Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Marines Hellbound - World Infernus (PvP ориентиран
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 9:57 pm 
Vassal

www.MServers.eu

Официален старт на Infernus - 15 Feb 2008 - 19:00 часа.

Рейтове:

Exp: x100
Sp: x100
Adena drop: x2000
Spoil: x100
Item drop: x100

Party Exp: x100x2
Party Sp: x100x2

Quest drop: x100
Quest reward: x10

Допълнителна информация:

NPC buffer - Да
GM shop - Да
Скоро - оръжия и брони със специални умения към тях.
Class Manager - Да
Subclass - без куест
Clan skills - без life crystals
Маna potions - Да
Buffs - 60 min
Dances - 30 min
Songs - 30 min
Chants - 30 min
Tattoo - да
Castle Guards - не
Autolearn skills - да

Дроп от мобовете няма с изключение на adena, lifestones, divine books, seal stones е премахнат.

Добавена е система за ПвП. Вече съществуват 3 фракции:

- Ангели
- Демони
- Неутрални

Играчът избира към кои да се присъедини...

п.с След пускане на сървъра Вие ще имате достъп както от дома със съответния патч, така и от клубове Мания в София! Този сървър, както и L2Marines - Hades са и ще бъдат локални за потребителите на Мегалан, което от своя страна ще гарантира безпроблемна игра и липса на ЛАГ!

Last edited by bigbro on Thu Apr 24, 2008 2:58 pm, edited 2 times in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 6:12 am 
Viscount

Evala!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 03, 2008 1:51 am 
Viscount

Moq clan na tozi server da vidite,za6to sme nai-dobrite na PvP server 2x partyta online vs 3 clana i pobedixme.Servera e jestok i za PvP moje bi e nai qkiq server.Dane govora 4e e L2J i mn ne6ta rabotqt,ne6ta koito na drugi serveri ot top 10 naprimer ne rabotqt,ako imame k1smeta da se nap1lni 6te stane qko mele,daje ve4e zapo4vam da xaresvam ideqta za GvE(AvD).

[url="http://i.data.bg/08/03/03/837357_orig.jpg"]Image[/url]

[url="http://i.data.bg/08/03/03/837390_orig.jpg"]Image[/url]

[url="http://i.data.bg/08/03/03/837376_orig.jpg"]Image[/url]

[url="http://i.data.bg/08/03/03/837392_orig.jpg"]Image[/url]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 08, 2008 5:03 pm 
Viscount

ne igraite na tozi server nikoga palno e fri na gm i hora s hackove!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 12:19 pm 
Vassal

IvoR wrote:
ne igraite na tozi server nikoga palno e fri na gm i hora s hackove!

Хакове няма. Ти си един от хората, които постоянно се подмазваше по една или друга причина на администратори и ГМ. Ти беше този, който пишеше лични съобщения на мен. Ти беше този, който псуваше останалите хора в сървъра, както и твойте хора подведени от твоя пример. Ти беше този, който искаше услуги от мен.
Ти си авторът на темата http://forum.pmfun.com/viewtopic.php?t=1327 в която питаш за хакове. Ти си този, който се опитваше да ги ползва. Ти си този, който няма да играе при нас повече.
Когато стана така, че ти скочиха на теб, всички станаха хакери. Когато стана ясно, че няма да играеш на сървъра, започна да го плюеш навсякъде, където можеш. :) Жалко същвество си ти.
Продължавай да пишеш глупости с надеждата някой да те послуша.. Другите, които не се влияят от чужди мнения могат да се уверят в истината със собствените си очи.

Успех!

Last edited by bigbro on Sun Mar 09, 2008 12:25 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 12:24 pm 
Viscount

Pi4 pisal s1m ti LS za6toto ti ne obr16ta6 vnimanie na nqkoi bugove i i cheats,tvoito mom4e SilveArrow si mu nadal itemite +32 bowa i +64 earinga ili ti e hacknal servera,2 to nikoga ne s1m iskal usluga ot teb i 3 to dokaot ne napravi6 full wipe na servera nikoga ama nikoga nqma da porastnete!Vsi4ki itemi s1m si gi pravil i nikoga ne s1m iskal help i celia mi clan taka a clana na silverarrow sa palni .... koito nz kak se play L2 za 3 dena gi nastgnaxme otminaxme gi na siege gi bixme i nakraq po4naxa d aimat +64 Itemi a rate na servera e 54%!Kajete mi koi moje da digne ne6to ot 0 do 64 na rate 54%?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 12:44 pm 
Marquis

КАк сметна тоя шанс 54 % ми е много, ама много чудно. И ти къде видя тоя итем +64 ? Имаш ли скрийн шот ?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 1:07 pm 
Vassal

IvoR wrote:
Pi4 pisal s1m ti LS za6toto ti ne obr16ta6 vnimanie na nqkoi bugove i i cheats,tvoito mom4e SilveArrow si mu nadal itemite +32 bowa i +64 earinga ili ti e hacknal servera,2 to nikoga ne s1m iskal usluga ot teb i 3 to dokaot ne napravi6 full wipe na servera nikoga ama nikoga nqma da porastnete!Vsi4ki itemi s1m si gi pravil i nikoga ne s1m iskal help i celia mi clan taka a clana na silverarrow sa palni .... koito nz kak se play L2 za 3 dena gi nastgnaxme otminaxme gi na siege gi bixme i nakraq po4naxa d aimat +64 Itemi a rate na servera e 54%!Kajete mi koi moje da digne ne6to ot 0 do 64 na rate 54%?

*молби*

Provokator
Magovete!, Mar 7 2008, 10:50 AM

Young Keltir
Група: Members
Съобщения: 68
445
Дата на регистриране: 24-February 08

(0%)

Na servera prodaljavat da dominirat Magovete,za6toto ot NPC buffera vzmimat "Dance of Siren" i za 5 min sa bezsm1rtni,mislq 4e "Dance of Siren" ili trqbva da go maxne6 ili da e 1 min.S tozi Dance ppl s Arcana +5/6 na bitka mi pravqt po 700 normalen dmg no pone 3-4 p1ti po 4-5k dmg magic critical,a kato si archer ili dagger tova zna4i 4e pada6.

*подмазване*

Provokator

Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС

:), Mar 1 2008, 03:08 PM

Young Keltir

445

(0%)

Mislq 4e Infernus stana po-naselen ot Hades. Tova zna4i,4e si napravil qk PvP server

*молби*

Provokator

Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС

GvE, Feb 28 2008, 09:08 PM

Young Keltir

445

(0%)

Man gledai sega nqmam protiv GvE-to no az,kakto znae6 doidox s 7 ppl i edin ot tqx e stanal demon,a vsi4ki ostanali Angeli.Az s1m do61l na servera s fri te si s cel da igraq zaedno s tqx,a ne protiv tqx za tova pls,ako moje da napravi6 DeepDark ot demon v angel.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 1:18 pm 
Viscount

lo6ote e 4e nqma SS za6toto ot na4alo nemojax da povqrvam no GM moje da si proveri xronologiqta na chata kak Silver mi vika ela vij moito tvorenie i mi dava trade i GM ako iska da si otvori o4ite 6te vidi kakva e istinata!Kak mi pkazva bow na 32 i mi povtara 3-4 pati 32 32 a i az kato go pitam a we 64 li vidqx i toi potvarjdava!Samo ako bqx napravil SS i 6tqxte drugo da govorite!

Last edited by IvoR on Mon Mar 10, 2008 6:35 am, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 1:19 pm 
Viscount

bigbro wrote:
IvoR wrote:

*молби*

Provokator
Magovete!, Mar 7 2008, 10:50 AM

Young Keltir
445

(0%)

Na servera prodaljavat da dominirat Magovete,za6toto ot NPC buffera vzmimat "Dance of Siren" i za 5 min sa bezsm1rtni,mislq 4e "Dance of Siren" ili trqbva da go maxne6 ili da e 1 min.S tozi Dance ppl s Arcana +5/6 na bitka mi pravqt po 700 normalen dmg no pone 3-4 p1ti po 4-5k dmg magic critical,a kato si archer ili dagger tova zna4i 4e pada6.

*подмазване*

Provokator

Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС

:), Mar 1 2008, 03:08 PM

Young Keltir

445

(0%)

Mislq 4e Infernus stana po-naselen ot Hades. Tova zna4i,4e si napravil qk PvP server

*молби*

Provokator

Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС

GvE, Feb 28 2008, 09:08 PM

Young Keltir

445

(0%)

Man gledai sega nqmam protiv GvE-to no az,kakto znae6 doidox s 7 ppl i edin ot tqx e stanal demon,a vsi4ki ostanali Angeli.Az s1m do61l na servera s fri te si s cel da igraq zaedno s tqx,a ne protiv tqx za tova pls,ako moje da napravi6 DeepDark ot demon v angel.

Servera kato zapisal e qk no me e qd 4e ne iska6 da vidi6 4e SilverArrow ili e s hack ili ti xvanal nqkakf Bug ili ne6to ti pravi po concolata pro4eti i postni kakvo sam si pisal s SilverArrow!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Marines Kamael - World Infernus (PvP ориентира
PostPosted: Fri Mar 14, 2008 7:25 pm 
Vassal

От 14.03.2008 е в сила новия ADVENTURE (да не се бърка с event)

When Baylor attacks (Baylor Dynasty)

На всеки един час Baylor се появява на различни места из свят Infernus, като се съобщава къде горе-долу се намира. Ако играчите го убият, те ще получат като награта Treasure Sack с номера от 1 до 9. Всеки един номер е за определена категория предмети. Номер 1 е за оръжия, номер 2-8 е за брони и номер 9 е за накити.. Dynasty, които могат да се купят от търговец Gobar (намира се в Giran, Rune и Goddard).
Другото нужно за да получите предмет Dynasty е да се сдобиете с Life Crystal S, които може да спечелите от Team Vs Team евента, който стартира на всеки един час.

Успех!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 1:49 am 
Viscount

Alanzy wrote:
- L2Marines ( L2marines.exbg.com) - 10x сървър, много нови и custom неща, много слаба защита (след като аз успях да влезна на админа с героя, за какво говорим.

bigbro wrote:
Благодаря за изчерпателното инфо. Действително имаше пробив в сървъра....

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sun Mar 16, 2008 6:57 pm 
Vassal

Ето още малко информация от Свят Инфернус...

Днес Npc Enchanter беше създаден. Всеки герой, който събере 150 Life Crystals S има възможност да избере един от предметите, които притежава и да го енчантне +1. Цената - 150 кристала. Тези кристали се добиват чрез Team Vs Team евент и от специални мобчета, които се появяват на определено време.

When Baylor Attacks (Dynasty adventure) - Baylor се появява на определено време на различни места по картата. Група играчи могат да го убият и получават награди

- life crystals S
- treasure sack 1-9

като всеки номер treasure sack е за определен вид dynasty. След това посредством Life Crystals S, treasure sack 1 до 9 и адена, играчът има възможност да получи предмет (броня, оръжие, накити и др.) oт специален търговец - Gobar.

Приятна игра

п.с Очаквайте пускане на трети сървър Маринс с рейтове х20 и много нови приключения за любителите на играта, както и нов сървър на играта WoW.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sun Mar 16, 2008 7:56 pm 
Vassal

Не мерси :)
П.С Няма смисъл да се пишеш като повтаря ... :idea:
Ще получи SPAM!!!!!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 10:20 am 
Vassal

Последна информация за всекидневните ъпдейти на сървър Инфернус - ТУК

Не изпускайте възможността да се насладите на PvP изцяло ориентирана игра! Обсади на 21 укрепления и 9 замъка! Над 20 разнообразни евента, които биха могли да Ви направят най-силната единица в свят Инфернус. Оръжия Династи и в скоро време - Икарус от очакваното продължение - Камаел+! Не изпускайте възможността да видите Baylor, който на определено време напада градовете и териториите в Аден..., както и да усетите тръпката от клан войните! Вие имате възможността да изберете начин и стратегия на игра.. както PvE, така и PvP!

Желая Ви приятна игра!

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 2 hours