Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 4:49 pm 
Heir

allkas wrote:
re megale kata proton to onoma einai allkas ok ba8e na grafeis :P deytron mi se niazei ti leo sta ala meli tou pmfun ok einai na akouo mlk kai na min trelenome

Afto oute kan to sxoliazo...
Kai 2on an eine mlkas opios eine kenourgios sto L2 k rotaei kati,tote ti na po...
Synxoresemas master Yoda... :roll:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 4:50 pm 
Viscount

allkas wrote:
re megale kata proton to onoma einai allkas ok ba8e na grafeis :P deytron mi se niazei ti leo sta ala meli tou pmfun ok einai na akouo mlk kai na min trelenome

Ok ok....

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 4:50 pm 
Duke

Dickinson wrote:
allkas wrote:

Afto oute kan to sxoliazo...
Kai 2on an eine mlkas opios eine kenourgios sto L2 k rotaei kati,tote ti na po...
Synxoresemas master Yoda... :roll:

auto htan to koryfaio....

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 6:41 pm 
Count

allkas wrote:

Akou poios milaei gia grapsimo.Thes na s thimisw merika apo ta margaritaria sou?Ektws apo afto pou exei to sigekrimeno post

allkas wrote:
E BIG MAN AKOUS MPIKA STO SIT KAI DEN XERO TI KANO ELEOS GT EINAI TO SIT www.l2shadow.ucoz.org

Pes mou se parakalw.To sit to kathomai ennoeis?gt to site grafete alliws.

allkas wrote:
analoga lvl stw 40 1 homu acoumen stw 52 1 valhala acoumen stw 61 1 som acoumen episis kai stw 76 1 arcana acoumen analoga kai tn server

Oraia to grafeis to acumen.

allkas wrote:
An 3eris na pezis o overlord dn exi casting speed opote mia ine i lisi ta leftw to potw kai to avanton

Egw dn bgazw noima...eseis?

allkas wrote:
Re zow 8es kai BD apo ta 61 kai meta a3izi vodi pou perni fure 3eris kai apo BD vlima

Ti le re paidi mou....perneis fyre sta 61?popo...

allkas wrote:
Gia mena o kaliteros ine o adventure me polu +++ armor gamai manoules 1 plaf kai 2 skills QQ image enw tous archer 4 me 5hit8a ine mlk ti na klasoun oi alu CHAR mporstw stwn Trelodagger.......

Auti einai mia apo tis megales epitixies sou...hattrick ekanes....plaf+alu+mprostw

allkas wrote:
ti den einai apla xulo kaneis buffs kai pas kai xoneis alous gia na mazeceis kanena andena

mazeceis kai andena.....pragmatika aksizei dld

allkas wrote:
re pedia eleos ego pezo ena server x80 kai pigame 4 atoma 3 necro kai enas sagitarius na to rixoume kai to ri3ame fisika ta ixame ola s crate kai +21 :P kai otan to ri3ame mas peta3e mlk pedia gia valakas otan pao ekei den einai ekei o valakas ti kano gia na er8ei ?

ta eixate ola s crate?Eksigise mas episis ti grafeis(an ta katalaveneis...pou anfivalw)

Auta loipon dn einai oute oi mises apo tis mlkies pou egrapses.Koita ton eautouli sou kai meta mila gia tous allous.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 8:36 pm 
Vassal

ego koitaxa ton neauto mou kai den ida kamia diafora apo xtes . a kai kati alo ma8e na taponis gt i ali apo so blepo se bazoun tapes sto kolaraki sou ka8e mera :twisted:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 8:40 pm 
Count

Egw dn exw provlima na apodexomai oti exw lathos zwaki.Otan omws exw dikio to ipostirizw me epixirimata gt eimai orimos anthrwpos.Dn eimai 10 xronwn na brizw.An akouseis ta paidakia sta parka auto kanoun....oxi re mlk egw exw dikio...sks gamw tin poutana sou...kopse re karagiozi klp klp.Ante loipon stin paidiki xara kai parata to pc.se xalaei.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours