Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 9:09 am 
Vassal

Shaddow wrote:
Panzer wrote:
deputatu1 wrote:
Zmeu wrote:
TH poate sa bata AW si PW dar trebuie sa fie foarte bun jucatoru'
Ah ce rau sunt

Si vin din nou si postez , a juca cutitar inseamna un anumit skill de targeting ... cam cat de retardat ca dagger sa fii sa nu poti pune tinta pe TH ?

Th > pw ? poate dak dai lethal in rest tati dodge > mirage mai ales vs th blow land rate care e lol .

TH > AW ? poate aici sa ai noroc cu bluffu in rest 1 backstab pe 2x de la AW face cat 4 blowuri de ale tale, in tot conu ala al tau uber godly iti tremura caracteru din rarunchi.

Ow and btw dak esti bot si n-ai habar de targetting google l2radar ;) asa k mirage e doar ceva de povesti care suna frumos dar defapt s-a fumat destul de demult.
, iti sare mereu targetul si pierzi timp si mai iei vre o 2-3 blow-uri cand u incerci sa pui target s au poate sa iti sara targetul pe mob asta cand esti la farm,asa ca mai bine zici ca nu sti sa joci cu th

hahahaaaa ....esti penal...."2-3 blow-uri cand u incerci sa pui target ".... asta a fost cea mai tare....
Este ca acum ai inceput sa joci L2 ? Se vede...si se vede rau ! :lol:
u esti varzau , miraje iti sare targetul mereu , u ca dagger esti atent si la skilluri sa vezi daca s au incacarcat nu poti sa fi in permanenta atent la targetul pe th + ca nu prea pica repede si are atk speed mai mare i se incarca mai repede skillurile , si ei blowurile alea crede ma , dar daca u ai facut pvp numai cu noobi s au ai folosit numai bsoe , ti se pare absurd , asta este explicatia oricaruia care stie sa joace cu adeventurer si stie sa isi foloseasc skillurile nu asteapta sa i a hexul , poate pe severul care joci u nu functioneaza miraje :roll:

Last edited by Panzer on Thu Nov 05, 2009 9:26 am, edited 4 times in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 9:12 am 
Vassal

WaZaWanGa wrote:
nu il mai bagati in seama
sa te bage pe tine cu gustavs al tau care este penal , mai bine uitate la Dvp si apoi sa iti faci idoli

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 9:59 am 
Baron

Panzer wrote:
Shaddow wrote:
Panzer wrote:
deputatu1 wrote:
Zmeu wrote:
Ah ce rau sunt

Si vin din nou si postez , a juca cutitar inseamna un anumit skill de targeting ... cam cat de retardat ca dagger sa fii sa nu poti pune tinta pe TH ?

Th > pw ? poate dak dai lethal in rest tati dodge > mirage mai ales vs th blow land rate care e lol .

TH > AW ? poate aici sa ai noroc cu bluffu in rest 1 backstab pe 2x de la AW face cat 4 blowuri de ale tale, in tot conu ala al tau uber godly iti tremura caracteru din rarunchi.

Ow and btw dak esti bot si n-ai habar de targetting google l2radar ;) asa k mirage e doar ceva de povesti care suna frumos dar defapt s-a fumat destul de demult.
, iti sare mereu targetul si pierzi timp si mai iei vre o 2-3 blow-uri cand u incerci sa pui target s au poate sa iti sara targetul pe mob asta cand esti la farm,asa ca mai bine zici ca nu sti sa joci cu th

hahahaaaa ....esti penal...."2-3 blow-uri cand u incerci sa pui target ".... asta a fost cea mai tare....
u esti varzau , miraje iti sare targetul mereu , u ca dagger esti atent si la skilluri sa vezi daca s au incacarcat nu poti sa fi in permanenta atent la targetul pe th + ca nu prea pica repede si are atk speed mai mare i se incarca mai repede skillurile , si ei blowurile alea crede ma , dar daca u ai facut pvp numai cu noobi s au ai folosit numai bsoe , ti se pare absurd

N-ai tu idee cati ca tine am papat la micul dejun....si culmea e ca jucam cu o clasa ce nu prea are sanse contra daggerilor - mag - Storm Screamer.
Exact aceasi prostie o debitau....ajungeau(care reusea sa ajunga) langa mine si dadeau skile ca bolovanii....vedeau ca nu merg...si pe urma tipau ca trisez io...exploit si alte tampenii....Asta pentru ca n-au auzit in viata lor de Aura Flash si ce face acel skill.
Cat despre uitatul la skile cum se incarca.....mai bine vezi ca nu mai target....

Hai sa-ti dau un indiciu ca vad ca esti la inceput prin L2.....50% din PVP e facut numai de cel ce ia targetul. In fiecare pt exista un player care ia target si restul asista .Daca voi alergati care incotro si targetati fiecare ce nimereste inseamna ca mai aveti de lucrat in clanul ala.Daca tu crezi ca esti primul care a descoperit Miraje si gata..ai dat Miraje ucizi tot in jurul tau...ei bine n-ai decat sa visezi in continuare. Oricum e stilul tau de joc si chiar nu ma priveste .

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 12:50 pm 
Marquis

Panzer wrote:
WaZaWanGa wrote:
nu il mai bagati in seama
sa te bage pe tine cu gustavs al tau care este penal , mai bine uitate la Dvp si apoi sa iti faci idoli

asta o iau si o pun la sign XD XD XD ...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 3:08 pm 
Grand Duke

dvp sux pe dagger .. pe arcas/sps juca destul de bine .. la siege curata tot in urma lui:) anyway botters/e'bayers<everything

facepalm.png

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 3:41 pm 
Count

Quote:
u esti varzau

varzau ??!!eu cred ca esti oltean sa-mi bag pula de nu

Quote:
miraje iti sare targetul mereu

da... pe l2j craiova 5000x rate

Quote:
u ca dagger esti atent si la skilluri sa vezi daca s au incacarcat

stai linistit ca nimeni nu joaca asa prost ca tine

Quote:
nu poti sa fi in permanenta atent la targetul pe th

pai esti orb ? nu poti sa vezi pe ce ai target ?

Quote:
are atk speed mai mare i se incarca mai repede skillurile

eu zic ca se incarca la fel ca la ceilalti daggeri indiferent de atk speed , dar na... pe srv tau s-ar putea

Quote:
si ei blowurile alea crede ma

??? :roll: :roll: :roll:

Quote:
ti se pare absurd

nu mai folosi cuvinte care habar nu ai ce inseamna

Quote:

dvp nici nu a apucat hellbound ca l-au bagat in pushcarie

si gustavs nu e idolul meu

:lol: :lol: :lol:

[quote="Nekys"]I have seen l2j servers with a lot of people, 5000+ and no lag.[/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 9:01 am 
Vassal

WaZaWanGa wrote:
Quote:
u esti varzau

varzau ??!!eu cred ca esti oltean sa-mi bag pula de nu

Quote:
miraje iti sare targetul mereu

da... pe l2j craiova 5000x rate

Quote:
u ca dagger esti atent si la skilluri sa vezi daca s au incacarcat

stai linistit ca nimeni nu joaca asa prost ca tine

Quote:
nu poti sa fi in permanenta atent la targetul pe th

pai esti orb ? nu poti sa vezi pe ce ai target ?

Quote:
are atk speed mai mare i se incarca mai repede skillurile

eu zic ca se incarca la fel ca la ceilalti daggeri indiferent de atk speed , dar na... pe srv tau s-ar putea

Quote:
si ei blowurile alea crede ma

??? :roll: :roll: :roll:

Quote:
ti se pare absurd

nu mai folosi cuvinte care habar nu ai ce inseamna

Quote:

dvp nici nu a apucat hellbound ca l-au bagat in pushcarie

si gustavs nu e idolul meu

:lol: :lol: :lol:
daca eu sunt oltean u esti moldovean , parca ziceai ca nu joci high rate , iti spun imediat si ce fel de player esti ,acela care schimba servarele la 2-3 zile ,acel celebru ``plz adena ca imi curge mucu ``, sau am uitat ai fost gm intr o viata anterioara, atck speed influenteaza reuse skills pe orice servar , atunci dece mai umbla titanu cu daggarul cu risck haste , asa la misto aaaa :idea:,mai bine joaca si vezi decat sa urmaresti filmulete si sa vb din auzite , eu vb din ce am jucat si ce am facut, u esti ca vantul te schimbi

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 9:38 am 
Vassal

Shaddow wrote:
Panzer wrote:
Shaddow wrote:
Panzer wrote:
deputatu1 wrote:
Zmeu wrote:
Ah ce rau sunt

u esti varzau , miraje iti sare targetul mereu , u ca dagger esti atent si la skilluri sa vezi daca s au incacarcat nu poti sa fi in permanenta atent la targetul pe th + ca nu prea pica repede si are atk speed mai mare i se incarca mai repede skillurile , si ei blowurile alea crede ma , dar daca u ai facut pvp numai cu noobi s au ai folosit numai bsoe , ti se pare absurd

N-ai tu idee cati ca tine am papat la micul dejun....si culmea e ca jucam cu o clasa ce nu prea are sanse contra daggerilor - mag - Storm Screamer.
Exact aceasi prostie o debitau....ajungeau(care reusea sa ajunga) langa mine si dadeau skile ca bolovanii....vedeau ca nu merg...si pe urma tipau ca trisez io...exploit si alte tampenii....Asta pentru ca n-au auzit in viata lor de Aura Flash si ce face acel skill.
Cat despre uitatul la skile cum se incarca.....mai bine vezi ca nu mai target....

Hai sa-ti dau un indiciu ca vad ca esti la inceput prin L2.....50% din PVP e facut numai de cel ce ia targetul. In fiecare pt exista un player care ia target si restul asista .Daca voi alergati care incotro si targetati fiecare ce nimereste inseamna ca mai aveti de lucrat in clanul ala.Daca tu crezi ca esti primul care a descoperit Miraje si gata..ai dat Miraje ucizi tot in jurul tau...ei bine n-ai decat sa visezi in continuare. Oricum e stilul tau de joc si chiar nu ma priveste .
, nu am spus ca este un + fata de ceilalti daggeri ,iar cei care au facut pvp cu tine nu au folosit shadow step ul si hide ca nu vad cum ai fi putut sa ai bati , mirajul este bun doar la fighteri, aura flash este foarte bun pt remove target daca mai apuci sa il folosesti

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 9:57 am 
Marquis

Chiar nimeni nu poate sai dea ban cva la ignorantul asta ?

*G final: static reuse for all skills(nu conteaza cast/atk speed)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 10:08 am 
Marquis

eu nu inteleg de ce va bateti capul; ati realizat ca e tolomac deci lasati-l in pace.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 11:04 am 
Vassal

mariolinho wrote:
Chiar nimeni nu poate sai dea ban cva la ignorantul asta ?

*G final: static reuse for all skills(nu conteaza cast/atk speed)
mai usur cu banul , u esti banat de viatza in privinta creierului , mai fat i cateva accounturi sa iti susti ideiile :P

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 11:10 am 
Vassal

Kata wrote:
eu nu inteleg de ce va bateti capul; ati realizat ca e tolomac deci lasati-l in pace.
, deci a ti auzit si ascultati l:twisted: :twisted: ,el este chinezul care a inventat l2 :idea: de imi place sa va inervez pe astia pro nu am ce face

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 11:14 am 
Marquis

pe mn nu ma enervezi , ma amuzi ;p

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:11 pm 
Count

Panzer wrote:
daca eu sunt oltean u esti moldovean , parca ziceai ca nu joci high rate , iti spun imediat si ce fel de player esti ,acela care schimba servarele la 2-3 zile ,acel celebru ``plz adena ca imi curge mucu ``, sau am uitat ai fost gm intr o viata anterioara, atck speed influenteaza reuse skills pe orice servar , atunci dece mai umbla titanu cu daggarul cu risck haste , asa la misto aaaa :idea:,mai bine joaca si vezi decat sa urmaresti filmulete si sa vb din auzite , eu vb din ce am jucat si ce am facut, u esti ca vantul te schimbi

corect nu joc high rate ca sunt aiurea si ma plictisesc repede , am jucat l2 mai mult pe low rate 4x-15x toate erau l2off si nu le schimbam de la o zi la alta , pe majoritatea am ajuns nobless iar pe unele hero .... si nu pe gracia final atk. speed nu mai influenteaza skill reuse doar songurile si augment

[quote="Nekys"]I have seen l2j servers with a lot of people, 5000+ and no lag.[/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:36 pm 
Marquis

tehgamers era l2off cand jucai tu wazza? ;s

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours