Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 10:13 am 
Count

mai adaug

un pro necro contra "Me - SPS" ...necro se lasa de L2 * :lol:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 3:26 pm 
Count

cica sps > cel mai mare casting speed :)))))) si spellurile au de 3 ori mai mare cooldown hahaha
la PvP sps nici nu intra , doar Necro si SH
Doar un SH cu jewelery over-enchanted poate bate un necromacer atacandu-i sumonitul .. dupaia pe necro
joc de la c1 .. stiu ce zic
cand ma bat cu un sps nici nu mai folosesc gloom haha doar transfer pain si
CDL > death spike ... dupa ce se duc CP points ... doar death spike .. vampiric claw ... asta daca nu esti mort inainte sa consum CP :))))

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 4:09 pm 
Duke

Bai jet de-aici. Sps are cel mai mare wit rezulta cel mai mare casting speed SI TANGENT cel mai mic cooldown la spell-uri. Gandeste-te ca summonul tau moare din 5 lovituri ale sps-ului, ceea ce inseamna foarte rapid pentru un cast speed atat de mare. Daca sunteti full-buffed summonu moare si mai repede. Ah necro e above sps in toate cazurile da? Ia zi, pe ce high-rate joci? Nu de alta dar ma pun si eu pe el cu un sps si vezi ce ownage iese din tine. Nu folosesti gloom? Esti idiot inseamna. Un sps are mdef relativ mare, men este mare, deci ce inseamna? Ca daca nu folosesti gloom este o greseala fatala. Ii dai silence? Cand era lupul catel. Are rezistenta mare la curse-uri stai linistit. Plus ca are avantaj cu song of invocation, este exact facut sa elimine overpower-ul necro-ului. Desigur, tu cu aqua guard, dar spune aia summonului tau.
O sa se intample asa un pvp cu tine:

Ne apropiem. Folosesc ice vortex care iti scade din cast speed. Il dau cu mult inaintea ta (am cast speed mult mai mare). Apoi? Cancel, papa cateva buff-uri. Tu folosesti silence, dar sansele sa mearga sunt relativ mici, plus ca pot decide oricand sa fug de tine. Si pot fugi 45 de secunde cat dureaza silence nu te impacienta. Deci? Vei fi o leguma fara unele buff-uri, vei avea cast speed de rahat, vei avea rezistenta la apa scazuta, datorita vortex-ului si a surrender-ului. Ce trebuie sa fac? Sa te termin.

Want more? I got planty left inside.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 4:27 pm 
Count

c1 nu'i egal cu c4/c5
pe c5 cooldownu la magii la sps este scazut
pe c5 apare unholy resist la pp58+
Cancelul de C4 contra la magi owns.. iar cancelul de c5 de'asemenea owneaza putand shterge akuma numai 5 bufe dar poate shterge UE/UD/LionHeart..
Este singurul nuker care pe c5 imbracat k'lumea cu dye'urile corespunzatoare
shi bufat k'lumea ,poate folosi Sleepul de C5 care ii influentzat akum de WIT nu de MEN.
Casting Spdul determina Surrender/Ice Vortexul/Light Vortexul inainte ca necro sa faka cva..
Determina un Cancel rapid..determina un Sleep rapid ..
Shi dak am inshirat ashtea nu inseamna k shtiu juka.. trebuie sa shtii cu m shi knd sa foloseshti ce trebuie.. cu m skapi de summon.. k dupa aia sa'tzi faci CP'u shi HP'ul ,cu m sa te organizezi cu el.. crede'ma k dak shtii juka atunci n'ai dc sa te temi ..
SH sa faca Necro'u .. n'ash crede
SH are cel mai mic Men ,cel mai mic Con.
Necro cu summon nu sta la discutzie cu el.. k nici bine nu castezi surrender/wind vortex/hurricane/death spike k deja tzi shi intrerupt castul (Men mic)
Shi scapi de summon .. cf? knd necro ink mai are full CP.. shi tu hp cine shtie cat..
Incerci V.claw/Dark Vortex?sa iei din cp'ul necroului:)) la cum il castezi sigur shi ala va fi intrerupt..
Singura ta shansa = Silence , shansa la Silence depinzand de INT ceea ce itzi este favorabil..

*BTW Pe mine nu ma intereseaza k ai jucat l2 de knd o fost c1 pt k am intalnit nubi in l2 care joaka ink de pe beta shi pro in l2 care joaka de pe c5 shi or invatzat mult mai multe fatza de unii care joak non-stop ink de pe c1"

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 6:12 pm 
Vassal

WaZaWanGa wrote:
cica sps > cel mai mare casting speed :)))))) si spellurile au de 3 ori mai mare cooldown hahaha
la PvP sps nici nu intra , doar Necro si SH
Doar un SH cu jewelery over-enchanted poate bate un necromacer atacandu-i sumonitul .. dupaia pe necro
joc de la c1 .. stiu ce zic
cand ma bat cu un sps nici nu mai folosesc gloom haha doar transfer pain si
CDL > death spike ... dupa ce se duc CP points ... doar death spike .. vampiric claw ... asta daca nu esti mort inainte sa consum CP :))))

ai dreptate frate.....fuk gloom....who need gloom anyway....direct CDL ftw...

ps:...esti sigur ca joci L2?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 7:00 pm 
Count

nu am zis ca joc doar pe c1 ... am jucat pe toate
dar cum sa zici baaa ca are cel mai mare casting speed :)))))))
cronometreaza in pwla mea daca nu crezi ... dai cu o vraja de 68 la sps si dai cu cdl sau death spike la necro si ai sa vezi ca sps are foarte mare cooldown pe langa necro ... cel putin la alea doua vraji CDL . death spike
... care pwla mea a zis ca BW robe e bun pt magi :))) ala e un cretin ... nici pt facut crystale nu e bun KARMIAN > AVADON > DC
SI APP DE DYES ... LA NECRO BAGI ASA > +4WIT( la necro 23% .. la sps 25% .....F F F MARE DIFERENTA :))))) SI COOLDOWNU CAT CASA LA SPS) +4INT ( 25% M ATK.... care la sps este doar 20%) +4 CON !!!!
.... niciodata nu m-a batut un sps la PvP , doar un SH foarte pro cu niste jewelery mai calumea care apuca sa omoare cursed man-u si pe mine :(.... de ceilalti sa nu mai vb

si mai lasa-ma frate cu cancelu tau ... esti varza din ce imi zici tu acolo .. pacat ca nu joci pe serveru meu ca te invatzam cate ceva :D

P.S : SPS ARE SANSE PE SERVERE DEALEA CU TOATE ITEMELE IN SHOP SI BUFFURI ... DANCE .. SONG DETOATE :)) ACOLO NORMAL CA MA BATI DACA AI ITEME BUNE

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 7:36 pm 
Count

" surrender/wind vortex/hurricane/death spike "
NU MAI VB AIUREA CA TE FACI DE RUSINE :)))) VARZA TATA VARZA RAU

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 7:43 pm 
Count

Icarus wrote:
Bai jet de-aici. Sps are cel mai mare wit rezulta cel mai mare casting speed SI TANGENT cel mai mic cooldown la spell-uri. Gandeste-te ca summonul tau moare din 5 lovituri ale sps-ului, ceea ce inseamna foarte rapid pentru un cast speed atat de mare. Daca sunteti full-buffed summonu moare si mai repede. Ah necro e above sps in toate cazurile da? Ia zi, pe ce high-rate joci? Nu de alta dar ma pun si eu pe el cu un sps si vezi ce ownage iese din tine. Nu folosesti gloom? Esti idiot inseamna. Un sps are mdef relativ mare, men este mare, deci ce inseamna? Ca daca nu folosesti gloom este o greseala fatala. Ii dai silence? Cand era lupul catel. Are rezistenta mare la curse-uri stai linistit. Plus ca are avantaj cu song of invocation, este exact facut sa elimine overpower-ul necro-ului. Desigur, tu cu aqua guard, dar spune aia summonului tau.
O sa se intample asa un pvp cu tine:

Ne apropiem. Folosesc ice vortex care iti scade din cast speed. Il dau cu mult inaintea ta (am cast speed mult mai mare). Apoi? Cancel, papa cateva buff-uri. Tu folosesti silence, dar sansele sa mearga sunt relativ mici, plus ca pot decide oricand sa fug de tine. Si pot fugi 45 de secunde cat dureaza silence nu te impacienta. Deci? Vei fi o leguma fara unele buff-uri, vei avea cast speed de rahat, vei avea rezistenta la apa scazuta, datorita vortex-ului si a surrender-ului. Ce trebuie sa fac? Sa te termin.

Want more? I got planty left inside.

MDA FII ATENT AICI CE SE INTAMPLA :
APUC SA ITI DAU VREO 2 CDL 2 DEATH SPIKE -> INCERC UN STUN CU CURSED MAN .. CARE O SA MEARGA SIGUR ... EL TE ATACA CALUMEA ... |CAM PE AICI MORI TU| GLOOM.. CDL .. DEATH SPIKE .. DARK VORTEX(DACA IL APUC 2000 HP + :d) .. SI UN VAMPIRIC CLAW ASA DE FINAL

...... PANA DAI TU DEBUFF SI TOATE PROSTIILE PE MINE ESTI DEJA MORT CU TOATA TACTICA TA VARZA
APROPO JOC PE SERVER DE 7X DEOCAMDATA .. AM JUCAT SI 1X .. 5X .. 200X .. DETOATE

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 9:27 pm 
Count

iarashi cineva care se crede vedeta in l2..
Nu intzeleg cva tu sub 500-600 HP Bagi CDL , atunci dc mai bagi dupa aia Death Spike?
k doara nu tzi'o dat nimeni heal, sau n'ai folosit V. Claw./Dark Vortex. inainte..
Shi bagi Death Spike in lok sa incerci Dark Vortex pt k dak prinde scade rezistentza la dark atk..
KLR .
Meri la 1200 HP cu Cursed Man/Corrupted Man cu TP
Bagi din prima Dark Vortex (pe C5 dmg ii mai mic dar ia mai mult HP;)
dar atata timp cat oponentul are full CP asha ca nu iei nimic HP, tu vei ramane cu 500 HP dak oponentul va da in tine shi nu in summon.
Dupa ce ai shi gloom shi dark vortex te potzi risca la un CDL dak nu 2 shi ii finish, shi ieshi din PvP in gratzie cu un V.Claw + Death Spike
Dak eshti CDL guy..
Dak nu .. risca Silence'ul tata.. k nu se shtie.. mai ales dak tu dai primul iar oponentul este in war cu tine..
Is curios ce tactici ai la mass pvp..
Shi cred k tu eshti cel care nu a jucat pe retail sau pe orice alt srvr de 1x-5x in care sa vada macar o data o alta realitate o olimpiada cva..
un clan organizat un cva.. c1-t1 dar pe srvre nepotrivite.

50% = Playerul ; 50% = Charul => SPS(user: KentZ0ne) = OWNage

BTW Mai intzeleg Double Posteri dar chiar Triple?:)
Shi skoate Caps Lockul..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 9:33 pm 
Vassal

WaZaWanGa wrote:
APUC SA ITI DAU VREO 2 CDL 2 DEATH SPIKE ->

BAI COPIL...TU STI CE ESTE CDL?.....

citeste
www.Lineage2.com wrote:
Transfers one's pain to the enemy. The lower one's HP, the greater its power.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 9:43 pm 
Count

cam la 600 hp CDL=Death Spike
Sub 600 incepe a se simtzi diferentza..
Orikum dak nu ar avea summonu ala atunci nu te'ai putea risca.. eu de'obicei trimit boxu pe el cu un erase cva.. deshi shansa de erase este relativ mica..
Am zis pe C5 knd shi ma refer pe low rates!! knd multzi au SWS 55 BD 52-58
PP 58+ ;shi SE 52+ ; Mai se gasesc vreo 2-3 prin clan care au shi ES.. asha k
fa shi tu calculul..
cand un warding/unholy resist/invocation/m.barrier ar rupe targul la dmg'ul necro'ului.

Edited:"Double Posting O.o"
Eu pe orice srvr in care incep cu un nuke am asha cva non stop,pe langa k dak am 78 am rechargerul 78 ,indiferent de 1x sau hai sa zicem 15x mai mult nu, pff.. nu suport high rates'urile. Poate sa testez Interlude shi Kamael k nu prea am avut ocazia.. shi nu le am la capitolele alea..

Last edited by KentZ0ne on Thu Oct 11, 2007 9:51 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 9:50 pm 
Vassal

KentZ0ne .. man postu trecut nuti era adresat......era pt PRO-u de WaZaWanGa .... care incepe PvP-u direct cu CDL.....oare tipu face misto sau el crede ce scrie?

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 9:52 pm 
Count

Shi posturile mele tot pt WazaWanga :P

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 7:30 am 
Vagabond

ma...daca sps da surending care scate rezistenta la la apa ...vreau sa stiu si eu care dintre Solar Flare , Frost Wall, Freezing Shackle si Aura Bolt are dmg bazat pe apa

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 7:32 am 
Count

KentZ0ne wrote:
iarashi cineva care se crede vedeta in l2..
Nu intzeleg cva tu sub 500-600 HP Bagi CDL , atunci dc mai bagi dupa aia Death Spike?
k doara nu tzi'o dat nimeni heal, sau n'ai folosit V. Claw./Dark Vortex. inainte..
Shi bagi Death Spike in lok sa incerci Dark Vortex pt k dak prinde scade rezistentza la dark atk..
KLR .
Meri la 1200 HP cu Cursed Man/Corrupted Man cu TP
Bagi din prima Dark Vortex (pe C5 dmg ii mai mic dar ia mai mult HP;)
dar atata timp cat oponentul are full CP asha ca nu iei nimic HP, tu vei ramane cu 500 HP dak oponentul va da in tine shi nu in summon.
Dupa ce ai shi gloom shi dark vortex te potzi risca la un CDL dak nu 2 shi ii finish, shi ieshi din PvP in gratzie cu un V.Claw + Death Spike
Dak eshti CDL guy..
Dak nu .. risca Silence'ul tata.. k nu se shtie.. mai ales dak tu dai primul iar oponentul este in war cu tine..
Is curios ce tactici ai la mass pvp..
Shi cred k tu eshti cel care nu a jucat pe retail sau pe orice alt srvr de 1x-5x in care sa vada macar o data o alta realitate o olimpiada cva..
un clan organizat un cva.. c1-t1 dar pe srvre nepotrivite.

50% = Playerul ; 50% = Charul => SPS(user: KentZ0ne) = OWNage

BTW Mai intzeleg Double Posteri dar chiar Triple?:)
Shi skoate Caps Lockul..

tu nu intelegi ..... nu se poate sa dai doar dark vortex > vampiric claw .. au iarasi cooldown mare , dark vortex este pt HP absorb la fel si vampiric claw , mai bine dau de trei ori cu CDL si D. spike una dupa alta asa ... asta e cand am viata .... cand nu Vampiric claw si death spike
BTW ai spus ca scade rezistenta la dark atacks ... daca pt asta folosesti tu dark vortex > VARZA TATI

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next

All times are UTC + 2 hours