Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: SAFE ENCHANT
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:59 pm 
Vagabond

Exista un bug ceva sa enchantezi arme mai mult de +4 ! pe DEX dak stiti cumva?? sau normal fara nici un bug cam cat la % ai sansa sa se enchanteze.
:roll:

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 9:34 pm 
Count

+3 e safe enchant,dupa aia risti sa spargi arma.nu exista bug pe dex pt safe enchant mai mare de +4,exista multe arme sparte si scrolluri the blessed folosite.se auzea cica un 66% sansa de succes

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 9:52 am 
Vagabond

Ok ms!
66% hmm destul d mare ... este cam 1 sansa din 2 sa iti iasa :|
nush

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 1:12 am 
Heir

Daca e la fel ca pe retail atunci ai 2/3 sanse sa iti reuseasca enchantul.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 1:05 pm 
Vagabond

pe l2wh.com este o statistica facuta dupa rezultate de pe serverele oficiale. s-a ajuns la concluzia k shansa de reusita pt arme e de 66%. asta pe baza a aproximativ 1000 de date experimentale. de aia se spune k shansa sa faci o arma +5 e mica: pt k ai 66% pt +4 si inca 66% pt +5. si cum ele se inmultzesc 66/100* 66/100 = > 43%, pt +6, 28% s.a.m.d

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 8:19 pm 
Duke

Mda se tot dau astia pe dex cu metodele de enchant. Singurul bug care mi-a mers pe un l2j ponosit a fost sa enchantezi exact in momentul in care dai cu arma. De aceea, foloseam debuff de attack speed. Facusem un arc +23 dar s-au prins aia si au reglat... Ma rog, am ramas cu arcul, insa serverul s-a inchis. :)

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 11:38 am 
Vassal

Pe original rata de succes este de 1/3 nu 2/3 si creste in functie de lvl-ul caracterului cu care faci enchant.
Caracter lvl 1 -> iti crapa aproape orice. La ultimul event "zaken curse" rata de succes la enchant a fost undeva la 3/4 sau chiar mai mare, pt ca am adus 2 tarbarduri la +15 consecutiv, deci 24 de enchanturi puse unul dupa celalalt cu succes (au crapat ambele la +16 :(( )

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 17, 2007 7:14 pm 
Duke

Pe retail rata de succes este 66.6% adica 2/3. That's a fact. Pe serverele private poate sa difere desigur.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 12:46 pm 
Vagabond

Am auzit vorbindu-se pe Dragon Network, ca daca faci pauza de 1-2 zile intre enchanturi, cresc considerabil sansele de reusita. Am aplicat chestia asta si am ajuns la +9. Urmatoarea mi s-a spart la +6. Dar daca nu duci lipsa de ew, atunci merita incercat.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 4:07 pm 
Count

Ratele la enchanturi ii 66.6%, dar la armele de magi difera
Pe retail,pe site'ul oficial zice k shansa e de 66% pt toate armele,insa eu cred altcva , eu cred k armele de magi au shanse de 33%.. Shi asha shi este.
Am testat peste 100 de servere ,majoritatea timpului petrecand pe low rate/middle rate,shi stiu c um sta treaba shi pe retail de exemplu pe franz.. shi va pot spune ca cei care au SoMuri sau AM'uri enchantate .. aia fie au un bulan cu carul ,fie chiar au muncit, k homu ii ushor de facut atata timp cat faci
un dark screamer/war axe/akat/delusion.. +2132131124, k apoi sa skimbi in homu sa iei 306 gemstones de C shi un red 7 shi gata ai homu+21334545 +acu.
Aa da pe dex era un exploit pe care shi eu l'am folosit, pe vremea cu enchant tokenurile.. shi pot sa zik k chiar a mers treaba.
Dar akuma din cate am intzeles Catalin shi'a fakut treaba bine la server shi nu mai lasa liber hlapexului, exploiturilor s.a.m.d.

OfflineProfile  
 Post subject: safe enchant?
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 6:41 am 
Baron

nu stiu cum sa spun dar pe dex (C4) DACA ati observat e un server plin de magi.... deci daca vrei sa faci over enchant fa pe o arma de fighter ... ex: dagger sword etc nici de cum pe homu. valhalla.. etc... eu personal am dus un dagger de c grade ( crystal dagger ) la +7 foarte usor am dat ewc dupa ewc .. si un demon sword (B grade dagger) la +6 la fel de usor daca vrei arma de mag fa asa: enchanteaza un dagger de c grade dute la mamon skimbo pe una de mag sa nu aiba SA banuiesc ca stii cum e treaba cu mamonu.... in c5 .. c6 se inverseaza treaba...(apropo am si un soul separator +5 la fel de usor... poate sunt eu mai norocos dar toti din clan am facut over enchant pe arme de fighter veryyy easy cum iti suna emi +9 sau sls +9??) succes

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 06, 2007 6:36 pm 
Duke

Deci daca ramai cateva zile fara sa enchantezi nimic, cum a mai zis niteloser, intr-adevar am observat si eu ca maresti rata de succes. Pai fratilor. Enchantam o data la 4 zile de frica, un soul separator cd. Am ajuns la +9. Am stat 2 sapt, in tabara, cand am venit am plecat de pe server asa ca am spart arma. De la decentul +9 a mers pana la +15 enchant dupa enchant. Apoi la +16 a crapat. Deci nu e chiar noroc, trebuie sa ai rabdare mare. Dar tine minte NU ENCHANTEZI NIMIC cu charul respectiv. Din cate am observat fiecare char are un "enchant strength", atunci cand enchantezi acesta scade.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 06, 2007 7:38 pm 
Count

Crede'ma k shi eu am crezut mult chestia asta k dak nu ai enchantat niciodata.. sau cva de genu atunci sigur mere sau stai mult shi iara mere..
Sau faze k dupa RR knd sistemul e preocupat cu rularea NPC'urilor sau in timp ce summonezi cva,
sau sau in timp ce loveshti npc'uri , te teleportezi, te batzi.. ashtea's abureli
Din pacate lucrurile nu stau chiar asha.
Pana la urma enchantatul in l2 sta la baza unor algoritmi..
Aceshti algoritmi fie poat sa fie simplii incadrandu'se in aprox 66% rata de succes la armele de fighteri sau 33% la armele de magi.. , fie pot sa fie complexi.
De ex OK / OK / Failed / OK / OK / Failed / Failed / OK / OK / Failed / OK / OK / Failed / Failed .. shi tot asha sau shi mai complexi care abea dupa sute de enchanturi realizezi k mai mult de 80% se repeta..

bulan/hlapex = +16 :)

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 10:29 am 
Duke

Ideea este ca virgula chestia asta tine cat de cat. Am facut chestia asta in masa pe mai multe servere, luam 10 din clan si faceam asa: luam o arma slaba de tot. Dadeam +3. Am stat o saptamana fara sa enchantam nimic (de proba). La +4 nu a crapat nicio arma din 10 (fiecare cate o arma). Urmatoarea zi +5 au mers iar toate. La +6 a crapat 1. Pentru +7 a mai crapat una. Pentru +8 au crapat 3. Am ramas 5, eram si eu intre ei. Am mai luat o pauza de 5 zile, apoi la +9 nu a crapat niciuna!!!. Urmatoarea zi au crapat inca 3 printre care si a mea pentru +10. Le-am zis alora sa stea 2 zile, una a crapat pentru +11. Iar apoi cel ce a ramas se saturase. A pus arma in wh. Nu a mai enchantat nimic foarte mult timp (aprox 2 sapt). Guess what. De la +11 s-a dus la +15 enchant foarte rapid. A crapat la +16.

Coincidenta? Nu cred.

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 11:32 am 
Heir

Krizza wrote:
Pe original rata de succes este de 1/3 nu 2/3 si creste in functie de lvl-ul caracterului cu care faci enchant.
Caracter lvl 1 -> iti crapa aproape orice. La ultimul event "zaken curse" rata de succes la enchant a fost undeva la 3/4 sau chiar mai mare, pt ca am adus 2 tarbarduri la +15 consecutiv, deci 24 de enchanturi puse unul dupa celalalt cu succes (au crapat ambele la +16 :(( )

Te contrazic. Rata este de 2/3 si nu se modifica. Este constanta. Singurul lucru care te ajuta pe tine atunci cand pui enchanturi pe arma este norocul. Nimic altceva. Nici un algoritm, nici o formula matematica.

Si la level 1 poti sa pui enchanturi si ai aceasi rata ca la level 80. Depinde doar de noroc daca reusesti sau nu. Am dus intr-o zi un Homunkulus de la +4 la +13 direct folosind doar EWC fara sa ma opresc. Acum am level mult mai mare si am un SoM care mi-a dat deja failed de cel putin 5 ori la rand la mergand de la +3 la +4. Apoi mi-a mers pana la +8. Totul tine de noroc. Cred ca tine cineva evidenta a cat timp nu enchantezi? Astea sunt inventii si e ca si cum ai crede in Zana Maseluta :p
Este o rata de 2/3 si norocul tau daca prinzi in 66% sau 33%. Succes :)

joc pe Teon (retail)

OfflineProfile  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours