Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: all contra Th why?
PostPosted: Thu May 01, 2008 10:08 pm 
Vagabond

am citit toate topicurile deschise s totzi suntetzi impotriva la th ... ca e cel mai prost dintre daggeri , cand ajunge la 78 .Dar nimeni nu a pomenit de Silence care il primesti la 78 ... care ii da target away.. celui ce te atak.
Eu merg pe th

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 8:22 am 
Viscount

silence :-??

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 3:25 pm 
Vagabond

mirage nu silence scuzatima se intampla s la case mai mari

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 5:45 pm 
Viscount

shi ce-i cu mirage?th nu are hex,blinding blow.....deci....varza:))

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 6:11 pm 
Count

Ravenheart wrote:
shi ce-i cu mirage?th nu are hex,blinding blow.....deci....varza:))

habar nu ai ce face mirage

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 6:37 pm 
Viscount

Eu zic ca TH e cel mai bun dintre cutitari :) nu numai din cauza mirageului ci si din cauza CONului foarte misto pentru ca ai ce scadea din el pt dex dyes :P are land-rate foarte bun, are DASH care te ajuta foarte mult in pvp, si e aproape invulnerabil daca ai experienta cu el :wink:

LOL

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 7:12 pm 
Vassal

Eu sincer am hellknight de 79 si dageristi sunt pentru mine niste playeri cu bete in mana nu arme da oricum votez cu th-u datorita dashului,fake death,stealth,si critical blow.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 8:52 pm 
Vassal

grigorebogdan wrote:
Eu sincer am hellknight de 79 si dageristi sunt pentru mine niste playeri cu bete in mana nu arme da oricum votez cu th-u datorita dashului,fake death,stealth,si critical blow.

Loool - fi serios omu, te da un dagger jos de nu vezi bine. Poate nu ai probleme cu arcasii dar cu daggeri e complet alta treaba.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat May 03, 2008 7:01 am 
Viscount

aditzu wrote:
Eu zic ca TH e cel mai bun dintre cutitari :) nu numai din cauza mirageului ci si din cauza CONului foarte misto pentru ca ai ce scadea din el pt dex dyes :P are land-rate foarte bun, are DASH care te ajuta foarte mult in pvp, si e aproape invulnerabil daca ai experienta cu el :wink:
bai frate...shi ce dak ai ce scadea pentru a pune dex?ai doar 30 dex la el deci cashtigu nu e foarte mare....in schimb elfii shi dark elfii....cu dexu 34 respectiv 35,pfoai de mn....dar de fapt nici nu are rost sa ne certam...fiekre joaca cu ce-i place!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat May 03, 2008 11:10 am 
Viscount

Krizza wrote:
grigorebogdan wrote:

Loool - fi serios omu, te da un dagger jos de nu vezi bine. Poate nu ai probleme cu arcasii dar cu daggeri e complet alta treaba.

fii tu serios orice tanker poate bate un dagger fara probleme mai ales pe th care are blow land rate ceva mai mic dekt aw si pw

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat May 03, 2008 12:45 pm 
Vagabond

Singura sansa pe care o are orice dagger importriva la tank e sa ii prinda lethala pe skil.Altfel nimeni nu castiga daca pvp nu are loc in arena/coly...pur si simplu pt ca daggerul nu sta sa se bata cu tankul...da skill fuge&repeat pana nu mai are mana...pe urma fuge :D . In arena/coly tankul castiga in 98% din cazuri pt ca lethala care te lasa cu 1hp prinde ff rar...cealalta care te lasa fara cp nu te ajuta prea mult impotriva unui tank de lvl mare;orice rasa ar fi el.
On topic:Cel bai bun cutzitar e ala cu care stii tu sa joci mai bine.Am vazut pvp intre th lvl 77 contra aw 79 full epic.A castigat th pt ca i`a prins o lethala.Daca itzi place th si invetzi sa il folosesti la potentzial maxim(+un gram de noroc) nu o sa te faci de rusine in nici un pvp.
Cea ce am vazut ca multa lume nu tzine cont e ca un cutzitar face parte din categoria caracterelor care se bazeaza fff mult pe factorul "DACA"(daca prin lethala;daca prin crit pe skil;daca ii prin bluff;daca ii prind trick...etc)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat May 03, 2008 4:17 pm 
Vagabond

TH-ul are rata la speciale mai scazuta, dar compenseaza CON-ul mai mare fatza de aw,pw. Bliding blow are dmg mic pe langa lethal strike sau celelalte, mai mult este pentru fuga, iar la TH ai dash, oricum...sa te convingi singur care e diferentza intre TH si PW sau TH si AW intra la skills compare, restu'...in joc.....depinde si de noroc xD

off: singurul cutitar care poate bate un tank la pvp este AW sau PW-ul, asta pentru ca are rata mare la speciale.... dar oricum, si asa nu cred ca-l poti bate la pvp :\

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sat May 03, 2008 6:25 pm 
Viscount

pentru oricine vrea sa se apuce de jucat cu vreun dagger recomand TH. pentru inceput e destul de simplu si in plus prinzi repede. AW si PW presupun deja magic skills, alte chestii mai complicate putin. THu poate fi considerat f bun si datorita simplitatii lui in a folosi skilluri. nu se complica prea tare si de acea consider ca poti deveni mult mai usor un as cu tH decat AW.

Sincer, mie nu imi place deloc TH dar trebuie sa recunosc k e pe pielea lui :D

"take the REDPILL and I'll show U how deep the rabbit hole goes."

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 2:04 am 
Count

th-ul e luat de la 78 de aw si pw pt ca au focus death iar th are focus chance si focus death > focus chance.plus ca th are cel mai mic landrate.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 11:19 am 
Viscount

Azza wrote:
Singura sansa pe care o are orice dagger importriva la tank e sa ii prinda lethala pe skil.Altfel nimeni nu castiga daca pvp nu are loc in arena/coly...pur si simplu pt ca daggerul nu sta sa se bata cu tankul...da skill fuge&repeat pana nu mai are mana...pe urma fuge :D . In arena/coly tankul castiga in 98% din cazuri pt ca lethala care te lasa cu 1hp prinde ff rar...cealalta care te lasa fara cp nu te ajuta prea mult impotriva unui tank de lvl mare;orice rasa ar fi el.
On topic:Cel bai bun cutzitar e ala cu care stii tu sa joci mai bine.Am vazut pvp intre th lvl 77 contra aw 79 full epic.A castigat th pt ca i`a prins o lethala.Daca itzi place th si invetzi sa il folosesti la potentzial maxim(+un gram de noroc) nu o sa te faci de rusine in nici un pvp.
Cea ce am vazut ca multa lume nu tzine cont e ca un cutzitar face parte din categoria caracterelor care se bazeaza fff mult pe factorul "DACA"(daca prin lethala;daca prin crit pe skil;daca ii prin bluff;daca ii prind trick...etc)

tankeru poate sa castige si in spatiu liber deoarede ii poate da shackle/arrest/stun/entangle/hamstring/freezing

ON YESTERDAY I WAS ON MAH ABYSS WALKER WHEN FCKING TH WITH KRIS (LOL B GRADE)WAS RUNNING NEAR ME(IM LVL 43)SO I KILLED ON NOOB DESTRO,THIS TH WANNABE RUNS TO ME,TRYS TO KILL ME,AND DIED HAHAHA NOONE CAN FCKING BEAT AN AW

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 2 hours