Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Looking for Lineage 2 C4 Sеrver Code!
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 2:34 pm 
Vassal

Както написах темата е за Lineage 2 C4 Sеrver Code. Тьрся сърверския скрипт на С4, за да мога един ден да го пусна на децата си, пък и понеже С4 ми е любимата ера. Ако някои може да ми помогне, нека го стори. Търся работещ, ако не 100% то близо до това число (нека поне основноите quest-ове работят, boss-овете, както и териториите, ако някой от замъците не може да се обсажда ще го преживея някак). Не искам да отварям поредния server (така и така никой вече не играе С4), а просто да го имам.

Благодаря предварително!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 10, 2008 8:55 pm 
Vagabond

Здравей,

Един от най - посещаваните сайтове и с публикувани проекти е http://forum.ragezone.com Специално за Lineage можеш да намериш L2Off и L2J сървърите. Като за L2OFF последните релийзи са с изтеклите оригинални файлове за C4 от NCSOFT. От L2J релийзите последния що - годе стабилен мисля, че е за Interlude.
По принцип L2OFF е по - добър, но ти трябва мощна машина и сървъра е само dedicated server, което означава, че не можеш да играеш на същия компютър, на който си пуснал сървъра.
От друга страна ако е само за собствено удоволствие ти препоръчвам L2J релийзите - доста по - лесни за настройка а и много по - леки, което ти позволява да си пуснал сървъра на същия компютър, на който играеш.
Ако не можеш да се оправиш, пиши и ще ти изпратя релийите, които аз позлвах да си играя.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 2:36 pm 
Vassal

Наистина благодаря за отговорите ви!
i_borisov отговорът ти е напълно уместен.
Quote:
Като за L2OFF последните релийзи са с изтеклите оригинални файлове за C4 от NCSOFT.

Това много ме радва понеже търсех точно С4, а системните ресурси не ме притесняват.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours