Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Sfaturi pt. Spoil
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 9:27 am 
Vagabond

Re all
dupa cum ati vz si si din subject vreau sa stiu si eu ce mats as putea sa spoilez de la lvl 52 in sus? cu posibilitate de crestere a lvl-ului doar pana la 61 Cea mai simpla combinatie daca imi convine scot sin eater-ul si nu mai plec din zona respectiva. Srv-ul pe care joc este DEX-ul de 4X. Ca ajutor am SE 66 iar ca gear si weapon Doom Heavy si DMG + H. Din spoil daca as putea sa scot pe zi din 4-5 ore de spoil minim 20kk daca sar putea :P
Va multumesc anticipat!! :D :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Sfaturi pt. Spoil
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 10:33 am 
Count

gizzzmondo wrote:
Re all
dupa * ati vz si si din subject vreau sa stiu si eu ce mats as putea sa spoilez de la lvl 52 in sus? cu posibilitate de crestere a lvl-ului doar pana la 61 Cea mai simpla combinatie daca imi convine scot sin eater-ul si nu mai plec din zona respectiva. Srv-ul pe care joc este DEX-ul de 4X. Ca ajutor am SE 66 iar ca gear si weapon Doom Heavy si DMG + H. Din spoil daca as putea sa scot pe zi din 4-5 ore de spoil minim 20kk daca sar putea :P
Va multumesc anticipat!! :D :D

baga-te in frozen lab daca ai SE 66 cu un pole farm la cbp , iese banu' calumea de acolo

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 11:26 am 
Vagabond

cam urata zona aceea acolo merge mai degraba un spoiler si un mage iar se sau pp pt bufe dar lasat deoparte. dar oricum nu este o idee rea. Ms mult. Daca se poate alte sugestii si zone..... cu mats.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 12:45 pm 
Marquis

Enchanted Valley , sus , liele elder si inca 1 mob pt sop si cbp , alte solutii nu prea mai stiu pana pe la lvl 66+ (sop si cbp se vind bine).

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 3:51 pm 
Vagabond

sincer catacombele sunt pline. in branded daca merg e plina de la lvl 40 pana la 52 tocmai in capat. si dupa cum spuneai mai devreme este si greu singur.
tie de exemplu cate cbp faci din 2 - 3 ore de spoil? avand in vedere ca folosesti pole si moobi cu 1/2 HP. MS

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 6:40 pm 
Vagabond

te cred man se face si mai mult daca ai si cu cine. singur e destul de greu in catacombe.faza e ca vreau sa spoilez ceva care stiu ca se vinde pt a-mi lua pt SH dc robe set si som. ca pret ma ajung in jur de 750kk :D:D. Nu ma deranjeala preturile doar tb sa gasesc ceva ce pica bine si se si vinde bine. Pana acum m=-am axat pe iron ore. Cu pretul care il puneam ajungeam pe zi la 20kk.Ca suport ma ajut doar de SE-ul meu. Nu prea imi plac party-urile de spoil.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 8:35 pm 
Viscount

mariolinho wrote:
Enchanted Valley , sus , liele elder si inca 1 mob pt sop si cbp , alte solutii nu prea mai stiu pana pe la lvl 66+ (sop si cbp se vind bine).

in enchated pica doar sop la liele elder si crafted leather la fline elder...rate e foarte bun skylane 1/12 la CL si 1/6 la sop

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 01, 2008 11:43 am 
Marquis

Da , dar in frozen iti trebuie armuri bunicele , si buffe+vampiric , daca nu le ai , o sa faci cate 1-2 grupuri si o sa astepri sa ti se incarce hp-ul , si tot asa...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 11:56 am 
Vagabond

cu blunt??? nu ziceai ca este mai bine cu pole..... la grupuri e cam naspa cu blunt...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 4:11 pm 
Vagabond

dami niste exemple de moobi. ca nu gasesc nici o lista cu moobi din frozen. ma refer la cei single. momentan nu ma duc la grupuri. ms

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 4:19 pm 
Vagabond

man pana la urma tu joci pe dex?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 9:15 pm 
Viscount

SkyLine wrote:
joc pe xeebra, e server de hellnound

,,joc" intre ghilimele k mai mult stai pe forum

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 9:39 pm 
Marquis

LOL , pai "a juca l2" nu inseamna a sta 20/24 ore ON...Poti juca linistit cateva ore (4-5),faci o pauza si apoi iar mai joci cateva ore(depinde de player)...+timp liber+distractie+prieteni+pietena/prieten+munca(cine munceste)/scoala+SOMN+etc...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 3:01 pm 
Vagabond

fiecare isi organizeaza timpul liber si cel petrecut pe L2 cum vrea. poate omul sta in joc noaptea cand " nu e lag" iar ziua se odihneste urmarind "preturile" si forumul.
cat despre cei care viata lor este numai L2 fratilor => get a life

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 8:46 pm 
Viscount

gizzzmondo wrote:
fiecare isi organizeaza timpul liber si cel petrecut pe L2 * vrea. poate omul sta in joc noaptea cand " nu e lag" iar ziua se odihneste urmarind "preturile" si forumul.
cat despre cei care viata lor este numai L2 fratilor => get a life

Im a gamer i hav lot of lifes:)))(gluma);noaptea e lagu mai mare omule

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours