Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 12, 2008 2:56 pm 
Viscount

Icarus wrote:
Da, si tu esti nimeni, * zice numele tau.

@Gisraec, spune-mi si mie ce tot indrugi despre double damage skills? Exista skill, si crit skill.

pai mai invata engleza si apoi tradu numele meu

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 12, 2008 3:27 pm 
Knight

KentZ0ne wrote:
Quote:
Backstab: Critical Skill effect (damage x2) has been added.

Toate blowurile sunt chiar criticale, dar a aparut si notiunea de criticala pe skill.
Criticala pe skill este chiar acel 2x si sansa de a il prinde depinde de str ca si toate criticalele pe skill celelalte de la alte clase precum TSS de la glad.

da man inteleg ce zici , e adevarat .... dar sunt 2 tipuri , nu ai vazut niciodata pe TSS la un critical normal sa zicem ca dai 5k , iar cand prinzi si 2x e 10k asta vreau sa zic eu , pe cand un hit normal este 1-2k , mai zic odata - criticalele pe skill poti sa le improvizezi folosind anumite buffuri , pasive pe cand acel 2x nu poate fi

poate voi nu intelegeti dar double damage asta cand il faci , nu scrie nimic Critical Hit! sau ceva de genu asta , iti da doar de doua ori dmg-ul , de exemplu la un TSS normal 1500 dmg , cu 2x ai 3000 damage si fara sa scrie Critical Hit!

eu joc pe xeebra este hellbound si cred ca nu e ceva bug

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 12, 2008 3:49 pm 
Count

Mda , chiar nu te inteleg.
Singurul lucru care'l pot intelege este cel care ti'l zicem noi. Eu nu am vazut sa dau 1500 damage , si dupa aia mai dau un hit sa si prind criticala si double damage cum zici tu si sa dau 10k. Total aiurea.
Normal ca orice pasiva/SA/buff si VS ce mareste critical damage creste damage'ul atat la hit'ul normal cat si la criticalele pe skill alea 2x.
Skilele astea is considerate toate criticale, de'aia creste damage'ul la ele cand adaugi orice critical power.

Si ca nu scrie critical hit cand dai "double damage", aia ii chiar nimic. Pot sa fac sa scrie la fiecare 2x : " Spala'te pe fata ca ai dat criticala pe skill" si cu litere mari si rosii , sa vezi.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 12, 2008 3:51 pm 
Knight

ok , o sa incerc sa fac niste screenshoturi ^^

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 12, 2008 8:47 pm 
Duke

KentZ0ne wrote:
Toate blowurile sunt chiar criticale, dar a aparut si notiunea de criticala pe skill.
Criticala pe skill este chiar acel 2x si sansa de a il prinde depinde de str ca si toate criticalele pe skill celelalte de la alte clase precum TSS de la glad.

Atunci se ridica problema: de ce am vazut criticale mai mari de 2x?

@nonelikeme: cred ca stiu destula engleza, in orice caz, mai multa decat majoritatea celor de aici, deci leave it, nu ma provoca la engleza.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 12, 2008 11:32 pm 
Count

Icarus wrote:
Atunci se ridica problema: de ce am vazut criticale mai mari de 2x?

Pai da normal , dar nici chiar de la 1.5k dmg normal la 2x de 10k. Dmg'ul variaza asta ii clar.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 1:42 am 
Viscount

Giseraec wrote:
KentZ0ne wrote:
Quote:
Backstab: Critical Skill effect (damage x2) has been added.

da man inteleg ce zici , e adevarat .... dar sunt 2 tipuri , nu ai vazut niciodata pe TSS la un critical normal sa zicem ca dai 5k , iar cand prinzi si 2x e 10k asta vreau sa zic eu , pe cand un hit normal este 1-2k , mai zic odata - criticalele pe skill poti sa le improvizezi folosind anumite buffuri , pasive pe cand acel 2x nu poate fi

poate voi nu intelegeti dar double damage asta cand il faci , nu scrie nimic Critical Hit! sau ceva de genu asta , iti da doar de doua ori dmg-ul , de exemplu la un TSS normal 1500 dmg , cu 2x ai 3000 damage si fara sa scrie Critical Hit!

eu joc pe xeebra este hellbound si cred ca nu e ceva bug

pai dak joci pe xeebra e clar nu mai e nimic de comentat

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 9:27 am 
Duke

Xeebra e un server destul de bun. Doar pentru ca nu ai jucat si pentru ca este hellbound nu inseamna ca este un server prost.

KentZ0ne wrote:
Pai da normal , dar nici chiar de la 1.5k dmg normal la 2x de 10k. Dmg'ul variaza asta ii clar.

Aia da, cam exagerat. Se intelegea din postul tau ca crit mai mare de 2x nu poate fi. Am inteles acum la ce te refereai.

fosho!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 10:01 am 
Viscount

au jucat altii si mi-au zis cum e(plin de buguri) si dak vrei sa stii si eu joc pe hellbound:p deci nu ar fi o problema sa trec pe xeebra dar nu o s-o fac:p

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours