Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Λιγή Βοηθεια Ρε Παιδια (craft)
PostPosted: Fri Apr 29, 2011 12:19 am 
Vagabond

Γεια σε Ολους ειμαι player και εγω αλλα βαρεθηκα τους "FAIL" pvp servers και αποφασισα να ξεκινησω εναν Low ή Μιd rate server και επειδη οπως σας ειπα δεν ξερω παρα πολλα. Και για αυτο πηρα την αποφαση να κανω ενα POST σε αυτο το forum μιπως μπορειτε να με help π.χ σε ποιες areas craftaro και τι ακριβος κανω μολις παρω τα metarials και γενικα καποια βασικα πραγματα που μπορειτε να μου πειτε ετσι ωστε να βοηθηθω. Ευχαριστω για την ωρα σας.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Λιγή Βοηθεια Ρε Παιδια (craft)
PostPosted: Fri Apr 29, 2011 12:30 pm 
Heir

Γεια σου φιλε. για μερικα materials μπορεις να βρεις την αναλογη recipe με spoil απο συγκεκριμενα mobs
χρειαζεσαι δηλαδη spoiler--> dwarven fighter -->scavenger--> bounty hunter, αυτα ειναι τα classes tou spoiler.εδω μπορεις να βρεις τα παντα στο pmfun εννοω,οπως απο ποιο mob πεφτει η recipe που θελεις και αλλα τετοια. Μιας και μιλησες ομως για craft ας σε πω κι εγω οτι ξερω γι αυτο.

Για να craftareis οτιδηποτε χρειαζεσαι εναν crafter ( [ νάνο δηλαδη] οπως και ο spoiler ειναι νάνος ) .
οταν εχεις spoilarei oles τις recipes τις μεταφερεις στο crafter σου και τις registrαρεις στο βιβλιο του.
αυτο γινεται κανοντας διπλο κλικ πανω στη recipe. μετα πατας dwarven craft, ειναι 1 skill του crafter
δηλαδη.θα δεις μετα οταν ανοιξεις το dwarven craft, ολες τις recipes που εχει μαθει ο νανος σου.κανοντας διπλο κλικ σε μια recipe ας πουμε στη recipe braided hemp, βλεπεις τα materials που χρειαζεσαι για να craftareis 1 braided hemp. αυτο μπορεις να το κανεις πατωντας ενα κουμπι που γραφει " create " αν εχεις ολα τα materials που χρειαζονται πατας create και ετσι craftareis.

αν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο, γραψε εδω.δε μου ερχεται τιποτα αλλο να γραψω τωρα. ελπιζω να ξερεις να ψαχνεις στο google. ας πουμε οτι παιζεις μαγο και φτανεις 76 lvl και θες να crafareis arcana mace. πρεπει να βρεις μια recipe arcana mace 60% και τη registrαρεις στο crafter. πας dwarven craft μετα και πατας πανω στη recipe arcana mace 60% 2 φορες. τωρα μπορεις να δεις ολα τα materials που χρειαζεσαι για να προσπαθησεις να craftareis 1 φορα arcana mace.αν παλι θες πρωτα να craftareis arcana mace και μετα να φτιαξεις τον μαγο σου,δηλαδη θες να μαζεψεις ολα τα υλικα και να το φτιαξεις πατας sto google " arcana mace 60% recipe " και βλεπεις τι χρειαζεσαι.αν γραψεις αυτο στο google πολυ πιθανο να σε βγαλει πρωτο αποτελεσμα σε ενα σάιτ που λεγεται dropandspoil
καπως ετσι, πατα εκει και δες.

Σορρυ για το μακροσκελες μυνημα αλλα πιστευω αυτα που ειπα τα ειπα πολυ αναλυτικα.

οποιαδηποτε απορια κι αν εχεις γραψε εδω ( περι crafting )

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Λιγή Βοηθεια Ρε Παιδια (craft)
PostPosted: Fri Apr 29, 2011 9:21 pm 
Vagabond

Σε Ευχαριστω φιλε μου !

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours