foarte rapid -> papa cast speed; cancel -> papa buffe si finish up. Silence nu imi vei prinde decat cu noroc destul de mare deoarece am men mare.

Spellsinger (sps)= elf mystic, cel mai mare casting speed din joc, rezistenta magica mare, insa matk nu este prea ridicat. Dar compenseaza cast speed-ul mare. Merge pe magie elementala (apa).
De retinut elfii nu pot folosi magie neagra, util in cazul in care te gandesti in ansamblu la subclasa. Deci se exclude la subclasa toata rasa dark-elfilor.
Spellhowler (sph)= dark elf mystic, cel mai mare dmg per vraja, casteaza ceva mai greu decat sps, insa este cel mai bun nuke din joc, iar in pvp cu fighteri cam rupe. Daca un necro n-are summon, un sph il cam bate. Dar sph are rezistenta magica mica, deci e cam probabil ca va lua silence. Merge pe magie elementala (vantul) si pe magie neagra.
Sorcerer= human mystic, este ceva intre apogeul cast speed-ului si apogeul dmg-ului per vraja. Parerea mea, nu il prea recomand, nu este chiar reusit. Foloseste magie elementala (focul).
Necromancer= human mystic care merge pe magie neagra, este considerabil mai bun decat sorc pentru ca are multe curses si are o tendinta de a economisi mana, desi regenerarea de mana este foarte slaba. Mai bun deoarece este singurul mystic de atac cu summon si transfer pain. Poate parea deplasat, un clar overpower, dar nu e chiar asa. Nu da dmg excelent.

Vrei sa zic si despre summoneri?

Last edited by Icarus on Sun Sep 16, 2007 2:54 pm, edited 2 times in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 2:47 pm 
Count

necro e cel mai bun nuker in pvp intr-adevar,dar sh prinde silence mai repede.
necro are si un summon apropo,dar in pve,orice in afara de necro.nu prea poti face mare branza in catacombe pt ca toti au resist dark.in schimb,ceilalti trei nukeri au skilluri tip aura symphony,blizzard,demon wind etc.
sh si necro merita jucati deoarece au body to mind si nu ramai deloc fara mp,insa ceilalti 2, sps si sorc au aura bolt si posibilitatea de overhit.
http://lineage.pmfun.com/list/skill cauta aici exact skillurile si vezi ce clasa iti place mai mult

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 7:03 am 
Viscount

cred ca aleg SPS ms mult de raspunsuri!!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 8:23 am 
Vassal

lol icarus no sa bata sps ....niciodata un necro lol..nici nu trebuie satzi dea silence..are gloom...are summon .. are shi el debuff ;)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 10:34 am 
Vagabond

Un sls ar putea bate un necro doar daca ar avea dasruri de bd si el nu orcum necro e cel mia tare la pvp.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 11:08 am 
Duke

Gloom scade din mdef. Surrender to water scade rezistenta la apa in aceeasi masura.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 3:20 pm 
Count

nu uite ca la sps bati 2 min si dupa aia stai in cur 5 pana faci mana.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 7:18 pm 
Duke

Pai are destula mana, nu crezi? Un hydro blast ia 69 mana daca nu ma insel (la ultimul lvl), iar un death spike 50 mana. Vrei sa zici ca un ol se descurca cu 42 men si un sps nu se descurca cu 40 men? Pai stai putin, elful are si int mai mare, iar skillurile sunt mult mai economice. Uite un fapt: daca ol nu ramane fara mana, atunci un sps pe bune ca nu ramane.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 9:05 pm 
Count

Icarus wrote:
Pai are destula mana, nu crezi? Un hydro blast ia 69 mana daca nu ma insel (la ultimul lvl), iar un death spike 50 mana. Vrei sa zici ca un ol se descurca cu 42 men si un sps nu se descurca cu 40 men? Pai stai putin, elful are si int mai mare, iar skillurile sunt mult mai economice. Uite un fapt: daca ol nu ramane fara mana, atunci un sps pe bune ca nu ramane.

nu,nu are destula mana.poate doar daca ar ava vreo 50k mana,ar putea sa tina pasul cu sh sau necro

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 9:49 pm 
Vassal

Icarus wrote:
Gloom scade din mdef. Surrender to water scade rezistenta la apa in aceeasi masura.

totushi ...gloom > surrenders :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 6:44 pm 
Duke

Am spus ca scade in aceeasi masura, nu stii sa citesti? Fara gloom 500 dmg, cu gloom 700 dmg, fara surrender 500 dmg, cu surrender 700 dmg!
Adrian, intelege, un orc se descurca, orc al carui drain ia de 3 ori mai multa mana. Si un sps nu se descurca???

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 6:47 pm 
Count

Icarus wrote:
Am spus ca scade in aceeasi masura, nu stii sa citesti? Fara gloom 500 dmg, cu gloom 700 dmg, fara surrender 500 dmg, cu surrender 700 dmg!
Adrian, intelege, un orc se descurca, orc al carui drain ia de 3 ori mai multa mana. Si un sps nu se descurca???

pai orcii au mastery pe blunt si pot da cu maciuca in cap.n-au nevoie neaparat de drain.pot da doar din cand in cand.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 2 hours