Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 3:28 pm 
Duke

Hmm sorc? Why? Adrian, tu incepi sa te contrazici singur. Sorc are men cu 1 mai mic, int cu 4 mai mare, insa are aproape aceleasi skilluri si nu ramane fara mana asa-i? Tu esti 100% anti sps eu am observat. Asculta aici, daca sps ramane fara mana atunci sorc ramane cu cateva secunde mai tarziu. Insa sps da mai mult damage @ overall (nu per hit). Iar in pvp iti zic eu ca niciunul nu ramane fara mana. Sps>sorc in pvp, sorc nu are transfer pain, asa ca sps nu are niciun motiv sa ramana fara mana.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 4:15 pm 
Count

nu ma contrazic
ala a zis ca sh are cea mai mai putere iar eu am zis ca sorc/necro au pt ca au int cea mai mare. dar sps si sorc raman fara mana la fel de repede deci tot pe sh as merge desi si necro e bun ca are summon si poate merge si in party-uri de fighteri/summoneri

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 5:15 pm 
Duke

SirAdrian wrote:
nu ma contrazic
ala a zis ca sh are cea mai mai putere iar eu am zis ca sorc/necro au pt ca au int cea mai mare. dar sps si sorc raman fara mana la fel de repede deci tot pe sh as merge desi si necro e bun ca are summon si poate merge si in party-uri de fighteri/summoneri

Adrian, dark elf mage are cel mai mare int. Cu 3 mai mare decat human mage, cu 7 mai mare decat elf mage, cu 13 mai mare decat orc mage.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 5:37 pm 
Count

a da chiar :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 7:08 pm 
Heir

SirAdrian wrote:
nu ma contrazic
ala a zis ca sh are cea mai mai putere iar eu am zis ca sorc/necro au pt ca au int cea mai mare.

"ala" are dreptate. Mai joaca si el pe oficial din cand in cand si mai citeste si mai observa. Se intampla sa mai gresesti, e bine ca recunosti :p

Te saluta, "ala"

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 7:46 pm 
Count

da...nu eram sigur cine a scris :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 02, 2007 1:31 pm 
Vassal

... adevarul e ca sunt destul de multumit de SH pe care-l am ... e abia lvl 50+, dar se descurca destul de bine in PvE... in schimb e destul de rau cu a caci papa desule BSS si potiuni si alte alea .... asa ca m-am apucat sa cresc un artisan pe langa el sa-l alimenteze cu echipament si BSS in special .... caci daca nu ai clan sau pe cineva sa-ti crafteze e nasol de unul singur ca si SH sa strangi a. Nu stiu pt ceilalti magi cum e, dar e scump de intretinut SH (cel putin mie asa mi se pare). Sa ma corecteze cineva daca gresesc cu ceva.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 02, 2007 3:25 pm 
Count

sh e mai misto de jucat decat necro pt ca poti juca la hurricane si faci economie de cursed bones care de la o vreme incep sa se simta la buzunar.necro e mai versatil totusi.poate intra in party-uri de nukeri sau in party-uri de fighteri cu summon-ul care este cel mai bun din joc...chiar mai bun decat al summonerilor :/
de asemenea daca vrei sa faci bani, mai bine faci spoiler..faci bani mai repede si daca ai rabdare sa il cresti ajungi la locuri de spoil foarte bune cu lucruri scumpe :D gen ewa,ews,drac bpw shaft etc.
o alta metoda sa faci bani/economie cu sh-ul e sa joci de la lvl 52 la cdl la mobi verzi fara bssc/bssb-uri si sa ii ucizi dintr-o lovitura.astfel economisesti bss-uri si oase.oricum toti nukerii sunt scumpi.de la un lvl tre sa le schimbi echipamentul ca nu mai faci fata...nu poti juca cu homunkulus si karmian pana la 70.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 8:31 am 
Vassal

...corect.... in acest punct am ajuns si eu .... lvl 50 cu karmian set pe mine ... jewels de C ... si am o amarata de Sword of Mistyc (grad D) .... si ma chinui sa strang cry sa imi pot lua sage's staff pe care sa-l pot schimba pe un Homunculus la B Mammon... cam astea is cele mai potrivite arme (din cate am analizat eu) pt mag la lvl asta cu echipamentul asta.... tocmai de aia mi-am facut artisan .... l-am adus la lvl 30 ... sa inceapa sa crafteze pt SH. In schimb, imi mere bine unde ma antrenez (enchanted valley), dar si mai bine cand am un tanker cu mine ceva mai mare in lvl ( 54-56)... e exp faina la treant si treant elder si la unicorni .... in schimb... in afara de SB nu prea au drop-uri faine acolo .... vreun alt loc de exp pt un SH de unul sg stie cineva ? Si intr-adevar cursed bones tot mai rar pe dex .. nu stiu ce se intampla ... drop doar pe langa Ivory tower pe la formor si formol elder mai des .... in rest ... cate unul la 1000 de ani. Pacat de death spike ca are un dmg frumusel !

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:21 am 
Count

la lvl 30-40 stai numai doar in heretics cu piticul la spoil de varnish si sop la vault sentinel pentru ca o sa ai nevoie pt craftat la greu.fa si seed pt steel tot la nivelul ala.
pt sh poti incerca la nivelul tau forsaken plains dar iti trebuie buffuri iar mai incolo forbidden gateway.sau mai bine,mergi la raidboss.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:50 am 
Vassal

...aia era locatia urmatoare pt Sh, dar dupa ce reusesc sa-mi iau macar sage's staff... fara nu am sanse de unul sg. am incercat pe Valley treant elder cu Sword of Mistyc cu Huricane dau dmg 360, iar cu un Homunculus de la un amic am facut pe acelasi T Elder 620 dmg... iar in F plains au un atk si matk destul de mare sa pot rezista fara un tanker cu actuala arma ...
...pt pitic ... deja sunt acolo si mere treaba desul de bine cu spoilu' ... iara de event medals nu mai zic.... nu ca as sti eu ce se face cu ele in afara de a le shimba pt tot felul de potiuni sau a le vinde pt a frumusei ... iara treaba cu steel seed ... sincer nu stiu despre ce e vb si cum se procedeaza, dar dau o privire pe site sa ma lamuresc ....

merci

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 5:40 pm 
Count

Ravenheart wrote:
cine imi spune da shi mie informatzii despre totzi magii???ca vreau sa-mi aleg shi io unu!!!!va rog sa-mi datzi date cat mai amanuntzite!!

In primul rand itzi alegi nukeru dupa ce preferi.
Preferi PvE sau PvP?

Pt farm/raid SH'u ar fi cel mai bun .
Multe zone sunt cu resist Dark Atack. Tu ai shi Surrender Wind + Hurricane pe langa V.Claw/Death Spike/CDL.
La RB'shi itzi recomand CDL dak nu au resist dark atk, multzi dintre ei, cca 30-35% avand resist .
SH este nukerul care ramane ultimul fara mana avand shi BTM care skimba total jocul.
Intr'adevar ai CONul de un DE, asta conteaza mult la PvP , dar contra alti nukeri merita testat silence (silence depinzand de INT).
Pt clasele de melee merita folosit slowul
SH ii bun in partyuri de nukeri avand shi Seed Of Wind+Demon Wind + ..
Wind Vortex merita la randul lui folosit.

Necro

Cu siguranta un char de PvP dar nu numai.
Necro este unul dintre cele mai universale charuri.
La PvP Gloom/COD/Anchor/Silence + TP fac jocul.
Detii CDL/BTM , Corpse Burst deci lvl'u il potzi face rapid.
Poate fi incadrat atat in partyurile de nukeri cat shi in celelalte partyuri de DD's, datorita Cursed Manului.
!Nota La lvl 60 poti lvl'ui ushor in LoA folosind summonu ,bufat.
Este cautat atat in partyurile de lvl cat shi in cele de raid, avand Gloom.
Pe C5 are un dezavantaj Unholy Resistance pe langa Song Of Invocation se vor simti mult in PvP.
Iarashi pe C5 dmg;ul la Dark Vortex este mai mic decat cel de pe c4 dar ia mai multa viatza.

SpS/SS

Pot sa spun de pe akum ca sorcu nu'mi place de fel, deci nu tzi'ash recomanda sorcerer.
Sa continuam cu SpS'u

Are cel mai mare WIT.
SpS+DC (+2wit) sau BW(+3wit) bufat poate sa foloseasca sleepul pe c5+.
Deshi sleepul pe c5 are la baza un cast de 10 secunde shi sleeping cloud 15, Sleepul spre deosebire de c1-c4 depinde de WIT shi nu de Men,
asha k sps este privilegiat in aceasta masura,putand castand ushor Sleepul, avand akum o shansa mult mai mare decat pe c4.
Cancel de'asemenea este skimbat pe c5, putand shterge maxim 5 bufe, doar k akuma poate sa shtearga UD/UE sau lionheart.. ceea ce pe c4 nu facea.
La castingul SpS'ului vei avea marea surpriza la cate intreruption casts vei da la ceilalti nukeri.
Asha k te poti juka dupa ce stabileshi surrenderu,light vortexu shi ice vortexul.. Sleep/Cancel.. un heal un cp pot un cva..
Aura Flare nu mai merita folosit.
SpS are deasemenea Seed Of Water+... asha k partyurile organizate ,numa bine..

SS destul de bun shi el dar nu la fel k necro sau sps..
Un necro l'ar face/un sps iara l'ar face , un SH depinde..

Vrei PvP? alege SpS > Necro / Vrei PvE ? alege SH > Necro

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:35 pm 
Vassal

Vrei PvP? alege SpS > Necro / Vrei PvE ? alege SH > Necro
mda....sps>necro ...si cand teai trezit era dimineatza nu? necro>all mages in pvp.PUNCT

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 10:29 am 
Count

Ok cu siguranta dak vei juca contra mea ,eu SpS tu necro pe un server de c5 iti garantez k te voi face 6/10+

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 2:06 pm 
Vassal

Aerondir wrote:
mda....sps>necro ...si cand teai trezit era dimineatza
nu? necro>all mages in pvp.PUNCT

just LOL.....
uite cum e de fapt.....

un noob necro > orice alt mag noob
un noob necro cu un sps pro...iese urat de tot...necro se lasa de L2
un pro necro cu un sps pro.... 60 - 70 % bate sps.u

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next

All times are UTC + 2 hours