Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 8:40 pm 
Viscount

icarus imi potzi spune te rog frumos ce ar fi bun pentru necro?ca vad ca shtii multe...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 8:55 pm 
Count

Icarus wrote:
WaZaWanGa wrote:
pvp ? eu zic da

gloom> nuke .... doboara repede orice clasa in afara de tankeri si elf mage

nu moare asa de repede> Transfer Pain .. Vampiric Claw .. Dark Vortex

eu joc cu necro si pot sa bat 2 HE in A deodata chiar daca iau stun

Vrei sa renunti la serverul tau de cacat si sa te pui pe unul balansat? Summonul tau moare din cateva hituri. Si vrei sa zici ca sh e floare la ureche de batut nu? Ai vrea tu baiete... Daca un necro nu prinde cod sau anchor pe un dagger (aw sau pw in special) este mai mult decat terminat.

am zis eu ceva de sh ? de daggeri ?

tu vorbesti din auzite ? ca vad ca nu prea le ai cu necro ....

un dagger pana ajunge in raza de anchor ramane cu jumatate la viata ( daca necro are DC sau tallum si un som) unde mai are el timp sa omoare si summonu si pe mine am facut pvp cu toate clasele de dagger ... nu zic ca ii omor de fiecare data .. intre necro si daggerist e mai mult vb de bulan

Last edited by WaZaWanGa on Tue Jan 22, 2008 9:05 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 9:03 pm 
Count

Ravenheart wrote:
io vad de fiekre data necro in cata!!in fine...deci la B avadon....shi arma cu acumen!!apoi la A...tallum sau DC??plss explicatzi de ce una sau de ce cealalta!!multzumesc

la B mai bine sa nu faci arma nu se merita sa strici atatea materiale eu m-am descurcat cu homunk+3 pana la 70, daca faci fa Wizard's tear la +3 are m atk cat un low A

la A pentru farm e bun DC ... eu am facut lvl 78 in mos cu demonic set .. CDL power dar aveam si bufferi dupa mine

pt pvp tallum robe .. da 8% m def cu niste bijuterii de majestic +3 scoti un mdef frumos ... e f bun vs sps

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 9:45 pm 
Vassal

WaZaWanGa wrote:
un dagger pana ajunge in raza de anchor ramane cu jumatate la viata ( daca necro are DC sau tallum si un som) unde mai are el timp sa omoare si summonu si pe mine am facut pvp cu toate clasele de dagger ... nu zic ca ii omor de fiecare data .. intre necro si daggerist e mai mult vb de bulan

daca tu lasi un TH cu viatza jumate pana ajunge la tine inseamna ca ai facut pvp numai cu noobi....si nu trebuie sa iti omor sumonu ca daca mori tu el ii degeaba....un AW sau un PW ramane cu putzina viata...pt ca nici nu are multa......dar eu fac pariu ca un TH cu dex+5 nici nu iti da privilegiu sa il vezi bine pana esti mort.........Dash pana ajung langa tine si dupa un backstab.....si al doilea nu il mai vezi is convins.......si stiu ce spun pt ca am jucat si cu necro si cu TH......degeaba au AW si PW critical mai dese si mai mari......ca au viatza putzina.....la 43 CON cat are un TH nici nu se uita la criticalul de la un AW sau PW....

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 11:04 am 
Count

Stelistu wrote:
WaZaWanGa wrote:

daca tu lasi un TH cu viatza jumate pana ajunge la tine inseamna ca ai facut pvp numai cu noobi....si nu trebuie sa iti omor sumonu ca daca mori tu el ii degeaba....un AW sau un PW ramane cu putzina viata...pt ca nici nu are multa......dar eu fac pariu ca un TH cu dex+5 nici nu iti da privilegiu sa il vezi bine pana esti mort.........Dash pana ajung langa tine si dupa un backstab.....si al doilea nu il mai vezi is convins.......si stiu ce spun pt ca am jucat si cu necro si cu TH......degeaba au AW si PW critical mai dese si mai mari......ca au viatza putzina.....la 43 CON cat are un TH nici nu se uita la criticalul de la un AW sau PW....

de AW/PW vorbeam ... Icarus crede ca sunt cei mai buni daggeri vs necro...xD pentru mine TH e cel mai bun dagger si rupe necro cu tateosiane si DC

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 11:40 am 
Vassal

AW si PW is varza......un TH cu TTS si cu NM light ii "nasul magilor"

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 11:50 am 
Count

Stelistu wrote:
AW si PW is varza......un TH cu TTS si cu NM light ii "nasul magilor"

eu merg pe DC light da rezistenta la paraliza 50% si asps, p atk ca peste tot gasesti un necro sa iti dea ancora

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 7:47 pm 
Duke

WaZaWanGa wrote:
Icarus wrote:
WaZaWanGa wrote:
pvp ? eu zic da

gloom> nuke .... doboara repede orice clasa in afara de tankeri si elf mage

nu moare asa de repede> Transfer Pain .. Vampiric Claw .. Dark Vortex

eu joc cu necro si pot sa bat 2 HE in A deodata chiar daca iau stun

Vrei sa renunti la serverul tau de cacat si sa te pui pe unul balansat? Summonul tau moare din cateva hituri. Si vrei sa zici ca sh e floare la ureche de batut nu? Ai vrea tu baiete... Daca un necro nu prinde cod sau anchor pe un dagger (aw sau pw in special) este mai mult decat terminat.

am zis eu ceva de sh ? de daggeri ?

tu vorbesti din auzite ? ca vad ca nu prea le ai cu necro ....

Am spus ca paralela la necro. Sh este cea mai apropiata clasa dpdv al spell-urilor. Eu nu le am cu necro? Tu le ai?
Un cutitar pana ajunge in raza de actiune a anchor-ului are jumatate de viata? Auzi fara suparare, dar cate hituri crezi ca da un necro? Eu zic ca da unul. Ai vazut vreodata ce speed are un cutitar? In special un aw sau un pw. Eu nu cred ca ai vazut. Eu cred ca tu ai jucat cu 2 maxim 3 clase in jocul asta.
Pana ajunge la necro, cutitarul mai are jumatate de cp pentru ca necro-ul de la 600 range va incepe sa casteze anchor si curse of doom, iar cutitarul poate sa le canceleze cu trick, astfel necro-ul mai pierzand o secunda sa il reia in target. Omoara summonul din 2 lovituri, sa zicem ca ia 2 lovituri de la necro. Ce ramane? Cutitar cu full hp vs necro cu hp + cp. Din bluff si backstab deja s-a dus aproape o jumatate de hp deoarece din interlude backstab ia direct hp si de la focus death = +90% damage from behind... Apoi ce ramane? Cutitar cu full hp si necro cu jumatate de hp si full cp... Lethal strike cp down... Deadly blow inca 1/4 hp si mai urmeaza inca un hit de dat... In rastimpul asta (cateva secunde) necro-ul nu da mai mult de 4 lovituri. Daca da cam 800 dmg, asta inseamna ca un aw ar avea cprox 6k hp, ceea ce inseamna ca ramane cu aprox jumatate de hp. ASA joc eu. REALIST. Nu aberatii de-ale tale.

Nu imi vine sa cred ca a trebuit sa scriu atat pentru un prost. Intre necro si orice clasa e vorba de bulan sa ii mearga anchor sau curse of doom. Care au oricum rate irelevante de land cu epic set.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 9:16 pm 
Count

pfff pe ce server joci frate ? dinala cu gmshop npc buffer plm
eu joc de un an cu necro pe 7x si am facut zeci de dueluri cu clasele de la care pot lua bataie ... doar pentru antrenament si pe self buff si cu full buff
cele mai multe dueluri le-am facut cu un prieten din clan .. are TH la 78 DC light , maj jwl si soul separator cu critical damage .. toate duelurile le faceam fata in fata si castigam uneori chiar daca nu prindea ancora , uneori castigam si daca prindea lethal pt ca aveam transfer pain si mai aveam sansa sa dau vampiric claw
daca te bati contra unui dagger e vorba numai de bulan ..... si cum ai zis tu ca sumonu moare din 2 hit .. poate 2 skilluri ma rog .. daca daggerul ataca sumonul prima data batalia e castigata de mine , mai mult ca sigur si chestia asta poate sa o confirme oricine care joaca cu necro si are peste 78

ce ai descris tu acolo este un necro noob si un daggerist cu f mult bulan si echipament S grade pff cum sa iei doar 800 damage

nu zic ca daggeri nu sunt buni , sunt mai buni decat necro daca e sa o luam dagger vs toate clasele si necro vs toate clasele ... un dagger cu tts care stie sa joace bine bate orice mag ... cu pots de CP bate si mai multi deodata

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 24, 2008 2:52 am 
Vassal

EU nu inteleg de ce multi zic ca PW/AW is mai buni decat un TH????Voi v-ati uitat putzin la statusuri???un PW are 36 CON un AW are 32 iar TH are 43 CON .......degeaba au PW si AW skille de criticale mai mari sau mai dese........ca are cu 3k plus viata mai putzina decat un TH iar daca scazi de la un TH -3 CON si pui +3 DEX ii mai bun decat orice PW sau AW ....pt ca tot are in jur de 3k HP mai mult decat ei.....am facut pvp cu PW si AW si eu eram TH si niciodata nu am reusit sa mor........ii adevarat ca primeam criticale mai mari.....dar intotdeauna ramaneam cu 2-2,5k HP si AW si PW mureau.......eu nu va inteleg de ce aberati pe seama a 2 skile care le au diferite PW si AW.....pt ca nici o data nu o sa bata un TH .....doar daca TH ii noob...in rest nu are cum...singura sansa ca un TH sa ia bataie de la un AW sau un PW ii sa fie self buff.....ceea ce nu se prea intampla......ca astept pe http://l2atlantis.evogames.ro/news.php sa facem pvp eu is TH asa ca toti iubitorii de PW/AW sunt asteptati......my name is Kill3ru....sau daca nu ma gasiti pe asta ii dati pm la Dili....si o sa va ajut sa muriti cu PW sau AW vostru cel viteaz...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 24, 2008 3:30 am 
Count

focus death

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 24, 2008 12:10 pm 
Vassal

eu nu cred ca se simte diferenta intre un TH fara focus death si un AW cu focus death .....dar intre un TH cu 9k HP si inca 3.8k CP si un AW cu 8,3k HP+CP ii mare diferenta

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 24, 2008 1:50 pm 
Baron

unde plm ai vazut th cu 9k hp si 3.8k de cp???? Poate cu cov si btb
da ce dracu e gladiator wa? vai de plm ce mai debitati
SI cine tea invatat pe tine ca diferenta de hp face totul? hp-ul e facut ca sa dispara sa scada repede... vrei sa stii de ce AW e mai bun ca Th de la 78 in sus?
HEx freezing strike sting bleed sunt kestii ajutatoare la skilele lui de dmg
stii cat ia stingul, bleedul sau f.strike? intre 400 si 1200, iar bleed ia direct hp ... celelalte 2 afecteaza cp daca mai are ..daca nu .. hp...

AOleuuu .. wa stelistul mam uitat si eu pe ce server joci ... era o vb daca taceai filozof ramaneai ... server de 400X mai dute in plm ca esti nub vii si faci aici teoria chibritului de pe servere pline de buguri si cu gm shop focus death face diferenta dar esti prea nub sa stii ce skile au alte rase

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 25, 2008 1:52 am 
Vassal

ba noobule....acuma joc acolo pt ca nu am server deocamdata si nu mai am timp de oficial......dar am jucat cu TH pe oficial 2 luni ......TH lvl 79 de la un prieten pe teon........si am vazut ce poate un TH.......eu stiu ca HP nu conteaza asa mult dar tu se pare ca nu gandesti cat dureaza ca sa casteze HEX,bleed si sting si freezy.....in timpul pana un AW casteaza toate astea eu am timp si de o tzigara.....daca nu gandesti putzin si nu ai incercat AW vs TH full buff/self buff pe oficial atunci taci din gura si stai in plm in banca ta......... incearca sa vezi cat timp dureaza sa dai toate cele 4 skile aminintite de tine ......si sa vezi cate backstab si deadly blow iti da un TH......gandeste inainte sa spui ceva si dupa deschide gura.....nu vb numai prostii.......si sa sti ca am jucat cu toate cele 3 clase de daggeri....AW o fost chiar primu meu dagger si l-am jucat pe supreme pana la lvl 78........adevarat ca nu am jucat prea mult cu PW doar cam 2 luni pe 15x dar nu mi-a placut.....degeaba au si PW si AW criticale mari ca daca un TH prinde lethal AW si PW raman cu 1k viata cel mult....cel putzin asa s-a intamplat pe oficial ......am dat lethal la AW si o ramas cu 800 si ceva HP HP full si cand o dat el lethal la mine am ramas cu 3k si ceva HP ...asa ca taci in plm si joaca in continuare AW tau care tzio zis un prieten de-al tau ca ii cel mai bun dagger si tu de noob ce esti l-ai crezut

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 25, 2008 8:49 am 
Baron

Stelistu wrote:
ba noobule....eu stiu ca HP nu conteaza asa mult cat dureaza ca sa casteze HEX,bleed si sting si freezy.....in timpul pana un AW casteaza toate astea eu am timp si de o tzigara.....asa ca taci in plm si joaca in continuare AW tau care tzio zis un prieten de-al tau ca ii cel mai bun dagger si tu de noob ce esti l-ai crezut

lol?
cat dureaza bah sa casteze hex?
apropo sting si bleed nu se casteaza e skil sting da si dmg si e si psihical, bah nene PRO,
Cu AW joc de vreo 4 ani..stiu ce poate si ce nu..
In oly th si-o ia de nu se vede de la aw... de la 76 in sus th e muci in fasole ca si tine
SI pana ajungi tu la mine cu th tau mai am si trick si confusion sar putea sa am timp intre astea 2 sa fumez o tigara... poate nu stii ca focus death si mortal strike face diferenta intre cei 2

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours