Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Nabirame igra4i za DN sub-stack server.
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 8:55 pm 
Elder

Zna4i , tursim hora s opit ne samo v l2-to no i v substacka (ne ni se zanimava s noobi sorry ako sum obidil nqkoi) , nai-dobre 6te e ako sa grupa ot predi6en server ili priqteli ...
Kakva e pri4inata da pi6a v pmfun a ne v foruma na server ( btw eto go i nego http://dragon-community.net/ server e 9x ),pri4inata e mnogo prosta az i moite priteli ne iskame da se zanimavame s 4ujdenci taka da se izrazq ... Ne iskame da se pravi zerg ili clan v koito da ne moje da se pomaga ili da se subira itemi questi ili kakvoto i da e za vsi4ki ... Seki igral na golqm ili ne 4ak tolkova golqm server znae 4e zerga e sredstvoto za pobeda e to4no tuk se namisame nie . Az i moite priqteli sme igrali mnogo server ot mnogo dulgo vreme 6e iznenadame vsi4ki no nie ne smqtame 4e tova e taka i prosto iskame da go dokajeme , zatova ne sme napravili forumi i t.n. kadeto da priemame nqkoi polqk , romunec ili italiqnec koito da e + kum na6iq zerg .
Znam 4e imate mnogo vuprosi ne se pritesnqvaite da pitate mislq 4e 6te otgovorq na vsi4ki s konsultiran otgovor . Moje da mi pi6ete i na li4no np.

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours