Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 9:43 am 
Knight

Servera e up , vurvi stabilno i bez lag!4akame hora .. povqrvaite ima mnogo interesni eventi - zaslujava si da se probva!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 9:31 pm 
Baron

пробвах го - не става - за да няма дебат - уточнявам- това е само моето мнение- който иска да ходи да пробва !

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 10:51 pm 
Vagabond

Ще дам малко инфо за Луна сърварите,значи Луна правят джава сървари,който принципно се търси общото с оффи платформите,примерно аз на друг сървар не съм видял салйвейшан да зарежда за 4 мин,т.е. реюз :) но иначе е много забавен сървар,ако не за друго ЕВАЛА прая на админите за евентите :) За мен най-големия недостатък беше че има АДСКИЯ донейшан там :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 6:54 am 
Elder

В момента няма никакъв донейшън. :>

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 6:56 pm 
Vagabond

може да са се вразумили,аз съм играл на миналите сървари:) все пак късмет на тия дето играят :Р

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 4:46 pm 
Elder

Сървърът Luna вече с нова, по-приветлива, страница -Luna. Може да ударите едно рамо на сървъра, гласувайки. =]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 15, 2009 12:01 pm 
Elder

kak vurvi servera imali ve4e S grade a grade kolko hora igraqt?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 15, 2009 2:17 pm 
Elder

Сървърт е на седем дена. Най-високият левел е 60, вторият 52 и така нататък. Не е възможно да има S grade, предвид това че популацията е наистина много ниска. Между 12 и 20 човека. Надявам се това да се промени. Сървърът е във втори етап от развитието си, а именно популяризиране. Това може да отнеме време. Администраторът, в частност Baltazar, е изключително приветлив и се интересува от мнението на потребителите. Самата страница на сървъра може да бъде видяна тук. Ако не е проблем, може и да гласувате за сървъра - дори веднъж.

Що се отнася до техническото състояние на сървъра. Лаг, логично няма. "Обществения" сървър се опитва да работи донякъде, а донякъде не е доразвит. "Обществения" сървър предоставя информация както за Мисиите(разбирай quests така и за even-тите.).

Малко са сървърите, които ще те заблудят с изправността си като Noobwars или L2dex. Не отричам, че те са добри и много близки по същността си до retail, прилика която аз определям от опита си. В Luna в действителност ще има някои гадини, които "не могат да бъдат видени", други няма да можеш да убиеш, ако си spoil-sweep-нал, докато хитваш. За последния пример държа да отбележа: след като си Spoil-нал, и докато биеш чудовището и натиснеш Sweep преди споменатото да е мъртво, героят ти ще спре да бие. Липсваща геодата от сървъра няма. Аз лично попаднах на една реска през Breka's stronghold, която изчезна щом релогнах.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 10:23 am 
Elder

ostai tva 3x to se e vidqlo 4e nqma da ima hora tam ... pitam za info na 20x mislq 4e tam imalo pove4e hora ... ako iska6 low server gr3 5x l2ex open e na 13.10... 1k + v momenta

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 7:14 pm 
Elder

Наясно съм с отворените напоследък сървъри. Що се отнася до сървъра с по-високия рейт не знам нищо, освен че vitality-то е off. Тоест х20 е. Има 100 човека и ми се струва, че популацията расте. Освен това бих, струва ми се, да се аргументирам относно последното ти твърдение. И все пак няма. Занапред би трябвало сам да следиш големия сървър. :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 4:45 pm 
Elder

tursko da stane tva 3x nqma da se napulni kot iska6 me4tai.... mene ne me interesuva 3x interesno mi e kvo stava na 20x i to lujec CRAFT(dobri-lujeca) mai pak e failnal kakto vinagi samo preebava horata mrusen bokluk ... "elate, hubav server aa nqma az spiram da igraq ne6to ne me kefi ", az znam kvo go kefi nqkoi golqm ROM s 50 santi kur da go pompi kato jivotno............

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 10:54 pm 
Elder

А да! Craft! Случва му се да си променя мнението много често. =] А, Лакята, аз съм доста рационален човек. Но пък от малко мечти има нужда имам и аз.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 7:20 pm 
Knight

Lakat jalak si ... mal4i

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 7:42 pm 
Elder

Craft wrote:
Lakat jalak si ... mal4i
nqma kvo da mulcha kak ne te e sram da vurjesh tolkoz mnogo hora "elate server e hubav mn hora tva onova" i sled tva se iznizvash kato mishka zasrami se malko we , ne pishi pone v tez forumi , ok da ostavim frintezza mi na toz server deto mu praveshe velika reklama . Horata revaha che sled 3-4 dena igra pak si se iznizul , ti da ne si bolen ot neshto da imash nujda da preebavash horata li kvo e tova sustoqnie nemoga da go razbera ;?

p.s. PII SI HAPCHETATA stavash za smqh !!!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm 
Elder

Предполага се, че Kamaloka вече работи.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours