Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Atribbute - vuprosi za wep i armor PLS HELP ME det se vika :
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 9:34 am 
Vagabond

Edinstveniq mi problem vuv Freya serverite e 4e ne moga da razbera kakvo se promenq ako na bowa me si sloja FIRE ili puk EARTH ( p.s GS sum) . Taka izpolzvam taktikata da si sloja earth stoto monsterite za dfarmene sa ressist earth i po logikata koi ste si sloji earth nali nqq prai dmg . Zasega se spravqm mn dobre v servera imam si4ko na max podhodqshtite bufove i tn. Taka oba4e mi vlezna 1vs1 1 drug GS koito mi pravi po 4.6k crit na strela popitah go imash li castle(castle dava bonusi str ili dex awe podsilva geroq) i toi kaza da no ne e tova pri4inata zaradi koqto ti pravq tolkova DMG . Ebah mu maiakta koq e togava.Imam 10200+ p atack bez combat aura i dead eye imam 1 dye za DEX i 1 za STR (razbira se -CON).Chival sum 4e divine atack na wepa daval PVP p atck ma sq taka li e ne e li taka a sushto i 4e dark atrib pozvolq na bowa da si vuzstanovqva HP na CRIT. Ta vuprosa mi e nqkoi znae li sto mi pavqt tolkova DMG i ako moje nqkoi da kaje koi atrib na wepa kakvo dava (aug mi e pass p atack) 10x Mnogo ste sum blagodaren ako nqkoi mi obqsni naistina tursih mnogo no prosto o4ite mi okapaha i reshih da pisha tuk

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Atribbute - vuprosi za wep i armor PLS HELP ME det se vi
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 7:43 pm 
Forum Troll

dead eye,atribut na wepa (ako nqmash visok resist na armora...),pvp patk augment,kamaelski buffove,cat buff i kakvo li oshte ne

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Atribbute - vuprosi za wep i armor PLS HELP ME det se vi
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 9:56 pm 
Viscount

baium/AQ/counter critical

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours