Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Uj klán alapul Gracia Final off szeron
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 8:39 pm 
Elder

Sziasztok!

Egy új klán fog alapulni, NeverExist névvel.
A Dexternet L2 szolgáltató hamarosan indítja Gracia Final off mode szerverét (pontos dátum még nincs kitűzve), majd ezen startolunk, 30-40 fővel szeretnénk indítani minimum, csak mivel itt a várható létszám elég magas lesz, ez kevésnek bizonyul, több emberre van szükség hogy alkothassunk valamit majd epic/siege/mass pvp téren. Ismét irom még nem mostanában fog indulni, előre szervezzük a klánt, és tudnunk kell milyen karikra számithatunk. Akit érdekel a téma, légyszi vegyen fel msn: zsakkk@citromail.hu és regeljen fórumunkra: http://neverexist.forumotion.com
ventrilonk: 2.1.4-es ip: 80.249.173.62 port: 3785

/flame,blame off pls
komolyan gondoljuk és egy nagy magyar közösséget szeretnénk összehozni..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 9:28 pm 
Duke

mikor indul [mármint kb] és hány éves tapasztalatotok van a game terén?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: válasz
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 10:41 pm 
Elder

~a nagyja ember 3 éve tolja, c5-el kezdtünk [miracle,adventures,JD] aztán egyik klánnal átmentünk külfdi szerverre, akkoriba ujdonság volt az "OFF_mode" de bejött és tetszett mindenkinek na meg hát nem ~20-100 playerrel kellett játszani hanem 1000 felett bőven igyhát kb 1 év után már csakis offmodes szerokon toltuk, mai napra elég sok szerveren megfordultunk [Frienz 7x, Dex 4x, Elixir 6x, Frintezza 7x és uccsóként most volt a BFDR:e 12x] még lehet voltak kisebb szerverek de ezeken töltöttük időnket, tapasztalatot bőven szereztünk jópáran voltunk nagyobb klánok CO leaderei is, igy most az utolsó szerveren egy elég ütős klánba voltunk amelyik farmolta is az epicet, jelen voltunk baium campeknél, anthy-nál, és tezzánál. AQ-t nem emlitem mert kb 10 mpig élt, volt rá pár fullbuffolt destro kilogolva. szval epic téren is jelen voltunk.. siege és mass pvpknél is szintugy

azt meg hogy mikorra tehető a dex uj szervere, lehet hogy pár nap mulva lehet pár hét.. de max 1-2 honapon belül , csak ahogy irtam előre szervezzük .. nemakarunk lemaradni se, kapkodni se, és igy tudunk számolni azzal is hogy milyen beálitottságu partykat tudunk majd kitenni.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 11:35 pm 
Duke

hát szándékozom majd vmiféle aktivitást megoldani lehet, még nemtom biztosan h adja az időm, nyáron/szünetbe biztos elég sok lesz
elixiren megfordultam én is egy pár napra, warheads volt ott nagy klán azt épp akkor bomlott szétú
nekem 5éves tapasztalatom van, már annyira nem vok hardcore, de játszok ha van feles időm
szval még gondolkodom rajta

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: válasz
PostPosted: Fri Oct 30, 2009 3:15 am 
Elder

Eh, sajnos már akkor nem voltam Warheads klántag, már akkor rég nemtoltam ott sztem :(
De voltam CO leadere is a klánnak, meg ott voltam mikor megalapitották :)
am nemvolt rosz klán 1-2 ember "tönkre tette" ha lehet igy mondani, rengeteg sok magyar player volt akikkel tenyleg jovolt megismerkedni és eggyüt funolni, aztán a klántali jött utána meg már nemsok mindent hallottam felőle :(, de mikor ereje teljében volt a klán nagyon ütős volt annak ellenére hogy sokkal jobb cuccokkal rendelkeztek az ellenseges klanok. Jovolt es nagyon sajnálom h meghalt az a klán .. egyik legjobb volt amibe valaha is játszhattam.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 07, 2009 7:44 pm 
Vagabond

Hali!
Érdekesen hangzik amit írsz..
De nagy magyar klán nem fog soha össze jönni
Jó az elképzelés de lehetetlen a megvalósítás szerintem..
Majd kiderül akkor mi az elképzelés ha többet tudni a szerverről..
Pl ratek,skillek,bug stb..
Majd ha erről tudtok infot adni talán érdekel addig engem különösebben hidegen hagy..
És hogy ki mit indit?
Játék tapasztalat van sokaknak.
Nektek elképzelésetek is van...
Szóval infot várok

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 1:06 pm 
Elder

Hi

ha lesz infó a szerverről ugyis irok ide is, a másik kérdés hogy ki mit indit, forumon van külön topic neki és oda már leirták az emberkék az elképzelést, az hogy nagy magyar klán sose fog összejönni, nembiztos sőőt lehetséges volt pár szerver ahol igenis volt nagyobb magyar klán, de szerintem nemcsak "magyar" klán lesz , mert ha erre alapozunk epic közelébe sose fogunk jutni a későbbiekbe, tehát lesznek külföldiek is, a többi meg vezetés kérdése, de hidd el ha hallgatnak leaderre és a CO-kra akk nemhiszem lesznek nagyobb problémák..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 15, 2009 12:06 am 
Elder

to open a new server at these days you must think at :
1. Is server hardware capable to support a high population ? SOLVED
2. CAN new server autofunding itself (via payed service from whole community)? ; since it's new, many services wont be used such as name change, premium acc etc

During last months after we implemented payed services , we saw how old srv like dex/wrath can auto-pay their bills due large, old and stable community . Doubt this will happent on a "tresspassing community that look for a fresh srv" (no offence).

That's the reason i decided to delay so much opening of the new server .
It's better to think first for server future than to open it and fail .

At this moment everything is in place to start server . New hardware, new datacenter , low hosting cost (since its our datacenter , only power and bandwidth has to be payed)
Server rate will be: 4x -7x .
Server opening : UNKNOWN (our main goal atm is to solve the funding issue before starting srv and use payed services)
SERVER VERSION : CT2.3+ (in the same time dex/wrath will migrate to that chronicle)

hope you understand why delay > failure. can be 1 week , one month or 3 months . i dunno yet . for sure dex network will have a new server soon .

ennyi az eddigi friss.... ki copy-ztam

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 7:01 pm 
Vagabond

Üdv

A nagy magyar clan project az "húzós" de egy activ csapattal megoldható egy jó allyba csatlakozni es onnantol epic/siege/mass pvp mehet ezerrel.
Nemtudjatok veletlen h hany box lessz engedélyezve? ( mert a masik 2 szerverukon ha joltom lehet dualozni )

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 6:56 pm 
Elder

hali,

nemhiszem hogy külön login szervert csinálnak neki, ez azt jelenti hogy 1 loginon lesznek, amiből következik hogy max 2box / pc

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 21, 2009 1:55 am 
Elder

vegyél fel msnen, zsakkk@citromail.hu és majd ott besz.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Uj klán alapul Gracia Final off szeron
PostPosted: Tue Dec 08, 2009 1:40 am 
Elder

a DEX ugynézki ki hogy húzza a startot... még kitudja meddig, mi meg nem várunk hónapokat még Catalin hülyeségei miatt. Találtunk egy szerót, Gracia part 2 off, aki szeretne csatlakozni >>> neverexist.forumotion.com még senki sincs lemaradva.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: .
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 3:23 pm 
Vagabond

http://www.avalonas.com/
Ha még kerestek szervert es nemvagytok az uj star wars kinezet kedveloi, akkor itt egy 5x interlude server ami a napokban indul.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Mon Dec 21, 2009 2:40 pm 
Elder

több litvánból nem kérünk... végre van közelítő dátum a DEX startra , inkább kivárjuk azt..

http://dex.lineage.ro/index.php/topic,49721.1980.html

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Wed Dec 23, 2009 9:33 pm 
Vagabond

Annyira nemlehet eszrevenni a sok litvant, rengeteg nemzetkozi clan van, es mivel februar meg messze van ill. ujjonan indult a szerver ezert ellehet jatszogatni ( ma ugy delutan 2 korul tobb mint 2 ezren voltak fenn )

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours