Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Re: Български Клан на Lineage2.EU
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 9:29 pm 
Vassal

Мога да кажа само ЛОЛ.
Това без съмнение беше една твърде поучителна и интересна история която с интерес изчетох! :)
Нека сега и аз да се изкажа,като обаче аз твърдо заставам зад него!
За съжаление аз имам противоположно на твоето мнение за гатлар и още го имам защото той е един голям лидер,с много ценни качества ,който ме е научил на много в играта!
Както всеки човек, и той правеше грешки,за които някои го наказваха и то яко.
Много хора го мислеха за човек-егоист,какъвто той не е(поне според мен).
Друг е въпроса,че той се влияеше от други хора които няма да визирам,от уважение към това което бяхме.Тези хора му даваха грешни съвети,цедяха го за "играчки"и те всъщност бяха истинските егоисти,немислещи за доброто на клана а само и единствено за себе си.За жалост много от горепосочените имаха права с които злоупотребяваха.. Аз като привърженик на отборната игра,разбира се ,че ги отричах тези им постъпки,но не смеех да се бъркам в делата му,все пак той беше лидера а пък и кой бях аз,че да му се бъркам?..
Гатлар притежаваше качества да бъде клан лидер и без да се влияя от "миналото му", заявявам ,че той беше един от най-достойните хора на сървъра(като имаме в предвид какъв товар имаше на раменете).
Той разбира се беше и пристрастен и тъпчеше,с айтеми всеки който му ближе задника,НО ПАК ПОВТАРЯМ това беше негова слабост а не лошо качество!
Много хора от бившия клан ще ме оплюят след този пост,но аз съм искрен и смело го заявявам без да ме интересува от нищо!
Има и много играчи,които разбира се не са лоши,без да изброявам имена,за да не ми се обиди някой.
Дано той никога не прочете този пост,но дори и да го прочете да знае,че не е лош а напротив, човека просто имаше лоши хора до себе си,които го дърпаха надолу. :)
Аз имам респект от него и се надявам да играем един ден пак заедно.
Във клипа ти, ясно е показано как "лошите хора" си го получават(изключвам гатлар)

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 9:30 pm 
Viscount

tarsq party/cp ES 48 lvl sam v momenta pm zadkiel
ps:
sly4ajno nqkoj da znae kade ima grypi monsteri za masovo uni6tojavane na toya lvl na god

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Fri Dec 16, 2011 2:12 pm 
Viscount

BGFoReVeR_rado wrote:
Във клипа ти, ясно е показано как "лошите хора" си го получават(изключвам гатлар)

клипа не е мой.

Бил съм на 6-7 сериозни сървъри, бил съм в много БГ кланове или поне знам как са стояли нещата в тях. Gatlar само развали името на тоя клан, Краси (Diablo) го знам от 6 години това беше единствения път той да напусне клан. Много интересно е, че тоя клан съществува и ти си играл в него само защото Краси беше в сесия точно когато пуснаха сървъра и около 20 човека го чакахме да направи клан, но той нямаше време и каза да влезем при Gatlar.

За периода в който бях при Gatlar над 200БГта имнаха през клана, доста видяха какво е трагично положението, ако не бяха 4-5 човека които горе-доло правеха нещо за клана (не Gatlar) за 1 месец щеше да изчезне. Знам го Gatlar от когато беше 40 лвл на първия си герой. После като му влезнах в клана 2-3ма, аз и Diablo му превеждахме когато трябваше да говори с лидерите на чуждите кланове, знам всичко кое как вървеше.
А иначе в началото клана доста добре тръгна - 3ма човека всеки ден взимаха 60% от матса от манора, други фармеха за рецепти, други правеха questi бумкахме всички рецепти в 1 джуджак, всичко се слагаше в клан касата. И всичко вървеше добре докато не се явиха едни мазни пендели и Gatlar спря да слуша хората които мислеха за клана и почна да ги гони 1 по 1. Diablo беше единствения който на ПМ или в клан чата му казваше как седят нещата без да му пука и кое не му харесва на къде отива, а Gatlar само него не смееше да изгони защото това значеше от 80 човека клан да останат само 5 там.

А дето го защитаваш чесно ти казвам той е единствения който съм видял да тръгне срещу половината си клан без никаква причина само защото не са искали да тръгнат с него на другия сървър и после от време на време логваха само за да им правят проблем след като обраха всичко от касата и се облякоха в топ итеми. На 2ри клип има 1 Cappa тои беше в Legendsoftempest за няколко месеца, те го направиха герой и му даваха епици за олимпиадата. Gatlar го убеди да открадне 1 баиум и да се върне при него. После Gatlar открадна баиума от капата , а той до края съжаляваше че е послушал Gatlar пинеже той имаше повече приятели в ЛОТ от колкото във войводи.

Да науча че "новите" войводи ще са там беше разочарование. Много бих се зарадвал на старите. Ще потърся от GetKarma кой още играе, бил съм в GetKarmaII. А peacekeepers бяха машини, по 80-90 до 100 човека на всяко пвп сменяха един крест на който пишеше ПК и един с развято българско знаме много як, към края нямаше клан който като ги види да налазват за пвп да не бяга

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Fri Dec 16, 2011 3:53 pm 
Vassal

Аз видях само двама от войводи,но те стоят на малък левъл(11-20) и явно не са активни.
Определено не са тези от клипа. :)

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat Dec 17, 2011 1:24 am 
Viscount

golqma drama tyka a ? :D

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat Dec 17, 2011 3:09 am 
Vassal

Абе не ,че е драма,ама съм играл с тоя човек на райдфайд и го помня като свестен и почтен.
А колегата, му изсипа 1 кофа с л***а на главата......
Мойте уважения към него,изглежда искрен и с достоверна информация,но пък не можем да съдим хората за предишните им грешки. :)

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat Dec 17, 2011 11:31 am 
Viscount

аз нищо не съм му изсипал на главата, той сам си го исипа. Само ти казвам какво наистина е станало и защо заради хора като него повечето мразят БГ клановете. Всеки който е играл на съвъра по това време (в тоя или друг клан без значение) може да го потвърди

още ли функционира форума на войводи? След като го открадна беше изтрил регистрациите на всички които не искат да се местят :D А няколко седмици преди да се обърне срещу клана си имаше клан сбирки и с част от хората вече се познаваше и реално. Във форума имаше и снимки

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat Dec 17, 2011 12:43 pm 
Vassal

Ами какво да ти кажа братле...човек каквото си направи никой не може да му направи :)
Това е форума на войводи, http ://voivodi. omgforum. net / за съжаление отдавна неактивен.

П.П. Пак ви приканвам да се присъедините към нас: Клан-SexBG с лидер Atina,минал е отдавна 25-те и има много опит :D

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Fri Dec 23, 2011 10:58 pm 
Elder

Я съм там бе :) Може и да стане хубав клан, хората си помагат и за сега несъм засякъл хейтъри ;)

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Thu Jan 12, 2012 5:01 am 
Baron

брех какви кланове се споменават тука :) виждал съм някой от тях на ц3/ц4/интерлюде ама ако са същите тогава далеч нямаше никой на това ниво като организация и главно тези които идваха от офи сървърите владееха докато другите се усетят как са нещата, още се учеха по прайвът сървърите клановете кое как става :)хайде до ц3 да е било така :)
А споровете за това кой клан е добър и кой не е са жалки и смешни - има европейски сървър , ако все още игрят и искат да се мерят с другите кланове отиват там и готово, ако искат отиват и на американските все тая.
Шадоу оф Соул е също голям бг клан , готинотото е че засега не съм виждал тъпаци от 2та големи бг клана а именно шадоуофсоу и секс-а , което си е трудно ние обичаме да се показваме :) Не знам дали и геткарма не са бг-та има българи но нямам идея чисто бг клан ли са или са мешани малко :)

май почти никой не е останал в този форум а пък от малкото хора които съм засичал из л2 или по някой форум съвсем

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Wed Jan 18, 2012 3:12 am 
Vagabond

Zdraveite kazvam se Ivan RUsak ot sofia poneje 4eta kakvo si pishete za stari dobri bulgarski clanove i nikade ne zasqkoh SPECNAZ e az bqh chast ot clana no tova beshe otdavna nqkoi sigorno oshte ne sa igrali taq igra govorq za predi 6-7 godini nick Prilepa ( Rusnaka ) Ta chast ot clana igraem v Offi na server BARTZ
koito iska moje da zapovqda.

Clan name : Tangra
CLan Lider : Rusnakaa
Clan LVL : 6
Clan site : l2goddessbg.clannow(com)
Nujno Nivo 65 +

Hora s koito mojete da se svurjete ako ne sum ON:

Tursim glavno : SWS ; BD ; Bishop ( Healers )

Shakazulo
Orro

Moqt skype : ( vvv_BewitcheD )

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 8:28 am 
Vassal

Samo da vi pitam koi e evropeiskiq server? Naia ?

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 2:04 am 
Vassal

EvilWalks wrote:
Samo da vi pitam koi e evropeiskiq server? Naia ?

Не.Това е 1 от американските сървъри(май че най-дъртия такъв от няколкото)
Европейския е Lineage2.eu.
2 сървъра са там.

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sun Feb 05, 2012 12:13 am 
Baron

Ако му се занимава на някой може да вземе от бг форума листа с клановете и да го постне тук.
То и аз мога де ако ви мързи ама ми трябва мод да оправи темата. Поне да имат идея хората.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sun Feb 05, 2012 4:41 pm 
Viscount

как вървите за сега? Нещо замък? форт?

Image

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours