Post new topic Reply to topic  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 15, 2009 7:58 am 
Heir

Фрапсове НЯМА! Няма и с какво да докаже, че е най-добрия! Просто си търси начин да се регистрират хора в "NOOB COMUNITY"-то му във VBOX-a, пък било то и само да го напсуват. Евтини рекламни трикове.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 15, 2009 8:49 am 
Baron

как не ви домързя де се занимавате толкова време с някакво пишлеме дето и комп няма ?Кой уважаващ се играч ще виси в зала ?Да пише квото си иска - не виждате ли , че е хлапе и е малко повредено в главата - зарежете го и може измисли нещо по-интересно.
за сума ти време 4 поста имам - само чета и се смея-няма никакъв смисъл се спори е келеметата - те са про ал и винаги-в играта са на кишето де - там кърса не хваща , ама както са наведени не си пазят пък аналните отвори хм....

Last edited by DamDam on Tue Sep 15, 2009 2:38 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 15, 2009 8:57 am 
Knight

Емиииииии и аз се чудя на себе си, ма ме е страх от Гошето и оня най-добрия , че ще ме срещне някъде и ще ме хванат на къс пас в Abyss x3 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и после ще трябва да ставам Pro.

Image
Servent In Heaven - King In Hell
Abyss x3

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 19, 2009 12:18 am 
Vagabond

ti si lud be zle xaxhhahx

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 10:11 pm 
Vassal

Craft wrote:
ot goshkata li smurdi ili tuka ima kenef ... mai e purvoto :X

ахахахахах леш леш ... хахахахах
А относно тия пациенти... няма споря :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 15, 2009 3:05 pm 
Vassal

ps me best necro in wurld u sux kekeke jajaja. mai englosh is alsome! p.s. interesno mi e da vidq fraps na the best da znam da ne igram li ve4e necro qq[/u]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 10:08 am 
Heir

BoboDaDreamer wrote:
ps me best necro in wurld u sux kekeke jajaja. mai englosh is alsome! p.s. interesno mi e da vidq fraps na the best da znam da ne igram li ve4e necro qq[/u]

Fukin dworf killa'... Dworfsors ROX! DWORF POWA'!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 11:01 pm 
Vagabond

БТВ моето мнение е... пич излагаш се :/ но така като гледам визията ти,прическата и егото ти са го коментирали аз нямам какво да добавя,само искам да ти кажа,че познавам човек който стартира с мен на Л2 Нубвар(един от 1вите л2 сървари на Л2) и от тогава никога не е сменил герой,винаги е играл некро.... тва са 8-9 години,само игра с некро,говорили сме си с него,и съм го питал кфо мисли,дали има много по добри от нег0,и дори той няма такова самочувствие като теб,незнам човече за съжаление си.А и незнаеш кви изруди има на тоя свят,и кви магии праят с тия герой,аз лично на сегашния ми сървар за 1ви път видях ТАНК да прави ДМГ колкото глади на ТТС или тирант на Хърикейн...... а танка бие с меча без скилл :) сам си направи сметката кви хора има по света който не пишат във форумите и не постват ФРАПС.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 11:57 am 
Viscount

FaLLenShine wrote:
БТВ моето мнение е... пич излагаш се :/ но така като гледам визията ти,прическата и егото ти са го коментирали аз нямам какво да добавя,само искам да ти кажа,че познавам човек който стартира с мен на Л2 Нубвар(един от 1вите л2 сървари на Л2) и от тогава никога не е сменил герой,винаги е играл некро.... тва са 8-9 години,само игра с некро,говорили сме си с него,и съм го питал кфо мисли,дали има много по добри от нег0,и дори той няма такова самочувствие като теб,незнам човече за съжаление си.А и незнаеш кви изруди има на тоя свят,и кви магии праят с тия герой,аз лично на сегашния ми сървар за 1ви път видях ТАНК да прави ДМГ колкото глади на ТТС или тирант на Хърикейн...... а танка бие с меча без скилл :) сам си направи сметката кви хора има по света който не пишат във форумите и не постват ФРАПС.

9 godini lol man igrata lineage2 e na 5 ;) ,
ima mnogo GOLEMI playeri... tva e istina

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 12:14 pm 
Vagabond

nikeca wrote:
FaLLenShine wrote:

всъщност приятелю радвам се че си ме разбрал.Относно
коментара ти за л2,аз лично нехаресвам хора който говорят без да мислят,а ти каза нещо тъпо разбираш ли,аз казъх 8-9 години защото небях сигорен коя година тръгва нубварс длаи веднага след офито или 1 година по късно,ако случайно решиш да прочетеш 1вата дата във форума на офито http://www.lineage2.com или отдоло пише кога е създаден сайта,това са най-простите примери как можеш да провериш , 2009 - 2000 = 9 години , или твърдиш че сайта е пуснат в нета 4 години преди играта? :) надявам се да не съм те обидил,и да но си извадиш поука да не се правиш на интересен и да пишеш глупости :)

мерси.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 12:36 pm 
Heir

Quote:
...Lineage 2 has become very popular since its October 1, 2003 launch in South Korea...

Release date(s):
KOR - October 1, 2003
USA - April 27, 2004
THA - February 23, 2005
ASI - August 1, 2007
RUS - December 15, 2008

На 1-ви октомври стана на 6 ;)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 1:32 pm 
Vassal

FaLLenShine wrote:
аз лично на сегашния ми сървар за 1ви път видях ТАНК да прави ДМГ колкото глади на ТТС или тирант на Хърикейн...... а танка бие с меча без скилл :) сам си направи сметката кви хора има по света който не пишат във форумите и не постват ФРАПС.

l2 java heeellooow. Da i az iam daje screens s tank prave6t 2x2,6k dmg na full buff bishop s +~5 dc robe set no ne zna4i 4e tva ne e nekvo bugnato sustoqnie na geroq ... m.crit da re4em also vurxu men s "exellent shield def" i nakraq 1 dmg .... Tva tank da pravi 2-3k dmg na full buff robe user ne e l2 :) A 4ast ot bugovete po private.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 7:22 pm 
Viscount

FaLLenShine wrote:
nikeca wrote:
FaLLenShine wrote:

всъщност приятелю радвам се че си ме разбрал.Относно
коментара ти за л2,аз лично нехаресвам хора който говорят без да мислят,а ти каза нещо тъпо разбираш ли,аз казъх 8-9 години защото небях сигорен коя година тръгва нубварс длаи веднага след офито или 1 година по късно,ако случайно решиш да прочетеш 1вата дата във форума на офито http://www.lineage2.com или отдоло пише кога е създаден сайта,това са най-простите примери как можеш да провериш , 2009 - 2000 = 9 години , или твърдиш че сайта е пуснат в нета 4 години преди играта? :) надявам се да не съм те обидил,и да но си извадиш поука да не се правиш на интересен и да пишеш глупости :)

мерси.

kakto kaje6 ;) vervam ti priqtelu axaxa

P.s vlez v igrata pogledni nai doly pod login-a ;) +1 za tva s misleneto

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re:
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 9:20 pm 
Heir

Quote:
P.s vlez v igrata pogledni nai doly pod login-a ;) +1 za tva s misleneto

На никой не му пука, че си осиновен ок?!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: New* RiseAgainst и форумите видео
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 11:37 pm 
Viscount

t1p si nyb nikoj ne te haresva kvo spami6 v1v foruma o6te :?

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours