Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 9:41 pm 
Baron

пф туи камалока прееба цялото Л2 само това мога да кажа

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 5:27 am 
Elder

Личната оценка е важна, но аз само докладвам.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 11:16 am 
Elder

to ako e kakto trqbva kamalokata moje da se vliza samo vednuj dnevno kvo ti e preebalo ne razbiram?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 11:20 am 
Elder

В прочем какви са наградите от инстанцията за съответните левели. Нямаме време да играем. Един човек е на път, а другите учат. В интернет не откривам нищо.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 12:27 pm 
Elder

Kato rb si no po lesni moje da se obiqt s 6 4oveka ne pravqt mn dmg ima6 30 min za da obie6 dadeniq boss, ne e 100% shansa da te pusne v RB rooma... a dropa e kato na normalen rb .

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 1:37 pm 
Baron

аз само на астериус съм играл и можеше да се влиза постоянно в него стига да има кой да води и беше пълно с хора за камалока а за нормалните зони или катакомби почти не можеше да се види човек

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 1:43 pm 
Elder

BruSSS wrote:
аз само на астериус съм играл и можеше да се влиза постоянно в него стига да има кой да води и беше пълно с хора за камалока а за нормалните зони или катакомби почти не можеше да се види човек
em to tva e ruskata buza kvo da e ..... v kamaloka moje da se vliza vednuj dnevno drugo kakto na tozi asteros = fail ...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 10:58 am 
Heir

BruSSS wrote:

Пълни глупости говориш! Няма катакомба в която да има свободни стаи почти 24ч в денонощието. Повечето пъти ни се е налагало да ПК-раме хора за да заемем стаи. Това пък, че постоянно се формират партита за камалока мисля, че е голямо предимство. И да, в камалока се влиза само 1 път на ден, или поне в соло камалоката. За парти камалоките на знам. Никой не взима джуджета :?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 11:16 am 
Baron

забравих да напиша че става въпрос за х5 рейт сървъра не тоя на който ти играеш

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 11:38 am 
Elder

toi ako e taka tva 6e e doista tupi4ko , kato mislq kak za 15 min na 5x kachvah po 50-80% na 60+ to naistina 4e nqma da ima mqsto kak ina4e ama tva si e tupotiq... nostop kamaloka unbalance ot sqkade.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 11:53 am 
Heir

Не знам. Не мога нищо да кажа за х5, защото не съм влизал изобщо. Но когато го стартираха админие казаха, че е пълно копие на х3 със сменени рейтове. На х3 обаче последното място където може да се вдига левел е именно камлоката. Говоря за соло камалоката отново. Мобовете са доста силни и ако умра само 1-2 пъти излизам доволен от нея. Не че като джудже с фернир 74 левел успявам да взема кай знае какви бонуси, но е настинда доста трудно. Обикновено за тези 20 мин които съм вътре успявам да вдигна между 0.02 и 0.1 процента на 78 левел, в зависимост от това, колко пъти съм умирал. Имайте на предвид и че се рескам в замъка, което връща проценти след смъртта. Не виждам кое е ънбалансед дори и да можех да влизам вътре постоянно. :roll:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 12:03 pm 
Vassal

На Астериос наистина може да се влиза много пъти на ден в обикновенната камаолка, само трябва да се сменя парти лидера (като ПЛ можеш да влезнеш само 1 път на ден). Дори на форума има тема където са описани всички неща които нарочно са направени да не са както на официалния и не се считат за бъг. Друг е въпроса че освен ако не качваш съб или втори герой камаолката изобщо не е подходяща, накрая ще се окажеш 60 лвл с 100к в джоба и няма и за шоти да имаш пари. Колкото до соло камаолката, дори аз който играя СХ се отказах да влизам там, нищо не се вдига (естествено на малък левъл се вдига нормално), много се умира, а и наградите не си струват въпреки че аз винаги вадя S grade награда.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 11:09 pm 
Elder

Хм, пробвахме Камалока. Пусна ни EAB. :lol: Беше интересно все пак. В Камалока не може да се влиза повече от веднъж през деня, независимо от обстоятелствата свързани с лидера на групата.

Ако ви се играе PVE и ви се играе най-вече магьосник можете да заповядате при нас.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 22, 2009 12:25 pm 
Vassal

Да знам как е на оффито, просто казвам че на Астериос специално е направено така от админите, а не е бъг. Какви са причините не знам. Специално в соло камаолката редовно вадя S grade reward, което значи малко S шоти + EAS и от време на време EWS. В обикновената кама съм ходил само на нисък левъл така че дропа не ми е направил кой знае какво впечатление

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 24, 2009 11:43 pm 
Elder

da eba az igraq gracia final ama daje neznam kade e tva kamaloka i ot kade se hodi i kbo e.Ako moje da mi razqsnite molq

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours