Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 12:12 am 
Marquis

numanauzikjoachapekain?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 9:04 am 
Vagabond

Fratilor sa imi zic si eu parerea.... eu joc OL/paladin majoritatea timpului....iar dintre daggeri cel mai mult imi place TH ....... AW poate are un mic avantaj fata de restu daggeri-lor... dar voi se pare ca nu luati in considerare cel mai important lucru.... OMU.... jucatorul ......eu am ajuns la concluzia ca orice equip ai avea si orice dagger.... daca nu sti sa il joci i-ai bataie de la toti ..... eu unu daca imi dai un mag cu boss jwls si OE equip i-au bataie de la oricine aproape... pentru a nu imi plac magii si nu stiu sa ii joc....

P.S. Pentru cel care a zis ca AW are Dex 40 sau cat are pe gracia final..... iti dau un sfat ..... cand vorbesti mai bine taci.... dute pe official sa vezi nu pe servere 5000x

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 11:48 am 
Vassal

killeru wrote:
Fratilor sa imi zic si eu parerea.... eu joc OL/paladin majoritatea timpului....iar dintre daggeri cel mai mult imi place TH ....... AW poate are un mic avantaj fata de restu daggeri-lor... dar voi se pare ca nu luati in considerare cel mai important lucru.... OMU.... jucatorul ......eu am ajuns la concluzia ca orice equip ai avea si orice dagger.... daca nu sti sa il joci i-ai bataie de la toti ..... eu unu daca imi dai un mag cu boss jwls si OE equip i-au bataie de la oricine aproape... pentru a nu imi plac magii si nu stiu sa ii joc....

P.S. Pentru cel care a zis ca AW are Dex 40 sau cat are pe gracia final..... iti dau un sfat ..... cand vorbesti mai bine taci.... dute pe official sa vezi nu pe servere 5000x
, mai bine invata tu sa joci cu toate caracterele si apoi vb

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 11:51 am 
Vassal

WaZaWanGa wrote:
ba mai lasa-ne in pula mea cu serveru tau de 5000x cu toate itemele in shop si fullbuff alea sunt niste prostii
cum sa zici ca switch are 100% land rate ? sau ca th ajunge la 42 dex :))) , atunci aw cu 40 dex la cat plm ajunge bah la 47 ?
, ajunge da e praf ca tine :twisted: , switch are 70 % land rate :evil:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 12:10 pm 
Baron

PW vs all :lol:

Evasion mare , rapid ca un iepure , bun mdef si ofc Dodge ftw.

Cat despre DEX 37 pe Adv si mai si mergea pana la 41 omg :shock: dar n-a mai vrut el....asta a fost cea mai tare .
A mai fost unul cu -18 CON ...tare combinatia

DE - BASE - 34 DEX --->add dye +5 DEX ---> 39 max
Human - BASE -30 DEX --->add dye +5 DEX --->35 max
Elf - BASE - 35 DEX ---->add dye +5 DEX -----> 40 max

Huh...ce s-a mai schimbat L2 decand m-am lasat hahaha...acum ca am intrat iar s-ar putea sa ma trazneasca rapid vreun avion d-asta cu +11 DEX si cauciucuri Good Year

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 1:59 pm 
Grand Duke

+1 for pw .. insa dupa parerea mea aw>pw>th .. dar din moment ce nu stiu sa joc cu aw .. pw/th = win for meh!!1

facepalm.png

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 9:45 am 
Count

Panzer wrote:
mai bine invata tu sa joci cu toate caracterele si apoi vb

sa inteleg ca tu stii sa joci cu toate caracterele hmmm , ia zi si mie ce stii sa faci cu un blade dancer la siege 100vs100 de persoane

[quote="Nekys"]I have seen l2j servers with a lot of people, 5000+ and no lag.[/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 11:52 am 
Vassal

WaZaWanGa wrote:
Panzer wrote:

sa inteleg ca tu stii sa joci cu toate caracterele hmmm , ia zi si mie ce stii sa faci cu un blade dancer la siege 100vs100 de persoane
in primul rand dansez :lol: 8) :idea: si dau demonic blade dance :idea: :twisted:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 2:16 pm 
Knight

Panzer wrote:
WaZaWanGa wrote:
Panzer wrote:

in primul rand dansez :lol: 8) :idea: si dau demonic blade dance :idea: :twisted:

=)) u are so funny :P

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 4:01 pm 
Baron

Panzer wrote:
WaZaWanGa wrote:
Panzer wrote:

rock & roll ftw

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 4:09 pm 
Grand Duke

Panzer wrote:
WaZaWanGa wrote:
Panzer wrote:

ce rau esti

facepalm.png

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 8:55 am 
Vassal

deputatu1 wrote:
Zmeu wrote:
TH poate sa bata AW si PW dar trebuie sa fie foarte bun jucatoru'
Ah ce rau sunt

Si vin din nou si postez , a juca cutitar inseamna un anumit skill de targeting ... cam cat de retardat ca dagger sa fii sa nu poti pune tinta pe TH ?

Th > pw ? poate dak dai lethal in rest tati dodge > mirage mai ales vs th blow land rate care e lol .

TH > AW ? poate aici sa ai noroc cu bluffu in rest 1 backstab pe 2x de la AW face cat 4 blowuri de ale tale, in tot conu ala al tau uber godly iti tremura caracteru din rarunchi.

Ow and btw dak esti bot si n-ai habar de targetting google l2radar ;) asa k mirage e doar ceva de povesti care suna frumos dar defapt s-a fumat destul de demult.
, iti sare mereu targetul si pierzi timp si mai iei vre o 2-3 blow-uri cand u incerci sa pui target s au poate sa iti sara targetul pe mob asta cand esti la farm,asa ca mai bine zici ca nu sti sa joci cu th

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 11:34 am 
Baron

Panzer wrote:
deputatu1 wrote:
Zmeu wrote:
TH poate sa bata AW si PW dar trebuie sa fie foarte bun jucatoru'
Ah ce rau sunt

Si vin din nou si postez , a juca cutitar inseamna un anumit skill de targeting ... cam cat de retardat ca dagger sa fii sa nu poti pune tinta pe TH ?

Th > pw ? poate dak dai lethal in rest tati dodge > mirage mai ales vs th blow land rate care e lol .

TH > AW ? poate aici sa ai noroc cu bluffu in rest 1 backstab pe 2x de la AW face cat 4 blowuri de ale tale, in tot conu ala al tau uber godly iti tremura caracteru din rarunchi.

Ow and btw dak esti bot si n-ai habar de targetting google l2radar ;) asa k mirage e doar ceva de povesti care suna frumos dar defapt s-a fumat destul de demult.
, iti sare mereu targetul si pierzi timp si mai iei vre o 2-3 blow-uri cand u incerci sa pui target s au poate sa iti sara targetul pe mob asta cand esti la farm,asa ca mai bine zici ca nu sti sa joci cu th

hahahaaaa ....esti penal...."2-3 blow-uri cand u incerci sa pui target ".... asta a fost cea mai tare....
Este ca acum ai inceput sa joci L2 ? Se vede...si se vede rau ! :lol:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 1:14 pm 
Count

nu il mai bagati in seama

[quote="Nekys"]I have seen l2j servers with a lot of people, 5000+ and no lag.[/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 7:05 pm 
Marquis

pe mine ma face sa rad :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours