Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΝΕΟΥ L2Server.
PostPosted: Mon Apr 09, 2012 5:17 pm 
Vassal

Καλησπέρα παιδιά, όπως λέει και το τοπικ σκεφτομαι πολύ σοβαρά να φτιαξω ένα international αλλά ταυτόχρονα και ελληνικό server. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω L2DC αρχεία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα τα καταφέρω μόνος μου. Ούτε στον τομέα της διαφήμισης αλλά ούτε και στο developing/web-developing. Γι'αυτό λοιπόν ψάχνω άτομα ικανά για να με βοηθήσουν και να με στηρίξουν στο σέρβερ αυτό. Ακόμα και το οικονομικό είναι επίσης ένα τεραστιο πρόβλημα. 'Oπως και να έχει λοιπόν, τα rates θα κυμένονται απο 10x- 15x και θα προσπαθήσω πριν το live να φτιάξω μια πολύ σταθερή οικονομία, βασισμένη στο κραφτινγκ/φαρμινγκ με αξία στο συνάλλαγμα (adenas) και ένα πολύ φιλικό περιβάλλον που παράλληλα θα προάγει και τα pvps. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει ή να συνεισφέρει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω PM στο φόρουμ ή να μου στείλει ένα mail στο
Code:
 pantelis.fanourgakis@g m a i l . c o m

'η στο facebook sto
Code:
w w w .  f a c e b o o k . c o m   /CrimeCrew

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΝΕΟΥ L2Server.
PostPosted: Mon Apr 09, 2012 6:15 pm 
Elder

file den tha sou protina na ftiaxis kenourgio server epidi tha xasis to xrono sou kai ta lefta sou. Oi logoi pou to leo afto einai epidi to lineage 2 einai ena poli palio paixnidi, o kosmos tou mionete kathe mera, kai tora mporis na peksis dorean ston official. Den vlepo kapio logo giati na mpi kapios sto server sou otan tha iparxoun alloi tosoi kai me official arxia

O server DEX ixe mia poli kali idea gia na pari kosmo kai apofasise na anixi IL low rate. Einai kai eki pou pezo. O dex omos exi xronia pou einai sto sport kai xeroune ti kanoune.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΝΕΟΥ L2Server.
PostPosted: Mon Apr 09, 2012 6:39 pm 
Vassal

Τιθεται θέμα νοσταλγίας και αναμνήσεων, δε θέλω να το παίξω δραματικός αλλά αυτό που βλέπω είναι ένα casual project, που θα τραβήξει έλληνες και ξένους. Δεν πάω για αρπαχτή. Ωστόσο τώρα το να γυρίσω πίσω στους IL όπως λες δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω όπως το κοιτάζω απο πλευράς concept και χρόνου. Τέλος πάντων, εαν όντως δω πως οι πόροι δεν το σηκώνουν, σίγουρα δε θα βάλω ένα χιλιάρικο απο την τσέπη μου, αλλά ο χρόνος που θα καταναλώσω πάνω στο project, σίγουρα για μένα χαμένος δε θα είναι.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours