Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 9:48 pm 
Vassal

Icarus wrote:
Am spus ca scade in aceeasi masura, nu stii sa citesti? Fara gloom 500 dmg, cu gloom 700 dmg, fara surrender 500 dmg, cu surrender 700 dmg!
Adrian, intelege, un orc se descurca, orc al carui drain ia de 3 ori mai multa mana. Si un sps nu se descurca???

omg ...u ai zis ca scade in acceashi masura..eu am zis nu..lol..e mai puternic gloom scade mult m def....fatza de efectul surrenderurilor...e greu :|..:)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 9:52 am 
Vassal

Daca stii sa joci cu un sps nu ramai fara mana ( am un sps lvl 75 cu MEN 32 din cauza la dyes, si stiu un pic despre ce este vorba) adik ai mana regeneration, il pui sa mearga nu sa fuga, greutate cat mai mica pe el pt mana regeneration faster, etc. Sps-ul este un char f. puternic, in opinia mea, adik am batut sph, dwarf, warcryer, necro etc. Singurul pe care nu l-am invins pana acum e CL- GrandKhauatari lvl 78.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 10:25 am 
Vagabond

Bahhh taceti draq .... care e bun p draq TOATE char sunt bune numai k trebuie sa stii sa joci cu ele si cel mai important este sa ai BULAN

Pai dak ai bulan si prinzi sleep sau stun sau ce mm d surrender sau curse ai sansa f mare sa bati p cineva indiferent d ce char esti dak nu ai bulan sa prinzi asa ceva poti sa ai u si p dumnezeu k nu faci nimic :|

CAPISCI ! :twisted: [/b]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 10:47 am 
Vagabond

deci toti magi sunt buni ;) atata timp cat stii sa joci ;) dar preferatul meu e sps/ee are heal pow isi da mana are bufe :| are rezist la dark atack (necro si ol/warcrier) are si return/party return in caz de vin multi tartani pe tine ;) TOATE CHARELE SUNT BUNE DACA STII SA JOCI !!! ;)

bah nu fiti batuti in cap SPS ia 69 mana pe skil la 78 necromanu ia 50+tp care ia 13 mana =63 mana.. + ca sps are mana regeneration deci aman2 consuma la fel :| + ca cancel rox (scuze de cacafonie) cat despre sh nam ce zice e prea varza :| hit hard die fast asta e sh ;) in schimb daca joci pe 1 server unde poti sa ai skile de la 2 clase iti recomand sps/ol :) hf gl bb

/edit SirAdrian: nu mai fa doublepost

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 12:18 pm 
Count

orice ati spune, sps si sorc vor ramane tot timpul mai repede fara mana decat sh/necro deoarece ultimii mentionati au BODY TO MIND,care influenteaza foarte mult stilul de joc cu un nuker.cu sps/sorc bati2 minute in catacombe si gata mana.tre sa stai la rest in cur.cu necro/sh poti bate intr-una.nuke,btm,nuke,btm,nuke,btm etc.si faptul ca sps are castspeed mare este si in dezavantajul lor pt ca li se duce mana mai repede.
intr-adevar,poti avea mana infinita cu sps doar daca dai un nuke,stai in cur,dai un nuke,stai in cur etc. nu e vorba de costul vrajilor,este vorba de faptul ca sps nu are btm care iti da mana instant spre deosebire de mana regeneration care iti da mana progresiv

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 6:32 pm 
Duke

Aerondir wrote:
Icarus wrote:
Am spus ca scade in aceeasi masura, nu stii sa citesti? Fara gloom 500 dmg, cu gloom 700 dmg, fara surrender 500 dmg, cu surrender 700 dmg!
Adrian, intelege, un orc se descurca, orc al carui drain ia de 3 ori mai multa mana. Si un sps nu se descurca???

omg ...u ai zis ca scade in acceashi masura..eu am zis nu..lol..e mai puternic gloom scade mult m def....fatza de efectul surrenderurilor...e greu :|..:)

Tu esti pakistanez? Am spus CA INFLUIENTEAZA IN ACEEASI MASURA. CITESTE IAR POSTUL MEU. Nu intelegi ca gloom + vraja e acelasi lucru cu surrender + vraja potrivita? E greu nu?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 7:57 pm 
Vassal

=)) doamne ce om...EU ZIC NU. gloom nu influentzeaza in aceeashi masura ..cu surrendurile....e mult mai puternic..doamne cica eu is pakistanez...pfff.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 7:59 pm 
Vassal

ca sa numai zici acelasi lucru again..ok tzineo p a ta...:D PUNCT:)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 8:01 pm 
Vagabond

NECRO RULES :D:D:D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 8:57 pm 
Duke

Esti terorist? Am zis ca influienteaza in aceeasi masura! Vrei neaparat sa vezi cu un sps un hit normal, un hit cu gloom si un hit cu surrender sa vezi ca dmg-ul va fi identic intre gloom si surrender? Esti tu asa sigur ca gloom are efect mai mare?
Intr-adevar scade direct din mdef, asta e un avantaj mare.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 11:30 am 
Vassal

Sincer toti sunt buni daca stii sa joci dar totusi cel mai bun mi se pare sps ...adevarat ca consuma mana f. repede dar vina este la c.spd lui imensc...
totusi am intrebare ...daca un necro da curse gloom si sps da surender la alt jucator exemplu distroyer are sanse sps sa dea dmg mai mare ¿

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 2:33 pm 
Heir

La inceput mi s-a parut ca intrebarea a fost care este cel mai bun mag. Cel mai bun pentru ce? PvP? pai daca e pentru pvp ce legatura are mana? Sau tie Adrian iti ia 10 minute sa tragi in tinta pana ramai fara mana?

Spellholwer si Necromancer au Silence. Sorcerror si Spellsinger au Cancellation. Fiecare are cate un Vortex care scade rezistenta tintei la magia specifica acelei clase (fire, water, wind) si scade si Speed, Atk. Spd. si Casting Spd (in cazul Sorc/SPH/SPS), sau altele care scad rezistenta la magia specifica acelei clase (dark) si recupereaza HP pentru tine in timp ce scade permanent cu un procentaj pt scurt timp HPul tintei (in cazul Necro/SPH) sau scade Mana tintei, continuu, pe o scurta durata (in cazul SPS).
Necromancerul este un mag excelent pentru PvP pentru debuffurile sale. Este facut pentru a-si ologi tinta inainte de a o termina. Pentru asta are Silence, Doom, Abyss, Gloom, Weakness si restul.
Rezistenta la Silence, Cancel si toate aceste debuffuri nu depinde numai de clasele implicate, ci de mai multi factori: nivel, echipament, dyes, bijuterii, buffe, etc. Si orice clasa are atuuri si slabiciuni.

Daca este ceva ce am invat in l2 aceasta ar fi ca depinde c um joci clasa mai mult de cat depinde ce clasa e.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 6:37 pm 
Count

BladeReaper wrote:
La inceput mi s-a parut ca intrebarea a fost care este cel mai bun mag. Cel mai bun pentru ce? PvP? pai daca e pentru pvp ce legatura are mana? Sau tie Adrian iti ia 10 minute sa tragi in tinta pana ramai fara mana?

Spellholwer si Necromancer au Silence. Sorcerror si Spellsinger au Cancellation. Fiecare are cate un Vortex care scade rezistenta tintei la magia specifica acelei clase (fire, water, wind) si scade si Speed, Atk. Spd. si Casting Spd (in cazul Sorc/SPH/SPS), sau altele care scad rezistenta la magia specifica acelei clase (dark) si recupereaza HP pentru tine in timp ce scade permanent cu un procentaj pt scurt timp HPul tintei (in cazul Necro/SPH) sau scade Mana tintei, continuu, pe o scurta durata (in cazul SPS).
Necromancerul este un mag excelent pentru PvP pentru debuffurile sale. Este facut pentru a-si ologi tinta inainte de a o termina. Pentru asta are Silence, Doom, Abyss, Gloom, Weakness si restul.
Rezistenta la Silence, Cancel si toate aceste debuffuri nu depinde numai de clasele implicate, ci de mai multi factori: nivel, echipament, dyes, bijuterii, buffe, etc. Si orice clasa are atuuri si slabiciuni.

Daca este ceva ce am invat in l2 aceasta ar fi ca depinde c um joci clasa mai mult de cat depinde ce clasa e.

era vorba de mag in general nu de pvp
ca in pvp e clar ca necro castiga
sincer as alege sh pt ca e bun si pvp si pve.poate face si un cata ca nu are numai dark si merge si la raizi etc

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 7:02 pm 
Heir

Sunt de acord, chiar vroiam sa mentionez ca SH mi se pare cel mai bun la PvE. In cata/necro mergi pe wind si unde ai rezistenta la wind mergi pe dark. Este cel mai adaptabil pentru ca este si cel mai puternic (luand in considerare base INT) si viteza o ajustezi din buffe/roba/dyes deci nu e chiar asa de slab cum se crede. Are si Vampiric Claw si nu mananca asa multa mana ca un SpS spre exemplu ceea ce e bine in PvE.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 10:04 pm 
Count

cei mai puternici sunt sorc si necro nu sh.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 2 hours