Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 29, 2007 6:38 pm 
Count

pe serverul de 7x unde joc eu skillurile sunt ca pe oficial

CDL la full HP > 1 dmg - powerul vrajii este 0

cu cata viata ai mai mult lipsa cu atat de mult damage

pe la 38% HP dai acelasi damage ca un nuke normal
un btm iti ia vreo 15% din viata asa ca nu prea poti mentine nimic mai jos de atat

kentzone > testeaza pe oficial nu pe alte servere

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 29, 2007 9:50 pm 
Vassal

Offtopic:Degeaba zici tu ca e ca pe retail. Toate serverele non-retail se bazeaza pe date (aproximari) oferite de alti jucatori de pe retail...nimic nu e exact 100%...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: re blade
PostPosted: Mon Dec 03, 2007 9:25 am 
Vagabond

Dap, multumesc mult.
Cunt de parere ca oricat ai sti, oricat ai cunoste despre un joc, un second, third opinion nu strica niciodata. Poti afla kestii noi. sau nu :P

Inainte de toate "re bro, missed you :) "

Acum, de ce va intrebam.

Eu joc acum pe un sv mic si unul mare (rate 4x primul C5, 5x al doilea IL)

Acest sv "mic" este romanesc, ne cunoastem cam toti, bem bere sambata si luni impreuna and so on. Stau pentru comunitate, este super fun.

Am avut DA, Necro, sps, sph, HE and so on...sa vad care este ideea si ce mi-ar place. Indragostit sunt de DA...exista insa ca la orice char si minusuri. Este in fct de ce vrei, stilul de joc, sv and so on. Singura clasa pe care nu am jucat-o si nici nu vreau sa o joc : BD/SWS si daggeristii.

Ok, ce vroiam eu era un char cu o mare capacitate de PVE soloing (eventual MAXIM dual cu buffer), dar care sa se descurce si la PVP....

Am ales HE in detrimentul SR si PR...sa zicem motive personale si stil de joc. Asa cum stiti insa, HE-ul in materie de soloing self buffs, la mobi de la 2x in sus...se descurca greu. La 4x este kin total.

Mi-am ales prima oara EE (deoarece SE aveam prea multi in clan si ne share-uim bufferii) insa...nu mi-a placut foarte mult. In acest moment joc dual HE cu PP. Si se descurca beton. Nu exista buffer complet, dupa cum nu exista char cmplet : este in fct de stil, scop, sv...etc.

Ce ma deranjeaza la HE este ca...se descurca solo kiar si cu dual...bineinteles, mult mai greu decat un nuker...dar compenseaza pvp, parerea mea.

intre sps/sph/necro...am ales sph, datorita stilului de joc si unor pareri personale. Si datorita faptului ca necro este oarecum nuker/summoner si este prea comun :)

Merci inca o data.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours