Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 31, 2007 4:28 pm 
Count

LsdAddicted wrote:
dak ar fi avut cineva curiozitatea sa se uite la tips,in momentul in care se incarca jocul dupa character sel screen, ar fi vazut ca acolo scrie ca safe ench e +3, tot ce este peste are o sansa de fail se 1/3, ceea ce dupa matematica mea inseamna app 66,66666666666666%, mai exact 66,(6)%, pe servere private safe ench poate fi de oricat,

eu personal am incercat in felul urmator

Fighteri.....+1 pe fiecare lvl si am ajuns la duale +8,s-a dat wipe si am plecat
Magi.....+1 pe zi si de la +9 cate 1 pe zi/lvl care venea primul, am ajuns pana la +11homu, la +12 am beneficiat de niste cry-C,

concluzia....cunoasteti limita/bulanul........am ramas la lvl 72 cu homu gol, de la un SoM +4 cat e un homu+11

btw , bulanul mi l-am facut singur pe un server interlude de 7x cu o wizards tear ..... am facut-o la +9 ...... bulan de bulan nu ?
sa va zic care e treaba
pe un server deasta pvp cu enchanturi in shop am incercat sa fac o arma la +16 de D
..... am observa : cu cat dai mai repede enchat .. se sparge .... se spargea de fiecare data cand ma grabeam si dadeam direct ..
dupaia am incercat sa nu ma mai grabesc ...... bada bing merge faza :D

bagam cate un enchant pe zi .. cum ai zis tu acolo
si cand deschideam scrollul , asteptam vreo 5 minute dupa aceea selectam arma , mai asteptam 5 minute si dadeam ok cand simteam momentu ;)
chiar merge nu e vrajeala mi-am facut arme la +25 fara blessed enchant scroll

chiar daca cineva nu crede ,,,,,,,
e imposibil sa faci o arma din prima la +25 nu-i asa ?

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 31, 2007 5:51 pm 
Vassal

:)) asta e in inchupiurea ta, crtede`ma....fiecare server are rata lui de enchant si asta nu consta in timp si in sanse :P

exemplu: safe+5 60% sanse mai departe

asa are orice server si sansele sunt la atitudinea lor

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 31, 2007 5:53 pm 
Vassal

si tips alea cand se incarca jocul sunt pt serverul oficial :)

OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 9:04 am 
Baron

tot ce am postat despre over enchant in acest topic se referea la serverul dexternet 4x......... si intradevar rata e de 2/3 66% sanse de reusite sau 66% sanse de a se sparge acu depinde care 66% il prinzi tu... :wink: nu exista nimic altceva buguri zile numarate ore minute .. e bulanu fiecaruia si serverul pe care joci ... la urma urmei este un algoritm matematic

OfflineProfile  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours