Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 5:51 pm 
Knight

преди грация най- добре беше +CON +DEX -STR играех с -13 STR и много врагове плачеха, но от както е грация всичко се обърна и вече може би е добре да се слага само +CON а до колкото тва със скилл крита преди време като питах от къде го знаят тва нито 1 ламер неможа да ми каже масовият отговор беше "чух го от някъде" а аз със -13 STR на всеки 10 скила 3-4 ми бяха крит

mana pots are like healing pots [/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 6:55 pm 
Vagabond

No Connection wrote:
преди грация най- добре беше +CON +DEX -STR играех с -13 STR и много врагове плачеха, но от както е грация всичко се обърна и вече може би е добре да се слага само +CON а до колкото тва със скилл крита преди време като питах от къде го знаят тва нито 1 ламер неможа да ми каже масовият отговор беше "чух го от някъде" а аз със -13 STR на всеки 10 скила 3-4 ми бяха крит

Значи прав си че не е мн сигорно тва за СТР и аз не му отдавам много внимание,но да свалиш толкова СТР си е подигравка с герой,иначе евала за съвета,+ЦОН ..... аз лично предпочитам да не местя боички,гладиатора изглежда достатачно балансиран,бая ЦОН И СТР :) Все пак всеки си има начин и стратегия за игра,както и стил:)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 7:14 pm 
Viscount

No Connection wrote:

Pro4etete l2 forumi kvo se pi6e,proverete , svirete.... kak podqvolite si sm1knal 13 str???? - 9 ot symboli max -3 ot set max kak gi izkara -13 aide mislete malko... (veroqtno si smakval bez da ka4va6... )

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 8:57 pm 
Vassal

Pro4etete l2 forumi kvo se pi6e,proverete , svirete.... kak podqvolite si sm1knal 13 str???? - 9 ot symboli max -3 ot set max kak gi izkara -13 aide mislete malko... (veroqtno si smakval bez da ka4va6... )[/quote]

Проверяването и сверяването не става във форумите {OWNED}
А до тва че нещо си го писало в някви форуми не значи че е абсолютно вярно,но има и неща който и аз за 1ви път прочетох; Като Augment на Armora даже има и Screen,макар че докат не го проверя Ingamee не вярвам напълно :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 13, 2009 12:31 am 
Marquis

:lol:

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 13, 2009 9:26 am 
Viscount

nikeca wrote:
Pro4etete l2 forumi kvo se pi6e,proverete , svirete.... kak podqvolite si sm1knal 13 str???? - 9 ot symboli max -3 ot set max kak gi izkara -13 aide mislete malko... (veroqtno si smakval bez da ka4va6... )

halcyon wrote:
Проверяването и сверяването не става във форумите {OWNED}
А до тва че нещо си го писало в някви форуми не значи че е абсолютно вярно,но има и неща който и аз за 1ви път прочетох; Като Augment на Armora даже има и Screen,макар че докат не го проверя Ingamee не вярвам напълно :)

kade vidq da sam pisal da proverqva6 v forumi? Kazah da pro4ete6 vav forumite... Testvai v igrata... , no ne v java razbira se...

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 3:46 pm 
Knight

Quote:
kak podqvolite si sm1knal 13 str???? - 9 ot symboli max

всъщност лимит имаш само за увеличение и той е +5, а за смъкване няма лимит и този стил на гладито ми пасваше перфектно и нямаше разлика в демиджа който правех със скил без да съм барал героя и след като го промених все пак на ПВП ползвам само скилове СТР за обикновени удари не ми трябваше. Ако почна на сървър на който се играе на по-стара версия от грация пак бих сложил същите символи като кача лвл. Цаката на гладито е да му сложиш колкото може повече HP & CP глупости като атак спеед не са чак толкова важни и много се смея като видя някой че се гордее че си е сложил "ТОП А" дуал на+4 който му дава там 6 или 7% атак спеед :)

mana pots are like healing pots [/quote]

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours