Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Tyrsq
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 1:57 pm 
Vagabond

Zdraweite na wsichki, tyrsq si nqkoi serverche, ako ima s nqkoi clan da cykam (rpg) poneje mi e omryznalo ot umreli clanove i sam spiral igrata poradi tazi prichina, iskam da igraq s clan koito wsichko e idealno prosto nemoga pisna mi ot nekfi typi clanowe det liderite se sabirat s nekfi obitaci i delqt sichko, gledat za sebesi i za partiata im a ne gledat drugite ot clana ..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Tyrsq
PostPosted: Mon Dec 21, 2009 12:33 pm 
Vagabond

Клан в който всичко да е идеално няма,няма и да има.А понеже имам нещастието да сам един клан лидерите на "тъпи кланове" ще ти обясня защо такива като тебе мислят тъи за клановете в който попадат и за самите клан лидери.99% от хората който искат да си намерят клан в този или някой друг форум логват в сървъра правят си някакв чар без да им пука какво е необходимо в клана за който са прочели дигат лвл соло докато може,като вземе да е тегаво соло решават че е време да представят адската си личност на клан лидера,естествено е аднато и едно споилерче което грижливо пази материалчета и пари с една дума никакво намерение за клан игра още преди влизането в клана.По тази схема с форума обикновенно се сабира страшно голямо количество дагери,арчери изобщо ДД без грам супорт и се получава клан да речем от 120 човека с 2-3 бъфера за хеалер да не говорим а за sws треа некой на заплата да хванеш.И тъи се получава клан с 3-4-5 добри партита които могат да се облекат спокойно от едната страна и 30-на дагера без супорт от другата на които им се иска да са следващия DVP или GUSTAVS само че тва няма как да стане.Никой от хората който търсят клан от тия форуми не си прави труда да попита "умрелия клан лидер" какви чарове са му нужни какъв е клана маг/фаитер и тнт.Адската гледка на която не одавна бях свидетел беше в ИТ 8 форум дагериста +WC на бот всеки който има минимални познания в Л2 може да си представи що за парти е тва.Та според мен "умрял клан "се получава от умрели играчи,едва ли има клан лидер който да си пази няколко инвентара с итеми без да ги раздава.
ПС: Да влезнеш в клан да поиграеш няколко дни на клан хал/бот бъф соло и след това да поискаш итеми не прави никои част от клана и е нормално да ти откажат тва не праи клана умрял нито пък клан лидера тапак!

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Mon Dec 21, 2009 1:35 pm 
Vagabond

e pich az da sam kazal neshto za kaf geroi she praq? NE she praqq takyw kawto kajat , i az nesam iskal taka itemi taka i ne poiskah w staria clan det bqh det bqha ush bash prota i da ti kaja sa mene neme ebe e az postoqnno igraq sam razbirash li i zaradi twa mi e pisnalo
to i w clan da sam pak nqma da sam w party taiche smisala da mi goworish nego wijdam

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Mon Dec 21, 2009 2:42 pm 
Vagabond

ama pyk si tarsq seriozen clan i prawq igrach kafto m kajat sq nesam igral otdawna i iskam da cykna nqkade seriozno s seriozen clan

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Mon Dec 21, 2009 3:03 pm 
Vassal

Моля те пич как може да играят с арчери ... всичко давайте дагери арчерите са били скучни моля те!

Пък и според мен всеки може да си направи какъвто иска герой като майн обаче като съб там трябват съпорти и т.н.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 4:29 am 
Vagabond

Обикновенно преди да се стигне до суб обаче голяма част спират или сменят сървъра поради липса на парти итеми и тнт.Докато се оправят супортите с субовете другите кланове вече фармят епици зимат замаци и се оказва че нямат стигане което водидо масово напускане на клана/сървара.Ако загледаш форумите на кланове които играят например на DEX който обаче е на сума години нямаш ли майн или съб супорт си търсиш друг клан и гледаш отстрани как пеистват епици ОЕ итеми и тнт.Мисалта ми беше че клан събран в форум като този не е клан а сбирщина,никои на никого няма доверие,всеки мисли само за себе си никои на никого не помага за нищо,почти всички го удрят соло.
Търсенето на сериозен клан в спам форум няма да ти помогне да намериш такъв,по добре разгледаи форумите на по населени сървари там винаги има секция клан/али.
Аз лично адски си изпатих от масово инвитване на хора от този форум и никога повече не бих взел някой от този или подобен форум ,а и съм 99,99% сигурен че никои по сериозен клан лидер няма да вземе.Сериозните кланове имат форуми, обикновенно отговаряш на 10-15 опознавателни въпроса от сорта от каде си,от кога играеш,каде си играл,защо си избрал този клан,по кое време си онлайн,можеш ли да си в вентрило,знаеш ли англииски и тнт.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 12:52 pm 
Baron

VoD wrote:
Моля те пич как може да играят с арчери ... всичко давайте дагери арчерите са били скучни моля те!

Пък и според мен всеки може да си направи какъвто иска герой като майн обаче като съб там трябват съпорти и т.н.

и като е на мейн маг на суб свс кво правим - 2 сета ,2 веапона - скъп герой става/не казвай , че суба ще е ц- грейд щото и на сийдж треба се ходи/

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 1:36 pm 
Vagabond

SamoMinavam v izvestna stepen e prav. No ima i drugo s po4vaneto na support char izcqlo zavisi6 ot clana ili kakto az igraex OL... Po4nax posledniq put s mn seriozen clan vinagi s pretencii za castle i tn i kakvo se okazva ... Archers nqkolko si xodexa s buff bots i OL uvisna bez exp.. Vupreki tova polu4ix nqkolko partity stanax 52(sam si vadix amulets i tn) predi tova predadox na CL na ruka 2kk AA v sealstones i nakraq poiskax edni rukavi4ki carmian v cwh i mi be6e otkazano :) a te struvaxa 400k. Ako bqx prodal AA = 8kk na starta na servera = full C grade ... V su6toto vreme na xora koito gi "poznava" ot predi tova postoqnni afk-ers bishopi i sws koito za 20 min peqt 3 puti i napravo ressurect trupovete, ne heal 6tot sa se zableqli na nekade i tn dava6e homu + acu si4ki archers imaxa C grade pone i se kovqxa BoPs ... I kvo spe4elix ot si4ko tova 4e v serv x5 dignax po4ti sam OL za 3 dni na 52 i nakraq sprqx :) A solo archerite s pp buffbots produljixa s clana i gi ekipiraxa s BoP koeto za 5-6ti den si e postijenie. V kraina smetka se okazva 4e ne poznava6 li CL suport da si , si za nikade lol.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 1:42 pm 
Elder

Quote:
и като е на мейн маг на суб свс кво правим - 2 сета ,2 веапона - скъп герой става/не казвай , че суба ще е ц- грейд щото и на сийдж треба се ходи/

Emi tuka ve4e se opravq6 ama ne mislq 4e ako ima6 vuzmojniost da subne6 i da si nqkav DD main + organiziran clan nqma da napravi6 vtori set.
Az sum swm main/EE/sps imam 3 seta i ostnlaite clan memberi su6to uspqvat da go napravqt a i za6to ne C az bqx v C do 74 lv(EE) i do 3rd class (SWM).
Vsi4ko mogo zavisi ot umeniqta ti da + dobra ikonomika na servera.

gl & hf by.::DooM::.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 7:13 pm 
Vassal

DamDam wrote:
VoD wrote:

Явно и ти си някъв. Трябва ли да ти обеснявам как можеш да направиш сумати пари ? Май ще трябва

20 lvl fighter char in necropolis of devotion with seeds от манора за варниш !!!
15к + варниш на ден ! ( не съм го мислил аз ) в декса 1 варниш може д аго намериш 10-12к ^^ 150КК на ден и то не пълен !
Отделно с мейн и суб като хванеш манора и там може да искараш до 76 лвл 1.5ккк !

Кажи "нямам пари"! И тогава играеш на тъп сървър с лоша икономика !

САмоминавам съгласен съм с теб ... Има и още една причина хората да правят съпорт там - РБП и фарм.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 9:03 pm 
Baron

viewtopic.php?f=18&t=7934

da as susto sum tup clan-lider
se dawam na 1 4ar 3 seta - luda rabota - ako ima 3 4ara w klana stawa - ama kat sme 30-40 kak da stane ?
hubawo 4e ni swetkas kak pari da naprawim

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 9:53 pm 
Vassal

Просто ако ти идва тежко значи не може да си оправляваш клана ! Тва е 30-40 човека като дадат матс и като дадат пари и ги имат сетовете ама то всичко не всеки играе за себе си а иска от КЛ материали и матс. За това подбирай клан мембърите !

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Wed Dec 23, 2009 1:02 am 
Vagabond

Проблем с 2 сета не мисля че може да има,при положение че в един клан се съберат 5-6 фулл супортнати партита по много причини.
1-во трудно ще ги стигне някои на фарм/ллв
2-ро на нож сървър 5-6 такива партита ако не вземат замак по добре да сменят играта
3-то нямат никакъв проблем с райдовете а имат и възможност за епици
Лично според мен тази история с клан крафта е адски не сполучлива,1 клан вече може да достигне 240 човека ако един или двама души трябва да правят за всеки всичко им е нужно адски много време да се помъчат да угодят на всеки.Клан крафт става в клан в който съществува от доста време,има ядро от около 40-50 човека които играят от дълго време заедно помагат си и тнт.Наскоро имах удоволствието да ходя на сийдж с 9 партита от който за пвп ставаха 3 другите бяха бонус фрагове,без бд,свс,бишоп се 1 ги нямаше и това става в началото на сървър когато и дума не може да става за съб.С такива партита естествено няма как да вземеш каквото и да било в играта и на всеки е неприятно да го убиват с 1 удари се стига до смяна на сървъра псуване на клана/лидера а на следващия сървър историята се повтаря.А даже и като се стигна до съб ч арчер събна дагер (с него станаха 28 в клан от 118) и като му казах да земе да съб супорт съобщи че не е мухал да чака някои да го вдига.....Най лошото според мен е че тъй мислят адски голяма част от БГ играчите,не искат а и не могат масово да играят с супорт а в 1 добро парти супорта преобладава,за това бг клан е невъзможно да има силен,лично мнение почти 3 години се мъчих да направя такова животно ама се убедих че не става!

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Wed Dec 23, 2009 2:24 am 
Vagabond

добре е хора пуснах темата да си търся нещо по-сериозно, играя от ц2 линеаге , на 16 сам бате всеки ден сам фрее иам авери излизам когато трябва но бих отделял и доста време за играта от голям град сам голям стрес следователно нон стоп и за това реших да пиша тук.. начи цъкал сам с 3 големи клана за мен ООЦ , ХК (които се оказаха егоисти 96% от тях) и Мадурите които бяха много пекан клан като цяло просто бяха перфектни за ООЦ няма какво да кажа просто това беше наи добрия клан които някога сам виждал ..

извинявам се за правописните грешки, пиша на фонетика и неми е удобно.

та потемата : казах каквото мога, ще отговарям на още вапроси ако ви трябва информация моля пишете лично. (всеки ден мога да играя играта след даскало което следователно след 2:00 100% до около 12-1 вечерта и после излизам това е)

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Wed Dec 23, 2009 9:06 am 
Baron

haresai si server - clan ste si nameris- tai sega koi da te pokani - wseki ima predpo4itania sa rate , serveri i etc
w koito i server s nad 100 ppl da wleses ima bg - probas kat ne ti haresa si islisas kwo tolkowa

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours