Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Идеи ???
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 11:32 pm 
Vassal

Значи ,ситуацията е следната :
Имам герой във Носталгията 50 левел , Елементал Съмонер , обаче спрях да играя известно време и сега като ги гледам всички са много оядени , както и повечето бг-та ....Иска ми се да почна друг бавен сървър , обаче не ми се изоставя носталгията ...Идеи какво да правя ??? :( :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Идеи ???
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 11:41 pm 
Vassal

ela pri mene :P http://l2.divinity.ro :P mislq da si napraq edin clan i da napulnim servera otnovo :P ti reshavash

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Jun 12, 2012 6:03 am 
Viscount

Това че някои са по-оядени е по-добре, таман ще има повече и по-евтини итеми, които ще можеш да си купиш. :)
Според мен си харесай един сървър и си цъкай там. Ако ти писне, значи ти е писнало и от играта, съотвено по-добре я спри. Ако ли не - това е въпрос на пристрастяване. :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Jun 12, 2012 2:31 pm 
Heir

Пич защо ти е да сменяш сървъра като пак на лоу рейт ще се пускаш. Пишеш че не си играл доста време и другите са напред вече. Ами как искаш да ги стигнеш като не играеш редовно. На лоу рейта тва му е истината- редовно цъкъне. Аз си играя соло - без клан , дигам си се бавно без да бързам и си правя кефа. Три соул сепаратора ми дропнаха фулл дроп във Варка до сега , и още 5-6 фулл итема от дроп пак от там Днес си купих Ред 13 за Арканата,и всичко това е без да си давам зор. Моя съвет е да си играеш носталгията,бухай си колко ти е кеф , но редовно и не се коси за нищо- Тва е само игра и ние я играем за удоволствие

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 9:15 pm 
Vassal

Arturo wrote:
Пич защо ти е да сменяш сървъра като пак на лоу рейт ще се пускаш. Пишеш че не си играл доста време и другите са напред вече. Ами как искаш да ги стигнеш като не играеш редовно. На лоу рейта тва му е истината- редовно цъкъне. Аз си играя соло - без клан , дигам си се бавно без да бързам и си правя кефа. Три соул сепаратора ми дропнаха фулл дроп във Варка до сега , и още 5-6 фулл итема от дроп пак от там Днес си купих Ред 13 за Арканата,и всичко това е без да си давам зор. Моя съвет е да си играеш носталгията,бухай си колко ти е кеф , но редовно и не се коси за нищо- Тва е само игра и ние я играем за удоволствие

+1 за поста, много точно и ясно казано!
Респект!

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours