Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Pak se sabirame - 10x server Gracia Epilogue - 700-800
PostPosted: Wed Jun 23, 2010 6:25 pm 
Knight

Здравейте всички !
С повечето от вас се знаем , а с някои не чак толкова добре .Искам първо да отправя благодарности на хората които ще отделят 5 минути и ще прочетат това което имам да кажа . Искам също така да помоля хората на които не им допадат моите думи , сървъра или имат да казват "хейтерски" работи както ги наричат , моля ви запазете си ги - надявам се темата да е чиста и наистина този път да свърши работа !
Сега да се върнем на темата , а именно :
Събираме се отново старите приятели от фринтеза и Л2 Драконис за да си сформираме един клан на испанския сървър Ревендж Есенс (Revenge Essence) !Инфото което мога да дам за съвръра е следното : има страхотни евенти с всякакви награди както следва - евента с тиквите , евента с медалите от където може да се вземе дори соул кристал 12 , евент с сърца от където падат страхотни награди от D до S граде (като аз например имам ТТС еаринг )!
Относно онлайн играчите и икономиката - да има ги като за нов сървър (на 30 дена няма и толкова) сървъра е с от 400 онлайн (сутрин) до кум 1000 вечер като са предимно испанско говорящи , но се намират и доста сговорчиви хора ,разбиращи английски!Има скромен , но добър пазар ... на око винаги има доло горе към 50 човека седящи в гиран , може би и повече като се продават и купуват всякакви работи .Сървърът е стабилен - не лагва , има капацитет до 1500 души подръжка , като са 3 съвъра на самата компания и мисля ,че дори и да е на 1500 души сервера пак няма да е без лаг защото е с много добра машина !
Минусите на сървъра са , че 4-те нпц-та с евентите в играта са написани на испански и че форумът е предимно испански , но това ако ви харесва всичко останало мисля ,че се преживява.
Та пропуснах - сървъра е 10х рейтове с 5х куест итем дроп.
-----
Относно клана :
Ами някои ни познават като NewWorldOrder от Фринтеза , други като ScarSymmetry от Драконис , където държахме Аден Гиран и Руне заедно с алито и нямаше кои да ни каже гък!
Сабираме се отново в намален състав , но бавно и славно се разрастваме ! Започваме на сървъра днес , като при нужда ще подновим сайта си , вентрилото или тс ще видим и т.н.!Клана ни ще бъде ориентиран към Мейдж тип , за да се облечем и развием по бързо.Обличането става по избор на играча - заедно или с клана като постоянно има джуджета които вадят матеряли и т.н. и този път това просто няма как да не се получи при доброжелание на всички !Искам да поканя който желае , има време за разпускане или просто му се е доиграло да се присъедини към нас за да сритаме малко испански задници !Искам да подчертая ,че почваме сървъра за лятото ( не планираме да го напускаме , но просто искаме лятото да си правим кефа на макс , през жегата докато не можем да правим друго)!
http://www.revengeessence.com/ - главен сайт
http://www.revengeessence.com/informacion.php - инфо за съвратите
Опцията за английски сайт е горе в дясно едно малко флагче !
Връзка с мен - craft1000 skype
Ако съм изтървал нещо - питайте ! Още веднъж отправям апел към всички недоброжелатели - пазете темата чиста - няма нужда да се караме за глупости :)
благодаря ви и ви очакваме :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours